kruidvat self tan
Artikelen, Budget, Reviews

Review: Solait Selftan Tissues van het Kruidvat

Review:

De Solait Selftan Tissues van het Kruidvat:

Het is nu echt zomer. Tropische temperaturen. Nu kunnen de fladderjurkjes, rokjes en bikini’ s echt uit de kast. Maar dan zie ik mijn melkflessen, mijn witte onderdanen. Dus ga ik maar weer eens snuffelen in  het bruin-zonder-zon schap.

Mijn oog viel op de selftan tissues van het Kruidvat…

Zijn ze handig en geven ze een mooie bruine teint? Zonder rare oranje strepen?

kruidvat self tan

Solait Selftan Tissue

 

Trakteer jezelf op een mooie bruine teint zonder zon of zonnebank met Kruidvat Solait Self Tan Tissues. De zelfbruinende tissues geven, gedurende 3 dagen, een natuurlijke bruine teint aan je gezicht, hals, decolleté, armen en benen.

Kruidvat Solait Self Tan Tissues bevatten vitamine E wat je huid verzacht en het huidverouderingsproces tegengaat.

Hoe gebruik ik Kruidvat Solait Self Tan Tissues?

Reinig je huid voordat je de tissue gebruikt. Pak de tissue uit de verpakking en vouw deze open. Veeg de tissue vervolgens over je huid. Let op dat je de tissue niet langs je ogen, wenkbrauwen en haaraanzet wrijft. Een paar uur nadat je de tissue hebt gebruikt, wordt je natuurlijk bruine teint zichtbaar. Wil je een donkerdere teint, herhaal de behandeling dan na 3 uur met een nieuwe tissue. Was je handen goed na gebruik. De tissues zijn geschikt voor alle huidtypen.

 

Wat vind ik ervan?

De doekjes zijn best groot en met 1 doekje kan je je benen én armen behandelen.

Ik heb ze niet voor mijn gezicht gebruikt, misschien doe ik dat een andere keer. Ik wil eerst zeker weten dat ik geen rare reactie krijg.

Met de selftan van Paula’s Choice zou ik het wel aandurven. Hoewel ik natuurlijk met mijn primer van Zo Skin Health al een lekker kleurtje krijg en met foundation natuurlijk meer.

Ze zijn lekker zacht en ruiken heel aangenaam. Niet chemisch in ieder geval.

Vooraf heb ik mijn benen en armen gescrubd met de douche scrub Orange & Cocos van het Kruidvat. Ruikt lekker, prima scrub.

kruidvat scrub

Ik heb niet mijn Rituals Himalaya scrub  gebruikt, die bewaar ik voor de echte verwenmomenten en deze laat een verzorgend laagje op mijn huid achter. En dan pakt de selftan waarschijnlijk niet zo goed.

Deze doekjes vind ik erg handig in gebruik. Het resultaat is mooi. Geen oranje strepen, een zachte bruine kleur. Je kan de dag erna nogmaals een nieuw doekje gebruiken, zodat de kleur wat intenser wordt.

selftan kruidvat

 

De selftan droogt snel en laat geen plakkerig laagje achter.  Naarmate de dag vordert, hoe intenser de kleur lijkt te worden.

Dus mocht je vandaag naar het strand gaan, dan kan je zorgen voor een mooie glow. Je hoeft dan niet meer te bakken om bruin te worden en kan je met een hoge zonbeschermingsfactor je huid beschermen!

Deze doekjes kosten volgens mij maar 99 cent, altijd leuk om eens te proberen.

Ik geef ze een dikke 8!

approved by BeautyByBabs

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
6 jaren geleden

Fijne en goede review!
Ik begrijp het goed dat mensen die een bruine teint willen zoiets als dit willen gebruiken.
Gelukkig heb ik het meegekregen van de genen

Annette
6 jaren geleden

Volgens mij heb ik deze ook nog liggen. Ik ga even zoeken (en de datum checken voor de zekerheid 😉 hahaha) fijne review, mooi resultaat