KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip! 9 keek op de week KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip!
Artikelen

KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip!

Hallo KeeKers! Het is alweer december. Wat gaat zo een jaar snel. Over een paar dagen Sinterklaas en de dag erop staat de kerstboom weer in de kamer. Deze week had ik een leuk beauty event, en geen minuut spijt dat ik ben gegaan. Hoewel, de terugreis vond ik verschrikkelijk. Ik had ook een afspraak bij de psycholoog maar dat was echt een bummer.

KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip! 11 keek op de week KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip!

Afgelopen dinsdag ging ik naar Amsterdam voor de introductie van de nieuwe producten van PUPA en Pascaud. Een “Speed Date” zoals ze dat noemen. Gezellige locatie en het gevoel van een warm bad toen ik binnen kwam.

Er waren leuke mensen aanwezig, sommige kende ik al en andere voor het eerst “live”ontmoet. Je ging per groepje naar de verschillende genummerde tafels (1 t/m 6) waar je een uitleg kreeg over de nieuwe producten die je natuurlijk ook allemaal uit kon proberen.

KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip! 13 keek op de week KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip!

De terugweg naar huis was een beproeving. Zo druk op de weg, regen en alleen maar rode achterlichten. Fietsers die en masse van alle kanten kwamen. Ik kan slecht tegen dit soort chaotische toestanden. Respect voor al die mensen die iedere dag in de file moeten staan vanwege hun werk.

KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip! 15 keek op de week KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip!

Er komt over dit event nog een uitgebreid artikel natuurlijk!

En maar wachten…

Van de week kreeg ik een sms, een herinnering dat ik een afspraak had bij de psycholoog. Wat vreemd! Ik wist wel dat ik op 2 december een afspraak had, was deze vervroegd om kwam het tussendoor? Voor de zekerheid toch even gebeld en volgens de receptioniste klopte deze afspraak.

Daar aangekomen mij aangemeld bij de balie en toen was het wachten geblazen. Ik zag dat iedereen die er al zat steeds opgehaald werd en de mensen die na mij kwamen ook. Ze roepen je naam niet af, het lijkt alsof het allemaal vaste, bekende cliënten zijn.

Zo rond half 2 gevraagd of de afspraak echt wel klopte. Afijn, toen was het 14.00 uur en ik was het wachten goed zat. Bij een ziekenhuis weet je vaak wel dat het behoorlijk uit kan lopen, ik had geen idee hoe dat hier werkte.

Ik ben naar de balie gegaan en gezegd dat ik naar huis ging. De receptioniste was ook verbaasd dat ik er nog zat. De psychologe was net toch in de wachtkamer geweest voor de volgende “patiënt?” Zij probeerde nog te bellen maar de psychologe was bezig dus zij nam niet op. En had om 3 uur had zij weer een andere cliënt. En dat was niet ondergetekende.

Daarna ben ik naar huis gegaan. Ik was gewoon zo moe van het wachten en natuurlijk pijn in mijn donder van het lange zitten. Mijn heup, bil en been vinden lang zitten niet zo fijn…

Thuis ben ik direct mijn bed ingedoken, ik voelde mij zo akelig. Alsof je spontaan griep hebt opgelopen, alles deed pijn.

De psychologe had later een bericht ingesproken en er was inderdaad iets fout gegaan. De afspraak bleek gewoon niet goed gepland te zijn of iets van dien aard. Ik voelde al dat het niet klopte, ik heb gewoon een afspraak op 2 december.

Tv- Tip! Tygo (Gernandt) in de psychiatrie

Afgelopen donderdag zag ik de eerste uitzending in de serie Tygo in de psychiatrie.  Hij ging een maand lang in de complexe en gesloten wereld van de psychiatrie kijken hoe alles daar werkt. Zo heeft hij gesprekken met patiënten en hulpverleners/experts. Hij onderzoekt hoe en waarom psychische labels worden opgeplakt en vraagt zich af of dit de juiste manier is.

Ik vond het een heel interessante aflevering en ga het zeker volgen. Bizar hoe een 21 jarige jongen al 13 labels/ aandoeningen opgeplakt kreeg, de ene psychiater had weer een andere ziektebeeld voor ogen dan een andere psychiater. Je zou toch zeggen dat ze allemaal dezelfde conclusie trekken?

Vooraf moet de patiënt ook een (meerkeuze) vragenlijst invullen. Net zoiets als je wel eens ziet in de damesbladen. Om maar wat te noemen, heb je 4 keer antwoord A ingevuld dan betekent dat dat je depressief, een burn-out, psychotisch of wat dan ook bent. Ik heb onlangs ook zo een soort lijst ingevuld en vraag mij af of ik nu ook zo een “label” heb gekregen. Ben ik daar blij mee?

Chocolademelk

Kan jij chocolademelk ook nooit rustig opdrinken? Zo lekker!

KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip! 17 keek op de week KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip!

Gewonnen

Van de Postcodeloterij won ik dit heerlijke setje van Rituals!

KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip! 19 keek op de week KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip!

De shampoo en conditioner heb ik al gebruikt, mijn haar voelt lekker zacht aan en kreeg ook meer volume. (Dat kan ook komen door de manier waarop ik het geföhnd heb)

Marie 2 keer op de foto

Marie zat perfect op de leuning van de bank voor deze foto.

KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip! 21 keek op de week KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip!

Ik moet wel verklappen dat ik aan het spelen was met een laserlampje. 😉 Volgens mij doen fotografen ook dit soort dingen, denk aan een speeltje om een huisdier of kindje in de camera te laten kijken.

KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip! 23 keek op de week KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip!

Morgen ga ik, nu echt voor de tweede keer naar de psycholoog. Het zal mij benieuwen wat ze willen bespreken. Ik heb ook het vermoeden dat ik “huiswerk” mee ga krijgen, haha!

Fijne zondag en tot de volgende KeeK!

KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip! 25 keek op de week KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip!

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
Deb
1 jaar geleden

Wat slecht geregeld met die afspraken. Heel erg slordig. Hopelijk gaat alles vandaag goed en heb je ook het idee dat je er wat aan hebt. Mooie foto’s van Marie, wat is ze toch fotogeniek. En die choco met slagroom, heerlijk! Daar lust ik er ‘nu’ wel een van.

Rory
1 jaar geleden

Oh wat jammer dat ik je heb gemist bij Pupa X Pascaud. Ik zou ook gaan, maar heb af moeten zeggen omdat een specifieke booklaunch waar ik al een tijd op wachtte ook op die middag was … maar in Rotterdam. Dus allebei zou ik nooit hebben gehaald. Ik ben iemand van ‘afspraak is afspraak’ maar dit kookboek ‘Hete Pepers’ was iets wat mijn moeder geweldig zou hebben gevonden. Had ook deels wat te maken met Indonesië, dus ik heb dat eerlijk opgebiecht en afgezegd bij Care. Jammer, want het was heel leuk zag ik! Ik ben blij dat ik… Lees verder »

Daphne - verdraaidmooi
1 jaar geleden

Het was leuk om je ontmoet te hebben op het event! Het was echt slecht weer op de terugweg he, dan komen die rode lampen helemaal op je af. Echt vervelend van het ziekenhuis zeg! Dan vraag je het van tevoren en gaat het nog fout. Hopelijk heb je vandaag meer geluk!

bychristiana
1 jaar geleden

Wat fijn dat je het naar je zin hebt gehad op het event van Care! Ik heb nog aan je gedacht;-) Bah, bah, door zulke weersomstandigheden naar huis. Nee, daar hou ik ook niet van. Zo lief, die foto van Marie op de bank. Haha, wij hebben de laatste tijd natuurlijk ook veel foto’d gemaakt van Sketch, samen met de fotografe. Zwaaien met snoepjes werkt bij Sketch in ieder geval altijd goed, net als haar naam roepen, want in veel gevallen reageert ze daar dus wel op, tenzij ze te veel is afgeleid door het snoepje, haha;-) Anyway, onze diertjes… Lees verder »

Babs
1 jaar geleden
Reply to  bychristiana

Ik vind het altijd zo leuk om huisdieren te fotograferen, je moet soms echt het momentje zien te pakken. Vaak heb ik mijn smartphone ergens anders liggen en dan weet ik dat als ik hem ga halen, mijn katten-schatje direct weer anders zit, ligt of mij (achter)volgt.
Dank je, weinig zin in maar “we” gaan maar…. 🙂

Tessa
1 jaar geleden

Wat naar hoe het in het ziekenhuis is gegaan. De foto van Toulouse is te schattig

Annette
1 jaar geleden

Wat een leuk kado van de postcodeloterij. Ik won eerder dit jaar 4x een dagje uit, vond ik ook een hele leuke prijs. Succes morgen.

Babs
1 jaar geleden
Reply to  Annette

Dank je, ik ben benieuwd wat hun strategie gaat worden. We gaan het zien… (zo geen zin in, maar misschien valt het allemaal wel mee)

Babs
1 jaar geleden

Ik zag de teaser laatst ook op tv, ik ga deze serie ook bekijken, thanks voor de tip!
Er kan natuurlijk wat mis gaan met afspraken, al vind ik het wel heel toevallig dat jij ook iets soortgelijks hebt meegemaakt. Toch best slordig, zeker in die sector.

Irene
1 jaar geleden

Wij hebben ook gekeken naar Tygo in de psychiatrie. Wij vonden het ook zeker een aanrader. Wij hebben de afgelopen weken ook proef de eenzaamheid gekeken, kun je nog terugkijken online.

Vervelend van die afspraak bij de psychologe. Ik heb er ook weleens gedoe mee gehad. Kreeg ik op een dag een sms dat de afspraak niet doorging terwijl ik helemaal geen afspraak op die dag had. Blijkbaar was het ingepland zonder mij te informeren. Heb toen maar wel gezegd dat als ze wilden dat ik kwam ze toch ook mij moesten informeren 😂

Babs
1 jaar geleden
Reply to  Irene

Ik heb net een aflevering bekeken, Marieke en.. ? Ben even de naam kwijt. Goede serie, de rest wil ik ook nog gaan zien.
Ik herken ook wat die mevrouw zegt: Mensen zeggen, ga lekker eropuit, maar alleen is maar alleen en dat is gewoon saai. Niemand om leuke dingen mee te delen, ik vind het echt triest. En dan de hele dag tv kijken. Ik kijk graag gericht series maar de hele dag al die programma’s zien, ik kan dat niet, zou er doodmoe van worden.

Babs
1 jaar geleden
Reply to  Babs

Monique en Leontien was het!

Mariska
1 jaar geleden

Het was leuk je weer gezien te hebben op het event. En wat vervelend van het ziekenhuis dat het zo gelopen is, lijkt wel vaker te gebeuren.