Artikelen, Medisch cosmetische behandelingen

Tandarts LUX DENTAL let ook op het cosmetische plaatje!

Onze tandarts stopte ermee. Jammer, het was een fijne tandarts en een prima praktijk. Nu is de praktijk overgenomen en groter geworden, maar absoluut geen verbetering. Ik las op Facebook dat veel mensen een ook andere tandarts zochten.

Ik heb al jaren een “Etsbrug”, dat is een ‘neptand’ die simpel gezegd vastgeplakt zit achter de aangrenzende tanden. Toen ik in Utrecht van tandarts wisselde, vroeg ik aan mijn nieuwe jongere tandarts, of hij iets kon veranderen aan mijn voortand die naar achteren stond. Ik durfde het wel aan hem te vragen, want bij mijn andere tandarts, overigens een prima tandarts, was steevast het antwoord: :”Het is zonde om een gezonde tand te verwijderen.” Maar breeduit lachen vond ik maar niks. Het leek net alsof daar helemaal geen tand zat. Zo een raar gezicht.

Tuurlijk, zei hij. wij verwijderen de tand en zetten er een etsbrug tussen. Joepie!

Maar na een aantal jaren gaat ie constant loszitten, dus mijn gebit heeft wel een upgrade nodig. Ik wil zo graag weer een mooi wit en recht gebit.

 

als je ouder wordt verandert je gebit en slinkt je kaak, en ik heb al jaren last van tandenknarsen. Niet zozeer het heen en weer schuren van mijn kiezen op elkaar, maar ik klem ze meer en harder vast. Een vorm van stress, vrees ik.

Met als gevolg dat die tand om de haverklap eruit valt. En dan loop je behoorlijk voor joker. Als een kind die aan het wisselen is, haha.

Ik las over de nieuwe praktijk Lux Dental in Tiel en qua gevoel sprak mij deze direct aan. Die tand was er wéér uitgefloept, bij mijn eigen tandarts kon ik pas de volgende week terecht en daar dezelfde dag. Service!

Tandarts Drs. Kooijman heeft mij zo goed geholpen. Zij neemt de tijd, heeft gekeken waarom die brug steeds loslaat en toen ze hem erin zette heeft ze de open plek tussen mijn tanden als het ware dichtgemaakt, waardoor in ieder geval op die plek een recht en aaneengesloten gebit te zien is. Hoe ouder je wordt, hoe meer je tanden uit elkaar gaan staan. Not a pretty face.  Mooi en precies!

Drs. Kooijman studeerde in 2007 af aan de Radboud Universiteit Nijmegen waarna zij meerdere jaren als waarnemend tandarts werkzaam is. Zij heeft veel ervaring in cosmetische tandheelkunde en is geïnteresseerd in facial treatment . Zij heeft haar certificaat in Botox behandeling en Collageen behandeling van Wigmore Medical London in 2010 behaald.

Een prachtige vrouw met ook oog voor het cosmetische, en daar ben ik wel aan toe. Mijn huid mooi, en daar horen ook zeker je tanden bij. Mocht ik het kunnen betalen, dan ga ik zeker bij haar langs. zodat ik weer met een BIG smile de wereld in kan kijken! En ik heb er alle vertrouwen in dat het heel erg mooi wordt!

Ook  verjonging van je gebit door Implantologie, porcelein veneers en bleken doet ze ook.

Last but not least: Je kan er ook terecht voor Botox, fillers (Restylane) en peelings.

Kijk, dat vind ik voor Tiel een echte opsteker!

Ik ben echt enthousiast over haar werkwijze en haar kijk op beauty. Ik ben niet van de beugel generatie en wij hadden nog een enge schooltandarts waar je bibberend naartoe ging als je uit de klas geroepen werd.

 

LUX DENTAL is een kleinschalige praktijk waar je geen nummer maar een persoon bent, en waar je niet alleen voor tandheelkundige problemen en gaatjes terecht kan, maar ook voor advies op cosmetisch gebied. En laat ik daar nu van houden, zeker als Beautyblogger!

Je vindt de praktijk op de Hertog Karellaan 144 – 146 in “de Vier Gravinnen” in Tiel.
Voor meer informatie: LUX DENTAL

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette - Ann Ages Gracefully

Ja die schooltandarts daar heb ik ook nog nachtmerries van. Die heeft bij mij gewoon alles gevuld. Toen ik daar wegging nooit meer gaatjes gehad, dat zet je toch wel aan het denken maar ja, het was toen niet anders. Ik wil ook graag wat aan mijn hoektanden laten doen maar ben er ook nog steeds een beetje huiverig voor. Maar ik wil toch echt een keer gaan informeren naar facings oid dus wellicht moet ik dat mijn goede voornemen maar maken 😉