Sweet Dreams- Physalis helpt je de nacht door 9 physalis Sweet Dreams- Physalis helpt je de nacht door
Artikelen, Gezondheid, Merken, Physalis

Sweet Dreams- Physalis helpt je de nacht door

Onze nachtrust is van essentieel belang om mentaal en fysiek gezond en fit te blijven. Terwijl wij slapen vinden er in ons lichaam allerlei herstelprocessen plaats die ervoor zorgen dat we uitgerust en met een frisse geest aan de nieuwe dag kunnen beginnen. Jammer genoeg is een goede slaap niet voor iedereen vanzelfsprekend. Door stress of piekeren bijvoorbeeld komt de geest niet voldoende tot rust en kun je de slaap niet vatten. Physalis heeft verschillende producten in het assortiment die je kunnen helpen om weer lekker te slapen.

Sweet Dreams- Physalis helpt je de nacht door 11 physalis Sweet Dreams- Physalis helpt je de nacht door

 

RELAX & SLEEP

Physalis Relax & Sleep is een voedingssupplement op ba- sis van drie biologische plantenextracten die je helpen te ontspannen en die zorgen voor een goede nachtrust. Het bevat valeriaan, passiebloem en slaapmutsje, plan- ten die bekend staan om hun rustgevende werking. De combinatie draagt op natuurlijke en veilige wijze bij tot het verbeteren van je nachtrust, zonder gewenning of afhankelijkheid.

Sweet Dreams- Physalis helpt je de nacht door 13 physalis Sweet Dreams- Physalis helpt je de nacht door

Valeriaan wordt al meer dan 2000 jaar gebruikt voor zijn ontspannende eigenschappen.  Valeriaan  is  bij  uitstek geschikt bij slaapstoornissen die te maken hebben met stress en angstige gevoelens. Valeriaan helpt je gemakkelijker in slaap te vallen en zorgt dat je goed door kunt slapen.

Passiebloem is een remedie die over de hele wereld gebruikt wordt bij slapeloos- heid en onrust. Het kalmeert bij angsten en verbetert de slaap.

Het slaapmutsje of ‘California poppy’ is familie van de papaver en heeft mooie oranje bloemen. Het bevat stoffen die rustgevend werken waardoor je gemakkelij- ker in slaap valt.

Valeriaan, passiebloem en slaapmutsje hebben met elkaar gemeen dat ze inwer- ken op de aanmaak van gamma-aminoboterzuur (GABA) in de hersenen. GABA is een neurotransmitter die ons helpt ontspannen en die angst en stress tegenwerkt, zodat we lekker kunnen slapen.

RELAX & SLEEP KRUIDENTHEE

Physalis Relax & Sleep Biokruideninfusie is een speciale kruidenthee waarvan je ‘s avonds één à twee koppen drinkt om de nachtrust te bevorderen. De theezakjes be- vatten een mix van valeriaan, passiebloem, meidoorn, citroenmelisse en zoethout, die stuk voor stuk ontspannend werken en je helpen de dagelijkse stress en spanningen kwijt te raken. De thee is zacht en aangenaam van smaak en het ritueel vormt de perfecte voorbereiding op een goede nachtrust! NB Omdat de mix zoethout bevat wordt mensen met een hoge bloeddruk aangeraden niet meer dan een kop per avond te drinken.

Sweet Dreams- Physalis helpt je de nacht door 15 physalis Sweet Dreams- Physalis helpt je de nacht doorGOOD NIGHT SYNERGIE

Ook met behulp van Physalis Aromatherapie kun je een goede nachtrust bevorderen. Door het verstuiven van  bepaalde  essentiële  oliën  kun  je  de  juiste  ontspanning vinden en prikkels die worden veroorzaakt door zorgen, stress of angst af laten nemen. Aroma- therapie veroorzaakt geen gewenning, zoals wel het geval is bij geneesmiddelen om de slaap te bevorderen. Physalis Good Night bevat dertien zorgvuldig ge- selecteerde biologische essentiële oliën die je helpen te ontspannen en goed te slapen. Het bevat onder meer citroenmelisse, lavendel, petitgrain, citroenverbena, ylang-ylang en groene mandarijn. Deze synergie is bij uitstek geschikt om te verstuiven met behulp van een diffuser of aromalampje in de slaapkamer voor een verkwikkende nachtrust.

GOOD NIGHT POCKET ROLLON

Physalis heeft sinds kort ook aroma pocket roll- ons in het assortiment: handig voor onderweg of op reis, maar ook heel gemakkelijk voor thuis. De Good Night Pocket roll-on bevat een synergie van essentiële oliën voor een goede nachtrust. Gedurende de avond en eventueel ‘s nachts als je wakker wordt, kun je de synergie gemakkelijk aanbrengen op de polsen, slapen en in de nek.  De olie bevat sinaasappel, lavendel, petitgrain, citroenmelisse, groene mandarijn, bergamot, marjolein, geranium, ylang-ylang en citroenverbena.

Sweet Dreams- Physalis helpt je de nacht door 17 physalis Sweet Dreams- Physalis helpt je de nacht door

SLAAPTIPS

 • Ga niet slapen met een lege of te volle maag
 • Drink niet teveel koffie, zwarte thee of cafeïnehoudende frisdranken
 • Vermijd sporten en inspanningen laat op de avond
 • Probeer op regelmatige tijdstippen te gaan slapen en op te staan
 • Drink geen alcohol en rook niet voor het slapengaan
 • Zorg dat je slaapkamer voldoende verduisterd en niet verwarmd is (niet hoger dan 18-20 °C)
 • Kijk geen TV in bed en leg je mobiele telefoon weg

Verkrijgbaarheid en prijzen:

 • Physalis Relax & Sleep Bio  € 15,29 (45 tabletten)
 • Physalis Relax & Sleep Bio kruideninfusie  € 4,09 (20 theezakjes)
 • Physalis Good Night Essential Oil Synergy  € 11,49 (10ml)
 • Physalis Good Night Pocket roll-on   € 11,99 (10ml)

Het Physalis assortiment is verkrijgbaar bij Holland & Barrett. Voor informatie, vestigin- gen en de webshop: www.hollandandbarrett.nl

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Julie
Julie
2 jaren geleden

Die olie lijkt mij fijn!

Rory
2 jaren geleden

Heel fijn. Ik ben nu aan het experimenteren met de pillen (alleen kan ik ze niet slikken, dus ik stamp ze fijn en eet het in een beetje vla of yoghurt) en de thee. Ik merk alleen dat zo’n grote kop thee bij mij zorgt voor veelvuldig toiletbezoek ‘s nachts. Dus het is even een balans vinden 🙂 De roll on is fantastisch en de Essential Oil Synergy ga ik vanavond gebruiken (mijn diffuser was defect, maar gisteren een nieuwe ontvangen). Ik ben helemaal voor dit soort producten. Zeker nu ik sinds omstandigheden ruk slaap (excusez le mot). En yes,… Lees verder »

Bianca
2 jaren geleden

Vooral de pocket roll-on gebruik ik elke avond voor het slapen gaan, de kruidenthee is ook echt heel lekker 🙂