Professionele zonbescherming: Esse Probiotic Skincare Sunscreen SPF 30 9 esse Professionele zonbescherming: Esse Probiotic Skincare Sunscreen SPF 30
Artikelen, Zonbescherming

Professionele zonbescherming: Esse Probiotic Skincare Sunscreen SPF 30

Het Zuid-Afrikaanse salonmerk Esse Probiotic Skincare is uniek in de wereld voorwat betreft haar baanbrekende formules met levende probiotica. De behandelingen en technologieën zorgen voor fantastische resultaten, zowel in de salon als thuis.

Professionele zonbescherming: Esse Probiotic Skincare Sunscreen SPF 30 11 esse Professionele zonbescherming: Esse Probiotic Skincare Sunscreen SPF 30

Koraalvriendelijk

Langverwachte nieuwkomer is Esse Sun Screen SPF30. Deze hoogwaardige zonbeschermingsfluid biedt breedspectrum bescherming tegen UVA- en UVB-straling. De UV-filter bestaat uiteen uiterst fijne gecoate zinkoxyde (zonder nanodeeltjes) die geen witte waas op de huid achterlaat.

De formule zit boordevol anti-oxidanten uit myrothamnus-, rooibos- en olijfbladextract die vrije radicalen – die vrijkomen bij blootstelling aan de zon – onschadelijk te maken.

De formule is snel afbreekbaar en brengt geen schade aan de kwetsbare koraalriffen in de oceanen. De textuur is uiterst licht,laat zich gemakkelijk over de huid verdelen en voelt comfortabel aan. Esse Sun Screen SPF30 is geschikt voor zowel het gezicht als het lichaam.

Professionele zonbescherming: Esse Probiotic Skincare Sunscreen SPF 30 13 esse Professionele zonbescherming: Esse Probiotic Skincare Sunscreen SPF 30

Veilig en ethisch

Esse Sun Screen SPF30 is parfumvrij en bevat zeer milde conserveringsmiddelen waardoor het ook geschikt is voor de gevoelige huid. Het product is 99% natuurlijk en 54% gecertificeerd biologisch (Ecocert). Esse is daarnaast vegan, cruelty free, fair trade en CO2 neutraal.

Esse visie

Esse heeft een geheel andere visie op de huid en haar processen dan wat we gewend zijn. Bij Esse wordt de huid niet gezien als een samenstelsel van cellen, maar als een ecosysteem van menselijke cellen én microben. Het in stand houden van de diversiteit in dit ecosysteem vormt de basis van de huidverzorgingsformules. Esse maakt gebruik van innovatieve productietechnieken en gebruikt uiterst milde conserveringsmiddelen, die zelfs de gevoelige huid niet irriteren.

Professionele zonbescherming: Esse Probiotic Skincare Sunscreen SPF 30 15 esse Professionele zonbescherming: Esse Probiotic Skincare Sunscreen SPF 30

Over Esse:

Esse is Latijn voor ‘zijn’. Het merk werd opgericht door Trevor Steyn in 2002 ten tijde van de opkomst van biologische huidverzorging. Als gevolg van nieuwe wetenschappelijke inzichten dankzij het ‘Human Microbiome Project’ richtte Esse zich vanaf 2010 op huidverzorging met probiotica. Het bedrijf onderzoekt het gebruik van nieuwe probiotica om huidveroudering te bestrijden en de huidgezondheid optimaal te houden.

Verkoopinformatie: Consumentenadviesprijs Esse Sun Screen: € 72,- (50ml)

Esse Probiotic Skincare is verkrijgbaar bij de beautyprofessional

Voor meer info: www.esseskincare.com/nl

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
2 jaren geleden

Wow, dat is best veel geld voor 50 ml, al klinkt de uitleg wel heel goed. Heb je dit zelf getest of ga je dit nog testen? Ik weet dat er niet veel verschil zit tussen een SPF 30 en SPF 50, maar ik merk dat ik zelf – zeker voor mijn gezicht – de voorkeur geef aan 50 of zelfs 50+. Nu heb ik dan ook last van melasma / chloasma. Maar toch.