Wilkinson Sword f.a.b. u
Artikelen, Bad & Douche, Merken, Reviews, Wilkinson

Getest! Wilkinson Sword f.a.b. – Scheren in twee richtingen?

 Scheren gaat nu ‘op en neer’ met revolutionair tweerichtingsscheersysteem

Toen ik dit nieuwe scheermes, de Wilkinson Sword f.a.b. ontving, dacht ik eerst dat dit heel onhandig zou zijn, maar het blijkt heel handig en juist heel snel te werken! Ik kreeg het scheerapparaat toegestuurd plus een potje met lekkere snoepjes waarin de letters f.a.b. geprint zijn. heel origineel!

Wilkinson Sword f.a.b. (6)

Het meest f.a.b.uleuze nieuws van het jaar: met de nieuwe Intuition f.a.b. van Wilkinson Sword is scheren nu tweerichtingsverkeer. In plaats van het scheermesje zoals gewoonlijk na elke beweging van de huid af te halen, kun je nu met de Intuition f.a.b. in één moeite door. Het gloednieuwe scheersysteem scheert namelijk moeiteloos in twee richtingen. Dus niet alleen van beneden naar boven, maar ook van boven naar beneden. Dat betekent twee keer zo snel klaar. Wilkinson Sword is de allereerste en enige met dit baanbrekende scheersysteem voor vrouwen. Vanaf april 2018 kunnen alle vrouwen zich door deze nieuwe manier van scheren laten overtuigen.

F (orward) A (nd) B (ackwards)

Als je je als vrouw scheert, weet je: Van beneden naar boven – stoppen en opnieuw van beneden naar boven … één kant op scheren. Dat is nu verleden tijd. De Intuition f.a.b. biedt een nieuwe en moeiteloze scheerervaring: in plaats van het scheermes na elke beweging weer opnieuw op de huid te zetten, scheert hij volledig en gemakkelijk in beide richtingen, heen en weer. Dit kan dankzij de unieke opstelling van de mesjes waarbij de drie bovenste mesjes in de tegenovergestelde richting van de twee onderste mesjes scheren.

Wilkinson Sword f.a.b. (7)

Met dank aan de water geactiveerde gel rondom de mesjes glijdt de Wilkinson Sword Intuition f.a.b. ontzettend makkelijk over de huid. De vloeiende beweging, gecombineerd met het verzorgende effect, zorgen ervoor dat het scheren van je benen, oksels en bikinilijn vanaf nu een fluitje van een cent is.

Wilkinson Sword f.a.b.

Revolutionaire innovatie voor een unieke scheerervaring

De Intuition f.a.b. is de nieuwste productinnovatie in de Intuition-serie en het resultaat van jarenlang onderzoek en uitgebreid testen. “Ons doel bij de ontwikkeling van nieuwe scheersystemen is het zorgen voor een gemakkelijke en comfortabele scheerroutine”, zegt Jochen Schmitz, Regional Marketing Director bij Edgewell Personal Care. “De Intuition f.a.b. werd vooraf intensief getest door consumenten en behaalde uitstekende resultaten. We zijn er trots op dat we met deze unieke productinnovatie nog meer aan de scheerbehoeften van vrouwen kunnen voldoen: Net als bij de lancering van de eerdere Wilkinson Sword Intuition, waarbij dankzij het geïntegreerde zeepblok geen extra scheergel meer nodig is, spelen we nu met de nieuwe en unieke functies van de Intuition f.a.b. opnieuw in op de voortdurende gemakstrend.

Wilkinson Sword f.a.b. (8)

Wat vind ik ervan?

Eerst vond ik het best vreemd om op die manier mijn onderbenen te scheren, maar eigenlijk is het best handig! Het gaat even tegen je gevoel in om op en neer te gaan met een scheermes, maar het resultaat is zeker goed. Vaak hoor je dat je altijd eerst met de scheerrichting mee moet scheren en dan tegengesteld en op deze manier doe je dat ook. Een haarloos en heel glad huidje, ik vind hem top!

Wilkinson Sword f.a.b. (3)

Overige informatie over Wilkinson Sword Intuition f.a.b.

Adviesverkoopprijs :

Intuition f.a.b. scheersysteem € 13,99. Navulling, 3 mesjes € 14,99
Verkrijgbaar : Vanaf april 2018
Verkooppunten : Drogisterijen
Websites : http://www.wilkinsonsword.nl/vrouwen
http://www.wilkinson-sword.com/intuitionfab

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Lianne
4 jaren geleden

Het klinkt dat het goed werkt, misschien moet ik dit ook maar eens proberen. Neemt hij de haartjes ook beter mee?

Deb
4 jaren geleden

Wat leuk dat ze dat potje met snoepjes in dezelfde kleuren als het scheermes erbij hebben gedaan. Komt erg leuk over op de foto’s! Wat betreft het scheermes ben ik helaas nog niet helemaal overtuigd en blijf ik bij mijn oude vertrouwde mesje van het Kruidvat 😉 Ik ben wat dat betreft best wel Old School hihi.

Wendy
Wendy
4 jaren geleden

Dat is grappig. Dit wil ik ook wel eens proberen. Ga er zeker na op zoek.

Annette
4 jaren geleden

hmm ik geloof dat ik hier ook zou moeten wennen ben zo gewend al jaren om 1 kant op te scheren 🙂

Kool family
4 jaren geleden

Klinkt interssant, goede review. Ik ben blond en heb nauwelijks beenhaar, dus scheer heel weinig, maar mocht die van mij versleten zijn, overweeg ik deze zeker!

Bianca
4 jaren geleden

Ik gebruik dit scheermesje ook en het werkt best prettig! x

bychristiana
4 jaren geleden

Ik dacht bij dit mesje dus in het begin ‘Ja, zal wel…’, maar uiteindelijk vind ik hem toch wel heel handig. Niet verwacht van tevoren, dus noviteiten als deze kunnen je als beautyblogger echt wel nog steeds verbazen;-) Ik vind hem vooral voor het scheren van de oksels heel handig.

Natascha - BeautyOpinie
4 jaren geleden

Dit klinkt fijn zeg! Ik gebruik altijd een heren scheermesje nu 🙂

Jolanda
4 jaren geleden

Ik vind hem ook zo fijn, maar moest er wel even aan wennen hoor.

chucky1012
4 jaren geleden

Heel handig!
Ik scheer de benen mijn benen niet……
Dit omdat ik bang ben dat de haren sneller en dikker terug.
Groeien.

Xoxo