keek op de week
Artikelen, Anti- aging, Huidverzorging, Keek op de Week, Over mij

KeeK op de Week 11- Allerhande testproducten en Art

Hallo KeeK’ers van de week!

 

11 februari was ik jarig, 11 maart ging mijn verjaardagsprijs eruit. Vrijdag weer iemand blij gemaakt. Dit is eigenlijk ook zo leuk aan bloggen. Cadeautjes weggeven. Aan de andere kant krijg ik ook veel cadeautjes. Ter review aangeboden, maar ik zie gewoon alles als een cadeau. Benieuwd wat ik zoal aan het testen ben en hoe mijn week was?

keek op de week

 

Publiek bij een nieuwe spelshow

Afgelopen donderdag zijn wij de opnames van een nieuw televisie programma geweest: “Het Beste Brein.” Een nieuwe spelshow gepresenteerd door Art Rooijakkers. Ja, inderdaad, Art van  “Wie is de Mol?”

Best een leuke show, alleen de ‘zit’ duurde erg lang. Zeker een uurtje of 4 zitvlees gekweekt … Niet dat er veel mis ging, maar tussen de spelrondes door moet er van alles veranderd worden, ook de glanzende vloer wordt tussendoor mooi opgepoetst.

Ik mag natuurlijk niets verklappen over deze zaterdagavondshow dus dat doe ik ook niet. ( en gelukkig zat ik buiten beeld… als ik iets erg vind is mijzelf terugzien op t.v…)

Wat ben ik nu zoal aan het testen:

Glucomannan, een nieuw product om af te vallen. Dit is echt iets voor mij. Ik eet gezond maar ik eet gewoon teveel. Eigenlijk heb ik na een goede maaltijd te snel weer trek in iets lekkers. En dat kan ik nu dus tackelen met deze pillen die het hongergevoel dempen. Doordat ik een vol gevoel in mijn maag heb eet ik minder, mijn maag krimpt dan ook weer (hoop ik). Dus minder de neiging om weer die holle ruimte constant op te vullen met hapjes.

 

Holland & Barrett Glucomannan 500mg €19,99

 

Magnesiumpoeder

magnesium passievrucht

 

Magnesiumpoeder is onder andere goed voor je als je last hebt van teveel spierspanning. Spierspanning veroorzaakt verkramping en die heb ik standaard in mijn schouder, nek en rug. Door die spierspanning (ook in mijn kaak) heb ik dus dagelijks hoofdpijn. Vroeger had ik last van flinke migraine aanvallen, even afkloppen… die heb ik gelukkig niet meer.  Als je altijd pijn hebt, zie je dat natuurlijk ook terug in je gezicht. Vermoeid en uitgeblust.

Ik probeer alles wat op mijn pad komt om van die pijn af te komen, het blijft een heuse queste. Al meer dan 10 jaar loop ik te tobben… En als het bij mij helpt, dan kan ik anderen ook weer helpen. Ik weet dat er heel veel mensen zijn die kampen  met dit soort onbehandelbare hoofd- en rugpijn. En het zou zo mooi zijn als door een simpele oplossing de kwaliteit van leven verbetert, toch?

 

Utsukusy

utsukusy hydrolaat

 

Ik had het in de vorige KeeK er al over. Een Japans merk. Ik heb het over Utsukusy. Een high end merk met heel bijzondere ingrediënten die mij absoluut aanspreken. Deze hydrolaat met oranjebloesem is zo fijn en ik ben ook heel bijzondere anti-aging producten van Utsukusy aan het testen!

Ik kan nu al zeggen dat mijn huid waanzinnig goed aan voelt en er ook zo uit ziet. Dit is een merk om rekening mee te houden! Wauw, ik ben er dol op om werkzame producten te ontdekken!

Zacht en glanzend…

En… ik ga ook binnenkort (beauty) slapen als een prinses! Hoezo? Dat vertel ik binnenkort!

 

Nieuwe jeans

Ik heb een broek besteld bij H&M. Mijn skinny spijkerbroek zit soms zo strak en mijn andere jeans zakt weer van mijn kont. Zelfs met een riem erom blijf ik maar hijsen aan dat ding. En mijn huid raakt geïrriteerd door het schuren van die afzakkende broek.

Ik heb een flared jeans besteld in de kleur zwart. Ik vind hem zo gaaf!

 

H&M flared jeans

 

Toen ik laatst mijn kleding ‘scande’, zag ik dat ik veel zwart-witte blouses en shirts had en die kan ik maar niet goed combineren. Op een blauwe broek vind ik zwart niet zo mooi staan en in een andere zwarte broek van mij zit een ‘printje’. Persoonlijk vind ik dat dat samen een net iets te drukke combinatie..

Als ik hem binnen heb (en waarschijnlijk moet ik hem eerst korter maken als hij past) zal ik hem dan een keertje showen?

 

Dat was het weer voor deze week! Tot de volgende KeeK!

 

handtekening Babs

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
6 jaren geleden

Leuk die broek met die knopen opzij. Ik ben wel benieuwd naar de Magnesium en de pillen of dat wat doet. Niet dat ik moet afvallen ofzo maar vooral magnesium schijnt goed te zijn en nu we een pietsie ouder worden om broze botjes ook te voorkomen 😉

YuSt
YuSt
6 jaren geleden

Die magnesium heb ik dus ook nodig!
Ik zelf zou zo’n flared jeans niet kopen, ben benieuwd hoe het staat.
En wie is dat leuke contact dan… Ja als we dan toch onderonsjes hebben, luister ik graag mee!

jeapiebel
6 jaren geleden

Utsukusy vind ik zeker een heel bijzonder merk. Ik ben benieuwd naar je ervaring en ook nog naar je nieuwe broek. 😉

Mariska
6 jaren geleden

Oeh gave jeans inderdaad! En cadeautjes krijgen is ook gewoon zo leuk 😀 ben heel benieuwd naar het resultaat van de producten die je aan het testen bent 🙂

Natascha
6 jaren geleden

Wat leuk dat je naar een tv show bent geweest! Maar wel irritant altijd dat je er zo lang moet zitten he? Jammer wel dat we je niet terug zien hoor 😉 Toffe broek heb je trouwens besteld!

Hennie
6 jaren geleden

Ola chica!

Gave broek zeg! Die staat je vast fantastisch.
Dat afvalgedoetje klinkt mij als muziek in de oren. Mijn lijnen gaat ruk momenteel. Je zou denken dat door mijn hectische dagen de kilo’s eraf vliegen. Maar nee.

Oh, Utsukusy! Ik ben het ook aan het testen en ik vind een van de leukere merken, ook ingegeven door het leuke contact. Ben benieuwd naar je review tzt!

Hoe gaat het met je tekenen?

chucky1012
chucky1012
6 jaren geleden

Mooie jeans!
Leuk dat je bij de televisie opnames aanwezig was als publiek.
Wanneer is de uitzending op tv?

Fijne dag Xoxo