mijn nieuwe ray-ban zonnebril
Artikelen, Kleding, Over mij, Reviews, Zonbescherming

Mijn nieuwe Ray-Ban zonnebril!

Met Ray-Ban en Ziezie mag de zon nu zeker komen…

Soms kan mooi nieuws ook wel een heel perfecte timing hebben. Ik had een oude zonnebril, maar die zat niet lekker meer. Ik had al in een blogpost en op Instagram ‘geroepen’ dat mijn hoofd aan het krimpen was… help! Mijn oude bril leek nu super huge en hij zakte ook de hele tijd van mijn neus. Heel irritant, zeker in de zomer als je meer zweet.

De webshop ZIEZIE.nl  came to the rescue en ik mocht een heuse Ray- Ban zonnebril uitzoeken! Benieuwd voor welk model ik gegaan ben? En heel veel in foto’s vandaag, meerdere looks met mijn nieuwe sunglasses 😉

rayban doosje

 

Ray-Ban vind ik een high end, steady merk waarmee je echt een statement kan maken. De glazen zijn altijd perfect afgesteld en je loopt toch maar even met een stoere Rayban op je neus..

Over Ray- Ban

Wereldwijd is Ray -Ban het best verkochte zonnebrillenmerk. Inmiddels worden er al ruim 75 jaar Ray Ban zonnebrillen geproduceerd. Bij ZIEZIE bieden we je het meeste uitgebreide Ray Ban zonnebrillen assortiment. 

Wat veel mensen niet weten is dat Ray-Ban in 1937 werd opgericht door Bausch + Lomb, tegenwoordig voornamelijk bekend als producent van contactlenzen.

De inmiddels iconische naam Ray-Ban is ontstaan uit de Engelse woorden voor straal (ray) en uitbannen (ban)

Ziezie online brillen

ZieZie.nl is een webshop die brillen verkoopt. Brillen op sterkte, zonnebrillen en lenzen. Het systeem van zoeken en bestellen is heel eenvoudig. Je krijgt ook een perfect advies welke bril bij jouw gezichtsvorm past, handig!

 

 

ziezie online brillen

 

bestel ziezie

 

Er wordt ook heel goed uitgelegd hoe je een brilrecept van een opticien moet lezen en stap voor stap word je door het bestelproces geholpen.

Ik las op Ziezie nog een goede tip: Een brilsterkte en een contactlens sterkte zijn vaak anders. Neem dus nooit zomaar de sterkte van je lenzen over als brilsterkte.

Er zijn zoveel leuke modellen en meestal ga ik voor hetzelfde model. Een stevig montuur, een beetje retro. “Model Aviator is leuk” werd er thuis direct geroepen. Het is tijdloos, vrouwelijk en toch ook stoer. Dan zit je altijd goed!

ray-ban etui

Mwa…. Ik vond de Aviator altijd tof bij anderen staan… maar niets voor mij, dacht ik. Wat heb ik gedaan? Ik ben naar een winkel geweest waar ze Rayban zonnebrillen verkochten en verschillende modellen gepast. En ja hoor, ik bleef ‘hangen’ bij de Aviator. Die vond mijn man, de verkoper en ik zelf absoluut het leukst staan.

Veel keus

Deze modellen verkopen ze ook. bij Ziezie.nl... en nog veel meer! (G- Star Raw, Calvin Klein, Tom Ford, Michael Kors, Prada, Vogue, Versace etc). Model Wayfarer is zelfs verkrijgbaar met spijkerstof bekleding. Haha, cool!

 

ray-ban jeans

 

Oké, hier is mijn nieuwe beauty… Model Aviator!

  • Merk: Ray-Ban
  • Categorie: Man/ vrouw
  • Montuur materiaal: Metaal
  • Kleur: Goud
  • Vorm: Pilot
  • Glaskleur: Groen
  • Gepolariseerd glas: Ja
  • UV-filter: Ja
  • Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie

 

rayban 1

Er zat bij het pakket nog een brillendoekje in het etui. Handig, die bewaar ik nu ook daarin, ligt ie niet ergens onderin mijn tas vies te worden.

Ook de bescherming tegen de zon is perfect. Geen vermoeide ogen dus, ( en minder kans op kraaienpootjes!)

Rayban zonnebril G15 lens

Ik heb gehoord dat als je een klein neusje hebt (zoals deze dame), “neussteuntjes” in een bril helpen zodat hij beter op zijn plek blijft zitten. ik had daar nooit zo over nagedacht…

 

ray-ban ondersteboven

Let’s take a look at my looks!

 

ray-ban suede jasje

 

rayban spijkerjas

 

fotograaf in beeld ray-ban
Fotograaf in beeld 🙂

Babs Ray-Ban schilderij

Ik ben helemaal verliefd op deze zonnebril, dat zullen jullie vast wel begrijpen. De zon mag nu wel komen!

Deze Ray-Ban kost bij Ziezie €97

Hebben jullie een voorkeur voor een bepaald model zonnebril?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Marushi
6 jaren geleden

Hij ziet er zeker erg gaaf uit zeg! Ik hou wel van zulk soort brillen. -x-

Astrid
6 jaren geleden

Wat staat hij je goed! Een hele stoere bril. Supertof dat je er zomaar eentje mocht uitzoeken. En slim dat je eerst even in de winkel hebt gepast 🙂

Melike
6 jaren geleden

Rayban heeft altijd zulke mooie zonnebrillen. Wat staat de Aviator je geweldig! Ik ben ook echt dol op dat model. Super leuke foto’s ook!

Vanessa
6 jaren geleden

Wauw, de zonnebril staat je heel mooi!

Annette
6 jaren geleden

Staat je goed zeg! Dit model is wel een klassieker, erg mooi. Je kunt zo bij de luchtvaart Amelia Earthart 🙂

kimmetjekims
6 jaren geleden

Je kunt deze bril erg goed hebben! Ray Ban brillen zijn zo mooi, er zijn ook zoveel verschillende modellen. Je hebt een leuke uitgekozen 🙂

jeapiebel
6 jaren geleden

Je hebt erg geluk dat je een Ray-Ban mag uitzoeken, staat je goed Babs! Ik heb zelf nog nooit een Bad Ass Rayban gehad. Al vind ik hem best stoer. Mijn broer in tegendeel draagt hij hem altijd. Fijn dat je veel modellen hebt om te kiezen. 🙂

Jolanda
6 jaren geleden

Hij staat je supergoed!! Ik wil ook zo graag een Ray-Ban en dan ook de Aviator…Mijn man heeft zich onlangs zomaar twee Ray-Bans gekocht. Eentje zonder en een met sterkte, luxepaard. Wat is hij trouwens goedkoop bij Ziezie! Hier bij Pearl kost ie dacht ik €150,-..Misschien nu toch maar eens shoppen dan haha

Deb
6 jaren geleden

Wat een geweldige bril. Ik vind het aviator model super mooi en niet onbelangrijk .. hij staat je fantastisch!

Yvonne
6 jaren geleden

Staat je goed Babs, ik vind Erika het meest bij mij passen maar ik heb er geen nodig hoor, die van mij passen nog goed op mijn hoofd 🙂