keek op de week 27 2017
Artikelen, Annindriya Perfume Lounge, Beauty Kitchen, Events, Huidverzorging, Keek op de Week, Merken, Parfum

KeeK op de WeeK 27- Miljonair, Mooie parfums, Beauty in de Kitchen en Neuspeuteren

Hallo KeeKer- vrienden! Deze week ben ik 2 keer naar Amsterdam geweest voor een interview, pakketten stapelen zich op (ik ben toe aan vakantie= nietsdoen) , ik heb even een miljoen calorieën naar binnen gewerkt en een nieuwe tip voor een serie! Veel lees- en kijkplezier!

miljonairskoek met pinda's en cho

Miljonairskoek, hemels lekker!

Ik zag dit recept bij de Zoetekauw en OMG, wat leek mij dat om te smullen! Lianne beschreef het zo:

Het is een echte miljonairskoek zo lekker is het, haast koninklijk. De wat minder leuke benadering is de calorieën kant; een miljoen is misschien wat veel, maar deze koek is zeker te weten calorie-rijk.

 

Gaat goed met lijnen, hé?

“Jeroen, wil je dit een keer maken? Je hoeft geen vreemde of ingewikkelde dingen ervoor te kopen!” (slijm, slijm) Zo gezegd, zo gemaakt. En hij is echt waanzinnig lekker, ik kan wel zeggen, een van de lekkerste zoete zaligheden die ik sinds tijden heb gegeten.

miljonairskoek met pinda's en chocolade

Als je dit proeft wil je gewoon nooit meer in het schap bij de supermarkt kijken voor voorverpakte koekjes, die smaken dan gewoon niet lekker meer.

miljonairskoek met pinda's en chocolade stuk

Interview met Jo- Anne Chidley van Beauty Kitchen

Wat een heerlijk en mooi mens is Jo-Anne! Ik raak altijd enorm geïnspireerd door vrouwen met een passie. En je kan ook zeker met haar lachen, en haar Scottish accent? I love it!

Wat heeft zij mij veel verteld over Beauty Kitchen. Ik moet alles nog verder uitwerken, maar het wordt op zeker een leuk artikel! En ik heb haar ook de 2 prijswinnende vragen van mijn lezers gesteld, dus heb je meegedaan met de winactie, dan zou ik zeker later het volledige artikel lezen!

jo-anne en babs interview

 

Interview met Pissara Umavijani van Dusita parfums

Donderdag heb ik Pissara Umavijani mogen interviewen bij Annindriya Perfume Lounge in Amsterdam. Deze Thaise beauty heeft een parfumlijn om van te watertanden. Bij Annindriya verkopen ze zulke mooie high end parfumes, en ik vind het een eer om die zo te mogen “ontdekken”.

Pissara Umavijani, de oprichter en parfumeur van het merk Dusita, combineert een passie en liefde voor de traditionele Franse haute parfumerie met haar kennis over de Siamese cultuur en traditie. Al eeuwenlang gebruikt men in de antieke Thaise cultuur geurende oliën, poeders en harsen. Denk aan jasmijn, salie, roos, benzoine, bijenwas, bergamot, sandelhout en nog veel meer prachtige natuurlijke geuren.

samen met Pissara

Een uitgebreid verslag volgt!

Van de high end parfums naar de neus peuterende detective 😉

Serie: Danziel and Pescoe

Detective Superintendent Andrew “Andy” Dalziel (gespeeld door Warren Clarke) is een zwaarlijvige politieman. Hij is een luidsprekend persoon, bekend van het op de kast jagen van zijn collega’s en superieuren. Dalziel is een man van de oude school en dat plaatst hem lijnrecht tegenover Detective Sergeant (later Detective Inspector) Peter Pascoe (gespeeld door Colin Buchanan) die wat progressiever is in zijn opvattingen. Ook in hun privéleven verschillen zij nog al wat. Dalziel is gek op eten, drinken en roken, terwijl Pascoe een gezondere levensstijl toegedaan is. Bron: Wikipedia

 

In het begin moest ik best wennen aan de vrij botte inspecteur Danziel. Uit te spreken als “Die-El”(fonetisch) Met zijn buldog hondenkop staat hij regelmatig aan zijn ballen te krabben of in zijn neus te peuteren. Heel veel paffen kan ie als de beste en er gaan liters whiskey (natuurlijk thee of appelsap) door zijn keel. Wij hebben alle afleveringen (12 seizoenen)gezien. Ja, echt alle. En fascinerend hoe zo een serie zich steeds meer verbeterd, hoe de personages steeds leuker worden.

De plots zijn tof, en de patholoog anatoom in the morgues zijn ook altijd van die vreemde types.  Zou dat in het echt ook zo zijn?

Ik heb deze serie met veel plezier bekeken en balen dat wij nu alweer de laatste “Andy Die-El” hebben gezien. De acteur is overigens niet oud geworden (67), may he rest in peace. Good actor!

Op zoek naar een nieuwe Engelse serie dus, tips welkom!

 

Dat was het weer voor deze week, tot de volgende KeeK! En bedankt voor het lezen!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Lianne
4 jaren geleden

Wat leuk dat je de miljonairskoek hebt gemaakt! Hij ziet er zo lekker uit dat ik nu wel weer een stukje lust! 🙂

Pia
Pia
4 jaren geleden

Yummy, yummy, yummy! Looks delicious ;))) Thank you for this recipe and the inspiration! I’ll try it next week for the birthday of my best friend! :)) Have a nice day and best wishes from hotel vent 😉 YoursPia <3

Natascha
4 jaren geleden

Oké, na die koek ben ik opgehouden met lezen. Ik wil namelijk wat minder snoepen maar wauwwwwwwww IK WIL DIE KOEK.. NU.. NU… NU… hihi

Marsha
4 jaren geleden

OMG die koek ziet er echt heeel lekker uit zeg! En echt gaaf dat je die dames heb geïnterviewd!

Deb
Deb
4 jaren geleden

Die Miljonairskoek ziet er heerlijk uit! Ik zou ook de miljoen kalo’s op de koop toe nemen. Deed ik laatst ook al met een zelfgemaakte pecan pie (ging een hele roomboter in.. OMG). Daarna gelijk naar de bootcamp.. redden wat er nog te redden valt haha. 2 interviews in 1 week! Dat is pittig. Ben reuze benieuwd welke vragen je hebt gesteld en natuurlijk de antwoorden die je erop hebt gekregen. Fijne week!!

Joanne
4 jaren geleden

Wat lekker, die taart!

Annette
4 jaren geleden

Oh lekker zeg die taart 🙂

Irene
4 jaren geleden

Jeeej weer tijd voor KeeK! Oei dat ziet er zeker heel lekker uit. Eigenlijk is ook alles zelf maken veel lekkerder, maar er gaat ook zoveel tijd inzitten. Ben heel benieuwd naar beide interviews.

Wendy
Wendy
4 jaren geleden

Ziet er heel lekker en verleidelijk uit, mmm lekker.
Ik ben zeer benieuwd naar de intervieuws.

chucky1012
4 jaren geleden

Je had weer een fijne en leuke week 😉