NIVEA
Artikelen, Huidverzorging

Het mooiste geschenk is familie!

Het mooiste geschenk is familie!

Hoe hebben jullie de kerstdagen gevierd? Samen met vrienden en/of met familie?

NIVEA maakt als het meest vertrouwde huidverzorgingsmerk al meer dan 100 jaar onderdeel uit van de belangrijke momenten in het leven van families. Kerst is bij uitstek de tijd van het jaar waarbij je met je dierbaren samenkomt. Om dit kracht bij te zetten, lanceert NIVEA de campagne “Het mooiste geschenk is familie” die voor en tijdens de kerstdagen, op TV en online te zien zal zijn. Het speerpunt van de campagne is een vertederende video waarin je eerste kerstdag meemaakt vanuit de ogen van een 5-jarig jongetje.

NIVEA

 

Samenzijn met vrienden en familie is mooiste geschenk tijdens de kerstdagen

Ter gelegenheid van de campagne heeft NIVEA een poll gehouden onder haar trouwe Facebook-fans om erachter te komen wat zij het belangrijkst vinden tijdens de kerstdagen. Het samenzijn met vrienden en familie wordt gezien als een duidelijke nummer 1. Het genieten van lekker eten, het geven van cadeautjes, op vakantie gaan en een witte kerst volgen daarna.

De campagne

De campagne gaat van start op 20 december op het NIVEA YouTube kanaal www.youtube.com/NIVEANL, op Facebook www.facebook.com/NIVEANederland en zal tijdens de feestdagen vanaf 20 t/m 26 december ook op TV worden uitgezonden. Klik voor de “Het mooiste geschenk is familie”-video op deze link: http://youtu.be/tKSXCW4dx_s. NIVEA wil dit mooie kerstgevoel graag met iedereen delen.

 Hoe waren de kerstdagen voor jullie? Dagen waar je blij naar terugkijkt of ben je blij dat ze voorbij zijn?

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Lisette
7 jaren geleden

Ik vond die reclame echt een beetje vreemd eigenlijk. Het heeft echt niks te maken met de producten van nivea wat mij betreft. Maar wel een schattige reclame!

Annette - Ann Ages Gracefully

De reclame is echt prachtig gemaakt. Ik geniet ervan als deze voorbij komt.