KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights 9 haarverf KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights
Artikelen, Huisdieren, Keek op de Week, Marie en Toulouse

KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights

Hallo KeeKers! In deze KeeK laat ik jullie mijn zoveelste experiment zien met haarverf. Ik was niet blij met mijn donkere kleur haar, dus ben ik aan de slag gegaan met diverse haarproducten. Daarom in deze KeeK maar 1 onderwerp. Ach, 2 eigenlijk. Een van mijn lieve katten mag niet ontbreken natuurlijk!

KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights 11 haarverf KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights

Stock Photo from sarsmis/ Shutterstock

Een tijdje geleden was mijn haar veel te donker uitgevallen met een bruine tint haarverf. Te zwart.. Zo een donkere kleur maakt mijn gezicht extra bleek en ik krijg al snel zo een harde uitdrukking. Zeker als je wat ouder bent lijk je al snel heks luxaflex ;). Maar linksom, rechtsom, ik wil geen grijze plukken zien die vooral bij mijn scheiding het meest opvallen. Dus verven die handel!

KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights 13 haarverf KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights

Dat zwarte moest dus weg. Met een lichte kleur eroverheen verven, dat lukt niet dus werd het eerst ontkleuren. Niet alles, ik heb een paar strengen gepakt om te kijken hoe dat uitviel.

Bij een winkel wat voorheen de Blokker was lagen deze verpakkingen. 3 Stuks voor €10. Proberen dus! Er zat een ontkleurder/bleach in en een gewone haarverf.

Nu vond ik de beschrijving in de verpakking nogal onduidelijk. Moest je eerst je haar helemaal verven met die basiskleur en daarna plukjes ontkleuren of andersom?

Ik heb eerst met het bleekpoeder (wat je moest mengen met een bijbehorende crème) geprobeerd. Een klein stukje haar en na 10 minuten weer uitgewassen. Het resultaat was prima! Mijn haar was opgelicht en een rode tint kwam tevoorschijn. Omdat ik slechts een klein stukje haar ingesmeerd had was het natuurlijk niet echt goed verdeeld.

KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights 19 haarverf KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights

Een week later gebruikte ik van L’Oreal deze balayage highlighter. Het effect was prima, mijn haar was ook niet uitgedroogd, maar nogmaals, ik heb het korter laten inwerken dan voorgeschreven. Veel te bang dat ik weer oranje zou uitslaan. Ik weet het, het is bijna Koningsdag, maar oranje haar? Hieronder een stokoude foto van mij met oranje pruik…

oranje haar

 

Ik vond het toch te rood uitvallen, zeker in het zonlicht zat er toch weer zo een oranje gloed overheen, dus Syoss Salonplex in de kleur hazelnootbruin opgebracht. Weer wat strengen haar, dus niet helemaal dekkend.

KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights 22 haarverf KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights

Ik ben heel tevreden met het uiteindelijke resultaat. Mijn kapsel is niet meer zo massief en zwart, precies zoals ik het wilde hebben!

KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights 24 haarverf KeeK op de WeeK 14-Spelen met Haarverf en Highlights

Nog de groetjes van Toulouse….

En tot de volgende KeeK!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Mariska
2 jaren geleden

Ik vind je haarkleur wel heel mooi zo! Niet een kleur, maar meerdere tinten door elkaar.

Natascha
2 jaren geleden

Wauw Babs, dat heb je mooi gedaan hoor! Lijkt net of je bij de kapper bent geweest.

Tessa
2 jaren geleden

mooi kleur heeft je haar. echt tof

annette
2 jaren geleden

Goed gelukt inderdaad. Ik merk met de Balea haarkleuring dat het toch niet zo heel goed de grijsdekking doet dus ik ga toch weer over op een ander merk of terug naar L’oreal als ik de volgende keer bij de DM ben….

bychristiana
2 jaren geleden

Ik vind je nieuwe haarkleur erg mooi. Leuk dat jij zoveel experimenteert ermee. Ik laat mijn haar al jaren in dezelfde kleur verven. Nu was ik toevallig van de week bij de kapper en die hebben een nieuw merk haarverf. Werd mij verzekerd dat de tint vrijwel hetzelfde zou zijn maar het is nu veel donkerder dan ik gewend ben. Dat is dan wel weer jammer.

chucky1012
chucky1012
2 jaren geleden

Wat is jou kapsel een prachtige teint geworden….

Xoxo