kruidvat-skin-science-wrinkle-reducing-serum2
Artikelen, Anti- aging, Huidverzorging, Kruidvat huismerk, Merken, Reviews

Review- Kruidvat Skin Science Wrinkle Reducing Serum

Ik had jullie beloofd dat ik zou laten weten wat ik van het Kruidvat Skin Science Wrinkle Reducing Serum vond. Het zou toch wat zijn als je voor een luttele €5 de oplossing zou kunnen kopen om je rimpels uit te vlakken. Dat zou geweldig zijn. Maar heeft dit serum in 4 weken het verschil gemaakt?

kruidvat skin science

Wat beloofd de Skin Science Wrinkle Reducing Serum?

  • Syn®-ake ontspant de gezichtsspieren en zorgt ervoor dat expressielijnen die ontstaan bij mimiek snel en langdurig vervagen.
  • Bescherming van de huid tegen vochtverlies en hydratatie.
  • Een direct zichtbaar egale en gladde huid
  • Na vier weken zijn kraaienpootjes tot wel 24% gereduceerd, voorhoofdrimpels tot 41% verminderd en de neuslippenplooi tot 30% geminimaliseerd.

kruidvat skin science

Consistentie en geur

Het serum is doorzichtig en dun “lobbig”. Het serum trekt goed in de huid, maar je voelt altijd nog een flinterdun laagje op de huid voelen. Ik vind dat altijd wel fijn. Gelukkig is dit serum niet plakkerig. Bij sommige serums kwak ik er snel een dagcrème overheen om het plakkerige op te heffen. (dat je haren op je huid blijft plakken, ik vind dat een vreselijk rot gevoel)

De geur is fris in eerste instantie, ietwat medicinaal zodra het ingetrokken is, maar zeker niet vies. Ik denk dat voor velen neutraal beter klinkt. (als ik een geur probeer thuis te brengen snuif ik alles zowat op in mijn neusgaten om maar een goede idee ervan te krijgen)

 

Ik heb 4 weken geleden een foto gemaakt van mijn mond en kin en gisteren nog eentje. Ik kan jullie vertellen dat ik geen verschil zie. Als je het serum aanbrengt, voelt mijn huid wel direct beter aan. Er staat op de tube dat je een lichte tinteling kan verwachten maar deze bleef uit. Ik moet hierbij wel zeggen dat mijn huid niet heel gevoelig is.

Mijn huid voelt na gebruik minder trekkerig en droog aan en je hebt wel het idee dat alles wat gladder wordt, maar daar blijft het bij. (dat ervaar ik bij veel serums)

kruidvat skin science

Met het blote oog en op foto’s zie ik gewoon geen verandering optreden. Super jammer en als ik heel eerlijk ben, had ik het ook niet verwacht. Zie de Skin Science Wrinkle Reducing Serum als een verzorgend serum die je huid hydrateert, maar verwacht er geen rimpel verdwijnende wonderen van.

 

Conclusie:

Prima serum, maar de claims vind ik wel te veelbelovend voor dit product. (En wij hebben geen apparatuur thuis om exacte metingen te kunnen doen)

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
4 jaren geleden

Jammer wanneer merken beloften maken die ze niet waar kunnen maken. Een typisch gevalletje van te mooi om waar te zijn, maar voor 5 euro kun je geen wonderen verwachten .. maar beloof ze dan ook niet Kruidvat 😉 !

yvonne
yvonne
4 jaren geleden

Bedankt voor je eerlijke review!

Natascha
4 jaren geleden

Hmmmm was ook te mooi om waar te zijn misschien 😉

Annette
4 jaren geleden

Jammer dus niet 10 jaar strakker in 10 dagen? Zonde 🙂

Jolanda
4 jaren geleden

Een serum voor hydratatie vind ik altijd erg fijn!! Jammer alleen dat het meer belooft dan het waar kan maken

Irene
4 jaren geleden

Goede en eerlijke review! Jammer dat producten meer beloven dan ze waar kunnen maken.

chucky1012
chucky1012
4 jaren geleden

Jammer dat dit product tegenvalt!
Goede en zeer duidelijke rebiew.

Hennie
4 jaren geleden

Ik heb deze ook liggen en ik verwacht er ook niet veel van. Maar ik maak hem op en ik zie het wel. Voor 5 euro heb je inderdaad een lekker serumpje.