Dermasence Chrono Retare Anti-Aging Serum & Eyecream- Review 9 chrono retare Dermasence Chrono Retare Anti-Aging Serum & Eyecream- Review
Anti- aging, Artikelen, Dermasence, Huidverzorging, Merken, Reviews

Dermasence Chrono Retare Anti-Aging Serum & Eyecream- Review

De Dermasence Chrono Retare lijn sprak mij direct aan toen ik las dat deze specifiek bedoeld was voor de rijpere/oudere huid. Het serum bevat een hoge dosering hyaluronzuur en de oogcrème zou zelfs donkere kringen en wallen moeten bestrijden. Wat ik ervan vindt? Ik laat het jullie zien.

Dermasence Chrono Retare Anti-Aging Serum & Eyecream- Review 11 chrono retare Dermasence Chrono Retare Anti-Aging Serum & Eyecream- Review

DERMASENCE Chrono retare heeft voedende, beschermende en cel stimulerende eigenschappen die de huidfuncties van een rijpe huid bevorderen. Ze voorkomen zichtbare veroudering van de huid en remmen degeneratieve huidveranderingen op de lange termijn.

Dermasence Chrono Retare Anti-Aging Serum & Eyecream- Review 13 chrono retare Dermasence Chrono Retare Anti-Aging Serum & Eyecream- Review

Regeneratie met diepte-effect: De DERMASENCE Chrono retare Anti-Aging Serum is een dagelijks verzorgingsproduct voor de regeneratie van een rijpe huid. (30 ml/ € 47,70)

  • Met ectoïne en polyfenolen uit het olijfblad worden vroegtijdige verouderingsprocessen door omgevingsfactoren zoals Uv-straling tegengegaan en wordt de beschermende functie van de huid gestimuleerd.
  • Hoog gedoseerd hyaluronzuur zorgt voor intensieve hydratatie – het regeneratieserum ondersteunt dus specifiek de huidfuncties.

Het serum is huidvriendelijk geparfumeerd en daarom zeer verdraagzaam.

Dermasence Chrono Retare Anti-Aging Serum & Eyecream- Review 15 chrono retare Dermasence Chrono Retare Anti-Aging Serum & Eyecream- Review

Gebruiksaanwijzing: Breng ‘s morgens en’ s avonds na het reinigen voldoende product aan op het gezicht, in de hals en decolleté aan en masseer zachtjes in. Breng vervolgens de juiste dag- of nachtverzorging aan.

Wat vind ik ervan?

Mooi lucht- en lichtdicht verpakt, met pompje. Dit is een heel fijn serum! Plakt niet, voelt aan als een bodylotion. Het serum ruikt vrij neutraal, geen bijzondere geur. Direct na het opbrengen zie ik dat mijn huid instant gehydrateerd is en alle rimpeltjes en droogtelijntjes zijn mooi vervaagt. Je merkt dat de huid ook weer lekker glad en soepeler aanvoelt. Ik hou van dit soort producten waar je direct een resultaat ziet, top!

Dermasence Chrono Retare Anti-Aging Serum & Eyecream- Review 17 chrono retare Dermasence Chrono Retare Anti-Aging Serum & Eyecream- Review

DERMASENCE Chrono retare Anti-Aging Eyecream –  een dagelijkse oogverzorging specifiek ontwikkeld om donkere kringen en zwelling te bestrijden. (15 ml/€ 24,90)

  • Cafeïne- werkt slinkend bij wallen
  • Darutoside stimuleert de collageensynthese
  • Hyaluronzuur biedt intens en langdurig hydratatie en vermindert droogheid.

Gebruiksaanwijzing: ‘s Morgens en’ s avonds na het reinigen van de ogen, de crème in de richting van het oog aanbrengen.

Dermasence Chrono Retare Anti-Aging Serum & Eyecream- Review 19 chrono retare Dermasence Chrono Retare Anti-Aging Serum & Eyecream- Review

Wat vind ik ervan?

Evenals het serum een goede packaging, de geur is ook neutraal. De crème is een stuk dikker en dat is voor oogverzorging natuurlijk fijn. Want je wilt niet dat het in je ogen druipt en je kan het heel gericht opbrengen.

Om nu te beweren dat mijn wallen er echt van slinken? Mwah… Ik hou het erop dat het ooggebied wel meer verzorgd aanvoelt en mijn huid voelt steviger aan na het opbrengen. Door dat “stevige gevoel” lijkt alles ook wat strakker/meer aangespannen waardoor mijn wallen ietwat platter lijken. Ik heb geen last van donkere kringen dus kan ik daar weinig over zeggen.

Ik vind het absoluut wel een heel fijne oogcrème, toch een van de betere die ik getest heb.

ik vraag mij plots iets af… Als je een gebruikte Senseo pad op je ogen legt, zal door de caffeine erin tijdelijk ook je wallen wat gaan slinken? Net zoals bij theezakjes? Wie heeft dat wel eens geprobeerd? (wij hadden een Senseo, nu niet meer)

-deze producten heb ik gekregen-

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
3 jaren geleden

Ik houd ook van direct resultaat – of althans – dat je ziet dat het er lekker verzorgd uit ziet. Voor de oogcrème heb ik met name in de avond het liefst een lekker dikke variant. Heb nu 1 van de DM in gebruik die is zalig.

Rory
3 jaren geleden

Ik ken het merk nog niet. En wat grappig wat je zegt over de Senseo-Pads. Wij hebben Nespresso cupjes, dus dat zie ik mij niet heel snel doen, hahaha. Theezakjes heb ik ooit weleens gedaan. Daarentegen heb ik – when I was a lot younger – mijn haren serieus bewerkt met een strijkijzer (haar op de plank en strijken). Dus ik heb nu een hoog ‘don’t try this at home’-gehalte.
Maar zonder gekheid. Ik vind de oogcrème erg interessant klinken.

Robin
3 jaren geleden

Ik heb al veel van dit merk geprobeerd. Ik vind het erg fijn!
X Robin