visitekaartje
Artikelen, Blogtips, Lifestyle, Reviews

Nieuwe Visitekaartjes van Studentendrukwerk!

Als blogger, ondernemer maar ook studenten hebben je wel eens visitekaartjes nodig. Soms voor de eerste keer en soms wil je wat anders. Het kan zijn dat je adres veranderd is, je logo of, en dat kan natuurlijk ook, je achternaam is niet meer (helemaal) hetzelfde. Je bent getrouwd of, it can happen, gescheiden. Ik wilde graag nieuwe kaartjes omdat mijn e-mailadres veranderd was en toen Studentendrukwerk met het voorstel kwam zei ik natuurlijk direct ja!

visitekaartjes studentendrukwerk

Ik vond mijn oude kaartjes wel oké maar toch niet helemaal Babs, of beter gezegd, beautybybabs. Ik had wel eens gezocht op Studentendrukwerk, want dat klinkt natuurlijk heel voordelig. Studenten studeren, werken en feesten hard. En hun budget is niet de grootste.

Studentendrukwerk speelt daar perfect in op deze doelgroep. Je kan daar ook je scripties, posters, schriften, notitieblokken en multomappen laten afdrukken, maar wat dacht je van t-shirts of bierviltjes?

Maar nu mijn kaartjes!

Ik was eerst heel tevreden over mijn eigen ontwerp, en later twijfelde ik weer. Eigenlijk was ik er zelf nog niet helemaal uit, maar wilde zo graag nieuwe kaartjes hebben. Met info@beautybybabs.com erop. In ieder geval wilde ik deze keer mijn logo/header erop hebben, maar ik ben niet meer tevreden over mijn huidige header. Het “beautybybabs” bekt niet lekker in letters. Tom zei ook dat het BY in beauty by babs nogal onduidelijk doorkomt voor de lezer. En dat klopt eigenlijk wel, dus nu maar voluit achter elkaar gezet.

`visitekaartjes

 

Meer kleurtjes

Ik wilde wat meer kleur erin, ik vond het oude ontwerp ook te zwart, te donker. En jullie weten dat ik van kleurtjes houd!

De lipstick, kwast en doosjes zijn rechtenvrije afbeeldingen. Ik zag veel leukere afbeeldingen op het internet maar ik durf het niet aan. Ik wil toch liever rechtenvrije, ik moet er niet aan denken dat ik gedoe krijg met een flinke claim van een fotograaf.

Het bestelproces en de kwaliteit

Het bestelproces vond ik super handig en snel. Je kan in PDF iets aanleveren maar ook zelf aan de slag gaan met de online editor wat ik gedaan heb.

Maar al met al ben ik helemaal happy met mijn nieuwe visitekaartjes, vooral vanwege de hoge kwaliteit. In dubbelzijdig glanslaminaat, op twee kanten met kleur bedrukt (full color) en dat voor maar €19,48 voor 100 visitekaartjes! Dan komen de verzendkosten er weliswaar nog bij, maar dan nog is het goed te doen.

visitekaartjes studentendrukwerk

En zo snel!

Voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis. En via mail krijg je ook automatisch bericht over de voortgang van jouw bestelling bij studentendrukwerk.

visitekaartjes studentendrukwerk

100 Stuks in een stevig kartonnen brievenbuspakketje, perfect! Ik bestelde ze om 15.50 uur, dus vlak voor 16.00 uur en de volgende dag werden ze al bezorgd.

visitekaartjes studentendrukwerk

Het geweldige is dat ik nu weet dat deze kaartjes van topkwaliteit zijn en het geen pijn aan mijn knip doet als ik later alsnog een ander ontwerp zou willen.

Ik hoop dat jullie ze ook leuk vinden! Heb jij ook leuke visitekaartjes? Zo ja, plaats een foto onder het Facebook bericht. Een beetje reclame voor jezelf en wellicht kunnen we inspiratie op doen!

-Dit product heb ik gekregen-

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Ivon
4 jaren geleden

Mooi je nieuwe header/logo, inderdaad duidelijker zo!

Heidi
4 jaren geleden

Wat mooi zijn ze geworden meid..

Irene
4 jaren geleden

Wauw, wat gaaf. Ik wil ook ooit visitekaartjes, maar eerst het bloggen maar weer verder oppakken 😉

Jouvence
4 jaren geleden

Erg mooi geworden, leuk!

Kool Family
4 jaren geleden

Heel mooi resultaat! En fijn dat je dit kreeg…!

Deb
4 jaren geleden

Wat een mooie visitekaartjes! En wat een mooie foto’s heb je er ook van genomen, leuk die achtergrond.. net of ze op water drijven. Ik heb ook andere visitekaartjes besteld nadat ik mijn site rigoureus had veranderd. Ik was toen helemaal klaar met m’n oude lay-out. Ik heb wel een paar oude visitekaartjes bewaard als herinnering, wel grappig om te zien hoe je smaak in de loop van de tijd veranderd.

Annette
4 jaren geleden

Heel leuk zijn ze geworden.

bychristiana
4 jaren geleden

Ah ja ik snap wat Tom bedoelt dat de ‘BY’ misschien onduidelijk overkomt voor sommige mensen. Maar ik moet zeggen dat dat voor mij persoonlijk niet geldt hoor, alhoewel ik natuurlijk ook wéét dat het Beauty by Babs is, ik vind je foto op de header altijd zo leuk, ‘echt Babs’. Mooie kaartjes. Ik heb zelf ook kaartjes en vooral op events vind ik het altijd handig.

Priscilla
4 jaren geleden

Ze zien er mooi uit hoor! Die van mij zijn inmiddels ook wel aan vervanging toe.

chucky1012
4 jaren geleden

Zulke mooie visitekaartjes!
Leuk dat jij ook een foto van jezelf erop hebt staan.
Dat had ik ook.
Wil ook nieuwe laten maken….

Xoxo