Een TDA behandeling gewonnen,maar wat is TDA? 9 TDA Een TDA behandeling gewonnen,maar wat is TDA?
Artikelen

Een TDA behandeling gewonnen,maar wat is TDA?

Via een Facebook actie van BeautyByExperts had ik een TDA behandeling gewonnen en ik mocht bij de dichtstbijzijnde schoonheidssalon een behandeling boeken.

Helemaal leuk! Maar ik moest even een stukje terug scrollen, want eerlijk gezegd wist ik niet meer wat dat precies inhield. als ik het woord ‘Beautybehandeling’ hoor, dan denk ik direct aan een heerlijk verwenmomentje (oeps, weer dat momentje..) en aan een massage, joepie!

Maar een TDA behandeling is heel wat anders. En ik kende het echt niet… excusé moi..

De salon waar ik geweest ben is in Ochten, een dorpje vlakbij Tiel en heet ‘Het gouden masker”. Een mooie salon, leuk ingericht, met veel zwart-witte accenten.

Mijn huid werd eerst lekker gereinigd en daarna werd er ter voorbereiding met een saffieren ‘lepel’ mijn huid zacht ge-scrubt, wat heel prettig aanvoelde.

saffier

 Daarna werd er met een jetstream, zuurstof en als ik het goed begrepen heb, hyaluron in mijn huid gesluisd. dat klinkt enger dat het is, het voelt meer als een mini-hogedrukreiniger, maar dan heel aangenaam.

De schoonheidsspecialiste vertelde mij dat het principe ontstaan is vanuit de dierenverzorging, met name paarden die geen medicijnen in de maag verdragen, worden op deze manier toch voorzien van hun medicijnen. Interessant, dan zal de druk wel wat hoger zijn dan bij ons, maar ik snap het idee wel.

De behandeling duurt 30 minuten. volgens de website van het Gouden masker kan je deze behandeling het beste in kuurverband doen.

Ik kan er weinig over zeggen, of dit daadwerkelijk voor huidverjonging zorgt, ik denk dat je dan echt een kuurtje zou moeten nemen.Mijn gezicht voelde wel lekker aan, alsof er wat meer volume in de cellen was geblazen.

Nog even wat informatie over de TDA behandeling:

TDA betekent Transdermal Application.

Claim:

Huidverjonging die werkt.Een computergestuurde methode voor huidverjonging waarbij een jetstream van pure zuurstof en werkzame stoffen de diepe huidlagen bereikt zonder naalden en scalpels, pijn en risico’s. De huid wordt zelfs niet aangeraakt.

De cellen worden krachtiger en delen zich in jongere nieuwe cellen. Het verouderingsproces wordt vertraagd. De huid gaat er direct mooier en jonger uitzien. Er ontstaat een subtiel mooie verjongende verandering in het gezicht, die iedereen ziet, maar die niet te benoemen is. 
Het wordt aangeraden om met een kuur te beginnen. Daarna is het een kwestie van 1 keer in de maand bijhouden. Een behandeling kost 39,50 tot €54,50. Ik weet niet waarom er twee bedragen op de website staan.

Maar dan hebben jullie een indicatie…

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Beauty By Experts
8 jaren geleden

Beste Babs, Wat leuk dat je een post hebt gewijd aan TDA, de nieuwste ontwikkeling op het gebied van huidverjonging. Graag vullen wij het één en ander aan voor de lezers. In kuurverband worden inderdaad de mooiste en langste resultaten behaald. Voor een speciale gelegenheid is zelfs één behandeling al genoeg om een heel mooi resultaat te krijgen. De huid ziet er stralend uit en voelt steviger en gladder aan. Door de intensieve werking van hyaluronzuur wordt de huid als het ware opgevuld, zodat tekenen van vermoeidheid verdwijnen en fijne lijntjes vervagen. De behandelingsprijzen zijn respectievelijk €39,50, €49,50 en €54,50.… Lees verder »