keek op de week
Artikelen, Gezondheid, Huidverzorging, Keek op de Week, Lifestyle

Keek op de week 3: Beauty, badderen, tekenen en testproducten

Alweer een week voorbij, een nieuwe Keek op de Week

Nu ik deze nieuwe rubriek heb ben ik mij er meer bewust van wat ik die week nu eigenlijk gedaan heb. Vaak vergeet je zoveel en nu kan ik het goed bijhouden. ‘Keken’ jullie weer mee?

 

keek op de week

Beauty behandeling

Vorige week ben ik naar het mooie plaatsje Best (Brabant) geweest voor een heel bijzondere beauty behandeling. En ditmaal gebeurt er niets met mijn gezicht, (vanwege die dikke wang, even ontzien) maar met een ander deel van mijn lijf. Het was de eerste in een reeks van 3 en ik hoop jullie daarna met een goed resultaat te verrassen.

Ik vind het zelf ook heel spannend, ik kan alvast verklappen dat ik mij de dag erna heel erg fit en strak voelde.

Wie durft er een gokje te wagen, wat wordt er behandeld?

Facebook

Op Facebook heb je vaak van die maffe testjes. Vaak zijn ze heel grappig (wie was je in een vorig leven, wat is je Keltische naam?) maar ook best interessant, zoals (Wie geven je de meeste Likes?)

Had ik in 2010 een pony? Helemaal vergeten.

babs metamorfose jaren

 

Nieuwe testproducten!

Van Biomed kreeg ik dit mooie pakket in de bus.

biomed range

Wat zat erin?

  • Lushes Lashes (wimperverlengend serum)
  • Pure Detox Mask (clarify, detoxify mask)
  • Bodyfirmer (firming moisturising body lotion)

Ik vind de geur van de laatste 2 niet bepaald lekker. Eucerin had ook zo een vreemde geur bij een bodymilk. Zal het dan beter werken? We gaan het zien.

Tekenen

Ik ben weer gaan tekenen. Mij totaal op iets anders concentreren. Gewoon omdat het wat rust in mijn hoofd geeft. Het is lang geleden, dus niet echt perfect. Maar het doen is belangrijker dan het resultaat.

 

Vriendje in bad

Vriendje voelt zich steeds meer op zijn gemak. Als ik de kraan aanzet, dan kruipt hij langs mijn arm naar beneden voor een slokje water.

Laatst ging hij echt in mijn handen liggen rollen in het water. Maar naar mijn vingers bijt ie nog, vreemd is dat. Afijn, daarna ziet ie er even uit als een rare kip, maar wel weer lekker schoon!

Hij is ook mijn grootste fan 🙂 Alleen scheurt ie alle tape van mijn spiegels…

vriendje keek op de week
Mijn grootste fan!

Halloween… en dan ligt de server plat_______

Ik had een leuke blogpost klaarliggen voor Halloween, maar plots werkte mijn website niet meer. Debbie gaf mij een goede tip (thnx!) om even op Twitter te kijken en ja hoor, meerdere mensen hadden er last van, dus het lag niet bij mij..

 

Ik kon dus zaterdag niet op mijn blog tot ongeveer 22.00 uur. En dat zag ik ook aan mijn statistieken. een flatliner… bijna eng, zeker omdat het Halloween was. (ik kijk overigens bijna nooit naar mijn statistieken, gedoe, gedoe…)

 

Medicijnen

Zo, ik heb weer wat achter de kiezen. 2 antibiotica kuren en nog meer pillen waarvan ik hoop dat ik ze voorlopig niet meer nodig heb. “Babs is wel klaar voor en met de herfst”

medicijnen

 

Dat was het weer voor deze week, lieve beeldscherm kinderen, tot de volgende week!

Hebben jullie mijn nieuwe layout al gezien?

Klik even op Home en dan zien jullie direct wat ik heb veranderd. Leuk?

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Hennie
6 jaren geleden

Wat een kekke nieuwe layout! I like it, I like it!

De producten van BioMed heb ik ook gekregen. Ik zat ook te twijfelen bij het wimperserum, maar heb iets anders gekozen, een of ander puntjepuntjezuur voor het gezicht. Ben benieuwd hoe het wimperserum jou bevalt! Hang aan je lippen.

chucky1012
6 jaren geleden

Beterschap en wat vervelend dat je server plat lag.

Annette
6 jaren geleden

ik ben ook bezig met de biomed producten. Ik ben begonnen met de cleanser die vind ik echt wel heel fijn (heeft geen geur) en het serum, weet nog niet zo goed wat ik daarvan moet vinden, nog even doortesten. Ik heb ook het wimperserum gekregen daar ben ik wel benieuwd naar 🙂

Astrid
6 jaren geleden

Hey Babs,

Leuk om te lezen! En die foto’s van jou vind ik echt super leuk! En wat kan je goed tekenen zeg, ik zou het echt leuk vinden als je meer hiervan liet zien op je blog :)! En je layout is echt mooi zo! Lekker overzichtelijk.

Liefs!!

Jeapiebel
6 jaren geleden

Al bezoek ik je website niet lang, volgens mij heb je een nieuwe tijdschrift lay-out wat heel hip is de laatste tijd. En ook nieuwe profielfoto, wat leuk, verfrissend en overzichtelijker vind ik, als het niet zo is dan zal het aan mijn ogen liggen. 😉 Dat je zegt over tekenen dat doen belangrijker is dan het resultaat. Daar ben ik helemaal mee eens. Ik teken vroeger vaak en heb geen talent, maar ik ben er gelukkig van door te doen. Daar gaat het om. Je vriend is zo lief en schattig. 😉