persdag house of rebels
Artikelen, ABloom, Blush, DIY Soap Store, Events, Feestdagen, Huidverzorging, Inika, Lifestyle, Make-up, Merken, Nothing but Nugi, The Body Shop, Valentijnsdag

Persdag House of Rebels Valentijn

De persdagen bij House of Rebels zijn altijd gezellig en zeer informatief. Leuke merken en presentaties waar je al je vragen kan stellen, hapjes, drankjes en altijd een warm welkom! Ik neem jullie mee op de dag vóór Valentijnsdag en zij hadden er een sfeervolle romantische setting van gemaakt. Dat kan je wel aan hen overlaten!

event house of rebels valentijn

Eetbare skincare, biologische highlighters, mocktails (zonder alcohol), DIY huidverzorging en geurige crèmes waren aanwezig op 13 februari in het nieuwe pand waar de Rebels nu gehuisvest zijn. Ik vertel en laat zien wat ik daar tegenkwam, later komen alle reviews en meer informatie.

Persdag House of Rebels Valentijn 7 house of rebels Persdag House of Rebels Valentijn

Er waren verschillend ingerichte kamers, waaronder de ontvangstruimte waarin een grote tafel stond met  prachtig vormgegeven en lekkere taarten van Oh My Pie en als je dorst had, dan maakte de bartender een heerlijke mocktail voor je klaar. Cheers!

Fever-Tree

Event Rebels

Wat een lekkere drankjes stonden er. Een tonic die iets van “smokey” heette vond ik heel bijzonder smaken! (en ik ben de exacte naam natuurlijk weer vergeten)

Persdag House of Rebels Valentijn 10 house of rebels Persdag House of Rebels Valentijn

Mocktail

mocktail

Oh My Pie

Ik kan op een event mij nooit ertoe zetten om rustig daar iets te eten en ook haast ik mij om weer naar de auto te gaan waar Jeroen op mij wacht… Zit hij dus altijd heel relaxt een boek te lezen of  te werken in de auto. Dus hebben Nicoline en ik een soort “doggy-bag” gemaakt zodat ik thuis ervan kon genieten. En dat deden wij zeker! Alle taartstukken werden in drieën gedeeld. Het was zo lekker, niet te zoet en glutenvrij. Daar lust ik wel pap van 😉

oh my pie

en koekjes van Jules De Strooper!

Persdag House of Rebels Valentijn 14 house of rebels Persdag House of Rebels Valentijn

Abloom organic skin food; laat je huid het werk doen

Event Rebels Abloom

Revolutionaire, 100% natuurlijke gezichtsverzorging. Abloom skincare is een revolutionair merk op het gebied van huidverzorging. Waar producten met synthetische, onnatuurlijke bestanddelen de huid lui maken, laat Abloom met 100% natuurlijke bestandsdelen de huid zelf het werk doen.

Een heel leuk gesprek gehad met de “meneer” van Abloom. Wist je dat de producten in ons eigen Zwolle worden gemaakt? Ik begrijp dat deze man heel trots was en hij wist enorm veel te vertellen over skincare.

DIY Soap

diy soap

Wellicht hebben jullie al iets gelezen van DIY Soap op mijn blog. Je kan daar 100% natuurlijke ingrediënten vinden om je eigen huidverzorging te maken. Ook enorm leuk natuurlijk om cadeau te doen!

DIY soap ingredienten

Inika

Event Rebels inika (2)

Over Inika heb ik het ook een keer gehad op beautybybabs. Een sprankelende highlighter van Inika heb ik al mogen testen en daar was ik zeer content over namelijk de Light Reflecting Cream die in een tube zit.  Maar nu ben ik helemaal in mijn nopjes, zij hebben nu een prachtige blush en een crème highlighter. Ik vind een crème highlighter net iets fijner dan poeders, ideaal als je huid wat droog en vochtarm is zoals die van mij.

Persdag House of Rebels Valentijn 25 house of rebels Persdag House of Rebels Valentijn

Nieuwe blush en highlighter!

 

The Body Shop

Als ik aan House of Rebels denk, denk ik aan The Body Shop en vice versa. Dat komt waarschijnlijk door het event in 2016, The Wildest Christmas Ever Dat blijft mij zeker bij!

the body shop

Ik kijk ook zo uit naar de producten die ik mag gaan testen! Ik houd het nog even geheim, maar het is iets met bouncy, bouncy…

Pilot

Pilot heeft op complimentendag op 2 grote Nederlandse stations gestaan waar je een complimentje op een wall mocht achterlaten. Zelf ben ik niet het huis uit geweest, maar wellicht een van jullie hun stand gezien?

pilot Mika

Mooie (Mika) pennen, lekker vrolijk om te zien en ze schrijven perfect. Nu nog mijn handschrift verbeteren 😉

 

Stockton

Deze stand heb ik gemist… Ben ik er nu zo langs gelopen? Stockton is een boodschappendienst met een handige app waarmee je tweewekelijks je boodschappen thuis kan laten bezorgen. Waardoor je nooit meer zonder zit. Denk bijvoorbeeld aan wc papier, die wil je altijd wel in huis hebben… 😉

Stockon - bezorger post nl + klanten

Haal de lente in huis met Stylerz24!

Overal stonden prachtige zijden boeketten, het gaf mij direct het lentegevoel! En ze zien er behoorlijk echt uit, heel mooi!

Persdag House of Rebels Valentijn 39 house of rebels Persdag House of Rebels Valentijn

Vision

Vision heeft fijne producten tegen zonnebrand en voor kinderen helemaal iets leuks bedacht. (wordt vervolgd!). Zij vertelden mij dat een SPF factor 30 goed moet blijven na 2 keer een duik in het water te hebben genomen en factor 50 na 4 keer. Leuk om te weten. En dan vertel je dit aan manlief, vraagt hij zich af of er een verschil is met een zwembad of strand, want de zandkorrels op het strand schuren ook langs je huid. Je kan merken dat hij én vaak meegaat én dat ik hem ook van alles over dit soort dingen thuis vertel!

vision

 

vision 2

Last but not least… Nugi

Tot mijn grote verrassing stond Babita van Nothing but Nugi er ook! Wat leuk dat zij (hopelijk) ook een Rebel wordt want zoals jullie gelezen hebben ben ik groot fan van haar heerlijke geurige creams.

Persdag House of Rebels Valentijn 43 house of rebels Persdag House of Rebels Valentijn

Babita vertelde mij dat sommige bloggers van Nothing but Nugi al hadden gehoord via mijn blog. Dat vind ik echt heel leuk om te horen!

 

Het was een leuke dag! Bedankt dat ik erbij mocht zijn!

De complete persberichten en/of reviews volgen nog, so stay tuned!

handtekening Babs

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
4 jaren geleden

Wat een super leuk verslag (ik loop een beetje achter met het lezen van blogs door algehele drukte van de afgelopen tijd ;-)) ! Zo te zien allemaal goed geregeld en zijn jullie lekker in de watten gelegd. Ik kan me voorstellen dat je je opgelaten voelt omdat Jeroen op je wacht, ik heb dat ook altijd met shoppen wanneer man en kind erbij zijn. Ik voel me dan altijd opgejaagd terwijl zij er waarschijnlijk helemaal niet mee zitten wanneer ik een winkel in ga. Lief dat ze er rekening mee hielden en je een doggy bag mee gaven. Abloom… Lees verder »

Marielle
4 jaren geleden

Het ziet eruit als een geslaagd event, mooie producten hebben ze weer gepresenteerd!

Sylvia - alovelyadventure
4 jaren geleden

Wat leuks in event en wat lief dat ze een doggybag voor je hebben gemaakt. Ik kan mij voorstellen dat jullie er lekker van gesmult hebben. Ik ben erg benieuwd naar de zonnecrème voor mezelf en natuurlijk voor mijn dochtertje dus ik wacht met smart af.

Sarah
4 jaren geleden

Wat een heerlijk uitgebreid review van het event! Super leuk om te zien. Ik ben zooo benieuwd naar de Bodyshop en de Diy Soap.

Annette
4 jaren geleden

Wat een hoop moois bij elkaar, heerlijk zo’n event.

Rory
4 jaren geleden

Wat een heerlijk event weer! En ja, Vision heb ik ook al eens uitgeprobeerd. Fijne producten! Wat lief van je man dat hij meegaat en dan ook nog eens heerlijk gewoon zijn ding doet. En dat navragen en doorvragen? Dat herken ik ook van H. Die kan nog weleens sceptisch zijn, maar dat prikkelt mij dan ook weer. Houd mij scherp 😉

Rory
4 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Hartstikke lief dan toch dat hij je rijdt? Niets mis mee hoor. Ik ben een tijdje terug nog het centrum ingedoken met de auto, maar dat was niet zo succesvol. Iets met geen parkeerplek. Hem toch ergens tussen duwen en een aflopende helling. Hmmm. Niets ernstigs maar reden genoeg voor mij om in de spits niet meer met de auto het centrum in te gaan. Voor mij is een treinreis makkelijk te doen (ik woon dichtbij Amsterdam), maar alle begrip dat een lange (en dure) treinreis niet fijn is.

Jolanda
4 jaren geleden

Oh heerlijk event zo te zien!! 😍😍

Vanessa
4 jaren geleden

Ziet er een superleuk event uit! Je hebt er een leuk verslag met mooie foto’s van gemaakt. Als lezer zie je echt dat je je tijd er hebt in gestoken, mag ook eens gezegd worden! 😉

Wendy
Wendy
4 jaren geleden

Wat een mooi artikel. Lijkt me echt leuk en fijn om bij zo’n evenement aanwezig te mogen zijn. En dan ook nog een mooi compliment over he blog te krijgen. Babs je hebt ook een super mooi blog.👍
Ben heel benieuwd naar de artikelen die hierop volgen. Fijn weekend.

Sonja
4 jaren geleden

Bij Nugi vertelde ik dat ik haar merk kende via jou! Wat leuk om terug te lezen.
Het was erg gezellig en een super tof event.
Ik heb geen verslag geschreven, omdat de afloop minder leuk was en ik de moed niet kon verzamelen. Met een lichte hersenschudding kon ik ook moeilijk mij concentreren op wat ik gezien had ed.