hannah hulphond 10
Artikelen, hannah, Merken

hannah lanceert verrassende campagne- Soms testen we wél bewust met dieren

hannah lanceert verrassende campagne voor Hulphond Nederland

In een nieuwe en verrassende campagne roept hannah samen met haar huidcoaches op om het belangrijke werk van hulphonden te steunen. Met de slogan ‘Soms testen we bewust wél met dieren.’ vraagt het cosmeticabedrijf op ludieke wijze aandacht voor de opleiding en inzet van hulphonden. Honden doorlopen namelijk nogal wat testen om te beoordelen of zij 100% geschikt zijn om ingezet te worden als hulphond voor iemand met een fysieke of geestelijke hulpvraag.

hannah hulphond 1

Vind de hond in de pot

Tot en met half april steunt iedereen met de aankoop van een hannah-product bij de huidcoaches het werk van Hulphond Nederland. Op www.hannahvoorhulphond.nl kan men terecht voor meer informatie en de actie ‘Vind de hond in de pot’ waarmee men kans maakt op een jaar lang gratis hannah producten

Advertentie

“Het woord huidcoach zegt het al; onze specialisten coachen de klant naar een beter resultaat, omdat zij weten wat een stralend uiterlijk kan betekenen. Onze opleiding tot huidcoach heeft als basis empathie en kennis. Men kiest voor deze specialiteit om van echte waarde te zijn. Dus als wij ze vragen om mee te werken aan een actie voor Hulphond Nederland is dat vanzelfsprekend. Een hulphond is van essentiële waarde voor iemand en de zorgvraag is groter dan het aanbod.

Als wij een steentje kunnen bijdragen door aandacht te vragen voor deze helden, bedenken we ons geen moment!”, aldus Monica van Ee, algemeen directeur van hannah. Het bedrijf brengt de campagne onder de aandacht met een advertentie in een groot aantal lifestyle en beauty magazines, waaronder 100%NL Magazine, &C, Beau Monde, Elegance, Grazia, Life After Football, LINDA., Marie Claire, Quest, Soundz, Talkies Magazine, Wendy, Women’s Health en vakblad Esthé.

Kijk ook even naar het leuke, korte filmpje 😉

Kostbaar

Als sponsor van Hulphond Nederland maakt hannah al enkele jaren de opleiding en inzet van hulphonden mogelijk. “Het opleidingsproces van een hulphond is maatwerk en daarmee ook kostbaar. Tegelijkertijd is er een groeiende behoefte aan de inzet van onze hulphonden. Daarom zijn wij enorm blij met deze originele campagne en de geweldige steun van de hannah huidcoaches. Hiermee kunnen wij nog meer hulphonden opleiden”, aldus Rudolph Strickwold, directeur Marketing en Commercie van Hulphond Nederland. De campagne is bedacht en mede mogelijk gemaakt door The Communication Company uit Breda.

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
annette
4 jaren geleden

Ik wist dit ook niet, ik ga ook eens kijken.

Wendy
Wendy
4 jaren geleden

Wat goed zo een actie ga zo het artikel lezen. Wij sparen al lang plactic doppen van flessen en potten ook voor de hulphond.

chucky1012
4 jaren geleden

Goed concept!
Ik ga meteen eens kijken.

Xoxo