Hoe download je jouw foto's van Facebook? (En check mijn foto's van vroeger!) 9 facebook Hoe download je jouw foto's van Facebook? (En check mijn foto's van vroeger!)
Artikelen, Facebook Foto's, Huisdieren, Lifestyle

Hoe download je jouw foto’s van Facebook? (En check mijn foto’s van vroeger!)

Laatst zag ik een YouTube video hoe je al je gegevens en foto’s kan downloaden van je Facebook pagina. Dat leek mij wel wat, want ik ben heel veel foto’s kwijtgeraakt in de loop der jaren. En toen ik nog heel actief was op Facebook plaatste ik regelmatig persoonlijke updates, dus ook veel foto’s. Ik laat jullie o.a zien hoe gemakkelijk het is om je foto’s weer bij elkaar te rapen en… Ik laat je heel oude kiekjes zien! Vanaf 1991 en verder…

Hoe download je jouw foto's van Facebook? (En check mijn foto's van vroeger!) 11 facebook Hoe download je jouw foto's van Facebook? (En check mijn foto's van vroeger!)

Toen ik alle foto’s binnen had, voelde het echt aan als een “terug in de tijd” fotoboek! Er zitten veel foto’s tussen van al mijn huisdieren (dat zal jullie niet verbazen ;)) en van mijzelf, ook de niet meest flatteuze. Maar hoe ouder je bent, hoe minder je je eraan stoort. Toen was ik natuurlijk ook wat jaartjes jonger. Met overhangende oogleden en bomvol sproeten. Maar “zucht”… wel een stuk jonger…

In dit filmpje zie je een duidelijke uitleg hoe je je foto’s en andere data kan downloaden.

Het duurde overigens een tijdje voordat alles binnen was, want het waren er veel. Héél véél.

Deel 1

Onze eerste kat: Livius Drusus Nero ♥

Hoe download je jouw foto's van Facebook? (En check mijn foto's van vroeger!) 13 facebook Hoe download je jouw foto's van Facebook? (En check mijn foto's van vroeger!)

Remy, de lieve kat van de buurman die (op een ander adres) bij ons kwam wonen…

Hoe download je jouw foto's van Facebook? (En check mijn foto's van vroeger!) 15 facebook Hoe download je jouw foto's van Facebook? (En check mijn foto's van vroeger!)

Toen hadden wij ook “insluipers” die plots dagelijks bij ons te vinden waren. Zoals in onze (rommel) schuur en een die vaak smachtend bij ons naar binnen gluurde.

Wat had ik toen veel sproeten!

Onze lieve Greyhound ♥ die wij Whippet Bloempje hadden genoemd…

Hoe download je jouw foto's van Facebook? (En check mijn foto's van vroeger!) 17 facebook Hoe download je jouw foto's van Facebook? (En check mijn foto's van vroeger!)

Hieronder: Op het balkon bij hotel de Bilderberg toen wij een heus beauty arrangement plus overnachting hadden gewonnen. Rechts toen ik een Renault Cosmopolitan had gewonnen via de glossy Cosmopolitan. Heel wat kilometers in gereden en ja, toen reed ik zelf. Jeroen had nog geen rijbewijs.

Tante agent bij een figuratie voor een serie. Rechts als bomen fluisteraar ;))

Voor deze tassen wil ik nog steeds terug naar Madrid! Geen idee of die winkel nog bestaat maar dan neem ik deze uilentas mee! Hoewel die egel ook heel leuk is!

Schilderen, dierentuin Amersfoort en onze voormalige winkel. (muziekinstrumenten)

Echt een hoge kwaliteit hebben de foto’s niet, maar dat maakt niet uit. Zo gaan we in 2020 af een toe een rondje door mijn leven maken. Tot deel 2!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
2 jaren geleden

1991..toen bestond ik nog niet😂 het zijn echte leuke foto’s. Ik vind het ook altijd leuk om oude foto’s terug te kijken. Niet alleen monteur kijken hoe je zelf en je leven verandert, maar ook om te zien hoe de wereld om ons heen is veranderd.

Robin
2 jaren geleden

Wat leuk om te zien zeg! Ik vind het ook altijd leuk om oude foto’s en filmpjes terug te zien.:)
X Robin

Rory
2 jaren geleden

Heel leuk! En wat een ontzettend leuke foto’s van vroeger. I love oude foto’s. Het is terugkijken, herinneren, herleven en waarderen wat je toen en nu had. Althans, zo zie ik het dan. Ik geniet zelf ook altijd van de ‘ken je deze nog’-foto herinneringen van Facebook.

Tessa
2 jaren geleden

Wat leuk om dit te zien. Ik wist helemaal niet dat je dit kon doen op facebook

Annette
2 jaren geleden

Leuk en wat een goede tip

Deb
2 jaren geleden

Wat een ontzettend leuke foto’s Babs! En waar zijn je sproetjes gebleven! Je had er zo te zien nog meer dan ik hihi 😂. Wat gaaf dat je een auto had gewonnen en wat zie je er stralend uit op de foto’s. Heel erg leuk.

bychristiana
2 jaren geleden

Oh wat leuk Babs, ik vind vooral die foto van jou bij die boom echt tof. Ik hou ook zo van foto’s. Omdat we nog steeds met de zolder verbouwing bezig zijn, staan alle spullen die normaal op zolder staan nu op mijn kamer. Toen kwamen dus laatst ook de fotoboeken tevoorschijn haha;-) met natuurlijk babyfoto’s, maar ook de foto’s van toen Andre en ik elkaar net kenden vond ik al hilarisch. Dat is nu 11 jaar geleden, vooral Andre zonder baard;-) Kun je nagaan wat ik denk als ik die foto’s over dertig jaar nog eens bekijk.