Review: Vichy Mineral 89 Ogen, voor een Frissere Blik 9 vichy mineral 89 ogen Review: Vichy Mineral 89 Ogen, voor een Frissere Blik
Artikelen, Huidverzorging, Merken, Reviews, Vichy

Review: Vichy Mineral 89 Ogen, voor een Frissere Blik

Vichy Mineral 89 Ogen

Vichy is een merk wat ik al vrij lang ken. Iedere keer als ik naar de apotheek moest voor mijn herhaalmedicatie, en dan spreek ik over zeker zo een 20 jaar inmiddels, dan keek ik altijd of er wat nieuws van Vichy (of La Roche-Posay) in de schappen lag. Vichy heeft nu een product dat donkere kringen en wallen aanpakt namelijk Vichy Mineral 89 Ogen. Eens kijken of dat werkt!

Review: Vichy Mineral 89 Ogen, voor een Frissere Blik 11 vichy mineral 89 ogen Review: Vichy Mineral 89 Ogen, voor een Frissere Blik

Jouw dagelijkse versterking voor een frissere blik. Met 89% Mineraliserend Thermaal Water van Vichy, hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong en pure cafeïne, is Minéral 89 Ogen jouw dagelijkse versterking voor een frissere blik!

Eigenschappen:

  • Hydrateert tot 24 uur
  • Vermindert fijne lijntjes
  • Vermindert donkere kringen
  • Helpt de kwetsbare huid rondom de ogen te
    versterken

Bevat:

  • Vichy Mineraliserend Water- Versterkt de natuurlijke afweer van de huid
  • Hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong -Bekend om de huid voller en gehydrateerder te maken
  • Cafeïne  -Bekend om de werking tegen vermoeidheidstekenen

Ingredienten: 89% Mineraliserend Thermaal Water,  Btytospermum parkii butter/ Shea butter, Carbomer, Caprylyl Gycol, Citric Acid, Glycerin, Hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong en Cafeïne.

Wat vind ik ervan?

Het flesje met pompje ziet er fris uit door het blauwe glas. Het is een beetje gel-achtig, de substantie is dun maar niet waterig. Het voelt een beetje plakkerig aan, maar niet zoals b.v een lipgloss. De geur is neutraal.

Review: Vichy Mineral 89 Ogen, voor een Frissere Blik 13 vichy mineral 89 ogen Review: Vichy Mineral 89 Ogen, voor een Frissere Blik

Werkt het?

Het is geen wondermiddel, dat moet ik eerlijk zeggen. Nu weten jullie vast van de KeeK op de WeeK dat ik veel slapeloze nachten achter de rug heb en dat tekent zich behoorlijk qua wallen.

Review: Vichy Mineral 89 Ogen, voor een Frissere Blik 15 vichy mineral 89 ogen Review: Vichy Mineral 89 Ogen, voor een Frissere Blik

Hyaluronzuur rond je ogen…

Best wel gek, aan de ene kant zorgt hyaluronzuur voor een “plumbing” effect wat je bij wallen het liefst niet wilt hebben en cafeïne bevordert weer de bloedsomloop en afvoer van vocht. Eigenlijk 2 tegengestelde dingen. Maar ik denk ook weer niet dat hyaluron een wal ook echt optisch voller maakt. Toch is het iets waar ik soms over nadenk, want hyaluronzuur zit vaak in oogcrèmes.

Review: Vichy Mineral 89 Ogen, voor een Frissere Blik 17 vichy mineral 89 ogen Review: Vichy Mineral 89 Ogen, voor een Frissere Blik

Tip!

Wat ik tegenwoordig doe is nadat ik een product met hyaluronzuur gebruikt heb is naderhand sprayen met een lekker een mineraal watertje. Momenteel gebruik ik de hydrating mist van Dr. Pierre Ricaud. (Ook heerlijk met dit weer!). Dan trekt het vocht van de spray vanaf de buitenkant in de huid en wordt er niet teveel vocht vanuit de huid naar boven getrokken. De mineraliserende spray van Vichy is overigens ook fijn!

Review: Vichy Mineral 89 Ogen, voor een Frissere Blik 19 vichy mineral 89 ogen Review: Vichy Mineral 89 Ogen, voor een Frissere Blik

De prijs ligt rond de €15. Omdat het een verzorgende, milde dus niet irriterende oogverzorging is, is het de moeite van het proberen zeker waard. Meer informatie vind je op de website van Vichy.

-dit product heb ik gekregen-

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
bychristiana
3 jaren geleden

Ik heb diverse gezichtscrèmes van Vichy gebruikt en over de meesten was ik eigenlijk wel tevreden. Ik zie ook maar weinig echt verschil door het gebruik van een oogcrème. Ik smeer meer in het kader van; beter voorkomen dan…

Bianca
3 jaren geleden

Klinkt fijn! Had om de één of andere reden de prijs hoger verwacht, deze gaat op mijn wishlist x

Deb
3 jaren geleden

Mooie foto’s! Net of ze in het water zijn genomen. On topic: Lijkt me een fijn product! Zou deze ook willen uitproberen. Ben sowieso fan van Vichy. Kocht er laatst een waterproof make-up remover van toen ik bij de Apotheek was. Was zo tevreden over de zonneproducten die ik laatst getest had.. dat het naar meer smaakte 😊.

Tessa
3 jaren geleden

Dit klinkt interessant. Misschien binnenkort deze creme gaan halen.

Rory
3 jaren geleden

Bij mij is ie bijna op. Fijn product, maar voor de nacht gebruik ik een wat vollere, rijkere oogcrème. Voor overdag vind ik het wel heel fijn. Eventuele restjes wat ik overhoud nadat ik mijn ogen heb verzorgd smeer ik op en rondom mijn mond. Werkt ook fijn.

Annette
3 jaren geleden

haha ik heb ook de hydrating mist van Dr. Pierre Ricaud erbij gepakt. Ik heb hem hier op mijn bureau staan op kantoor, heerlijk af en toe even een spray-tje doen