Optimale reiniging tussen de tanden en minder bloedend tandvlees 9 tanden Optimale reiniging tussen de tanden en minder bloedend tandvlees
Artikelen, Lifestyle

Optimale reiniging tussen de tanden en minder bloedend tandvlees

Ik heb een elektrische tandenborstel van Philips. Ooit gewonnen. Ik ben zo gewend om daarmee mijn tanden te poetsen, ze voelen heerlijk schoon aan. Soms zit ik achter mijn laptop wat te lezen met dat ding in mijn mond. Over multitasken gesproken… 🙂

Een Airfloss zou perfect voor mij zijn, ik vergeet nog wel eens te flossen. Met plastic ragers ga ik los, maar flossen vind ik zo een gedoe. Hieronder lezen jullie het persbericht.

De nieuwe Philips Sonicare AirFloss Ultra is ontworpen in samenwerking met tandzorgdeskundigen en is uitgerust met de revolutionaire ‘microburst’-technologie, speciaal voor moeilijk te bereiken delen van de mond. Hiermee wordt tot 99,9 procent van de tandplak verwijderd voor een zichtbaar en voelbaar schoner resultaat.

airfloss-ultra-hx833-lifestyle -philipsDaarnaast vermindert de Airfloss Ultra bloedend tandvlees bij 95% van de gebruikers. Philips Sonicare introduceert de AirFloss Ultra als opvolger van de eerste Airfloss, een revolutionair product dat speciaal is ontworpen om gemakkelijk en effectief tussen de tanden te reinigen, voor gezonder tandvlees in slechts vier weken.

De Philips Sonicare AirFloss Ultra biedt een snelle en eenvoudige oplossing voor interdentale reiniging en maakt effectief schoon tussen de tanden in slechts 60 seconden. Dit innovatieve mondverzorgingsproduct maakt gebruik van ‘microburst’-technologie om een gerichte drievoudige stoot lucht en (mond)water af te geven, waardoor tandplak tussen de tanden wordt verwijderd. Onderzoek heeft aangetoond dat deze techniek de gezondheid van het tandvlees in slechts vier weken kan verbeteren.

De Sonicare AirFloss Ultra kan ook worden gebruikt in combinatie met mondwater, voor een heerlijk fris gevoel.

Belangrijkste kenmerken van de Philips Sonicare AirFloss Ultra:
Het krachtige, nieuw ontworpen spuitstuk verwijdert tot 99,9 procent van alle tandplak uit de behandelde delen van de mond, en biedt een groter bereik van de interdentale ruimtes van verschillende grootte.
Aangetoond in laboratoriumonderzoek. De feitelijke resultaten in de mond kunnen verschillen van gebruiker tot gebruiker.

Gezonder tandvlees in slechts vier weken[1] met drie verschillende standen voor flossen op maat:
– Enkele stoot lucht en (mond)water
– Dubbele stoot lucht en (mond)water
– Drievoudige stoot lucht en (mond)water
– Vermindert bloedend tandvlees bij 95% van de gebruikers
– Vijftig procent groter reservoir dat eenvoudig kan worden bijgevuld met mondwater of gewoon water.

De Philips Sonicare AirFloss Ultra is in twee uitvoeringen in Nederland verkrijgbaar:
Philips Sonicare AirFloss Ultra met 1 opzetstuk HX8331: 99,99 euro
Philips Sonicare AirFloss Ultra met 2 opzetstukken en opzetstukhouder HX8332: 109,99 euro

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Sonja
7 jaren geleden

Ik zei gisteren nog,.. Die wil ik wel! Lijkt me nou zo fijn!

Annette - Ann Ages Gracefully

Ik zou ook nog wel zo’n ding willen. Ik flos elke avond trouw en tegenwoordig ook met raggertjes aan de slag. Dit zou een tikkie makkelijker zijn denk ik.

chucky1012
chucky1012
7 jaren geleden

Handige en duidelijke tips!