collage adventskalender care cosmetics
Académie de Beauté, Artikelen, Huidverzorging, Merken, Reviews

Review: Reviderm Nutricosmetics, Académie de Beauté- Magic Radiance Drops & Darphin Petal Lip Oil Calendula

In de maand december heb ik iedere dag een beauty product op Instagram laten zien uit de adventskalender van Care Cosmetics. Het mooie van deze kalender is dat in de vakjes allerlei producten zaten van diverse bedrijven/merken. Veel kende ik nog niet, dus er viel een hoop te ontdekken. Ik ga per blogpost iedere keer 5 producten in het zonnetje zetten. Leuk?

collage adventskalender care cosmetics

Ik begon vol goede moed op 14 december en op een bepaald moment kreeg ik griep dus het lukte mij niet om laatste week van de kalender af te maken. Maar ik maak het goed, ik zal nu ook meer informatie geven. (Voor zover dat mogelijk is).

Dag 14: Reviderm Nutricosmetics skin-hair-nail care

De tabletten bevatten biotine, zink en selenium en versterkt van binnenuit. Daarnaast zit er lycopeen en co-enzym Q10 in verwerkt wat voor een natuurlijke bescherming zorgt tegen vrije radicalen en stress.

Er zat een strip in met 10 tabletten, een volledige verpakking bevat 30 stuks. Ik kan weinig vertellen over het effect, maar Selenium is een krachtige antioxidant en Biotine (Vitamine B8) is goed voor je haar en nagels. Zink is een belangrijk mineraal en zit ook in bonen, vlees, noten, vis, zuivel en volkoren granen. Heb je een tekort aan zink dan kan je last krijgen van:

  • Vermoeidheid
  • Haaruitval
  • Slechte genezing van wonden
  • Bleke huid
  • Depressieve gevoelens

Review: Reviderm Nutricosmetics, Académie de Beauté- Magic Radiance Drops & Darphin Petal Lip Oil Calendula 7 reviderm Review: Reviderm Nutricosmetics, Académie de Beauté- Magic Radiance Drops & Darphin Petal Lip Oil Calendula

30 stuks: €49

Dag 15:  Académie Scientifique de Beauté- Bronz’ Express Magic Radiance Drops

Deze selftanning druppels met aloe Vera kan je vermengen met je dagelijkse verzorging en geven je huid een mooie natuurlijke “tan”.

Review: Reviderm Nutricosmetics, Académie de Beauté- Magic Radiance Drops & Darphin Petal Lip Oil Calendula 9 reviderm Review: Reviderm Nutricosmetics, Académie de Beauté- Magic Radiance Drops & Darphin Petal Lip Oil Calendula

Hieronder zie je dat ik een paar druppeltjes op mijn arm heb gedaan, deze uitgesmeerd en de dag erna heb ik deze foto gemaakt. Ik ga hem mengen met mijn dagcrème en eens kijken of mijn gezicht ook een mooie subtiele glow gaat krijgen!

Review: Reviderm Nutricosmetics, Académie de Beauté- Magic Radiance Drops & Darphin Petal Lip Oil Calendula 11 reviderm Review: Reviderm Nutricosmetics, Académie de Beauté- Magic Radiance Drops & Darphin Petal Lip Oil Calendula

30ml/ €33,30

Dag 16: Darphin- Petal Lip Oil Calendula

De Lip Oil van Darphin is een botanische infusie voor celvernieuwing van de lippen. Bloemblaadjes doordrenkt met voedingsrijke botanische oliën om de lippen voller te doen ogen, te verzorgen en te beschermen tegen uitdroging.

Review: Reviderm Nutricosmetics, Académie de Beauté- Magic Radiance Drops & Darphin Petal Lip Oil Calendula 13 reviderm Review: Reviderm Nutricosmetics, Académie de Beauté- Magic Radiance Drops & Darphin Petal Lip Oil Calendula

Deze lip oil is wel plakkerig maar wat geeft ie een mooie glans! Ik ruik direct de heerlijke vanille geur, voor mij dus een heel verslavend goedje. Deze lip oil gaat nu standaard in mijn tas, verzorgend en zonder lipstick toch prachtig glanzende lippen!

Review: Reviderm Nutricosmetics, Académie de Beauté- Magic Radiance Drops & Darphin Petal Lip Oil Calendula 15 reviderm Review: Reviderm Nutricosmetics, Académie de Beauté- Magic Radiance Drops & Darphin Petal Lip Oil Calendula

4ml/ €20

Dag 17: Académie Scientifique de Beauté- Tinted Eye Contour Corrector for Dark Circles

Deze crème helpt donkere kringen onder de ogen te verminderen. Door de verhelderende pigmenten worden oneffenheden ook minder zichtbaar. Ook te gebruiken als highlighter!

Review: Reviderm Nutricosmetics, Académie de Beauté- Magic Radiance Drops & Darphin Petal Lip Oil Calendula 17 reviderm Review: Reviderm Nutricosmetics, Académie de Beauté- Magic Radiance Drops & Darphin Petal Lip Oil Calendula

De kleur is mooi, de textuur is prettig en zo te zien dekt hij ook nog eens goed. Ik heb geen donkere kringen, dus ik kan het effect daarop niet laten zien. Ik ga hem gebruiken als under eye concealer en voor de roodheid bij mijn neusvleugels!

Review: Reviderm Nutricosmetics, Académie de Beauté- Magic Radiance Drops & Darphin Petal Lip Oil Calendula 19 reviderm Review: Reviderm Nutricosmetics, Académie de Beauté- Magic Radiance Drops & Darphin Petal Lip Oil Calendula

20ml/ €35,10

Dag 18: Jean D’Arcel- Beauty Power ampullen

Ampullen bevatten en hoge concentratie aan werkstoffen, zelfs meer dan in serums en maskers. Jean D’Arcel is voor consumenten te koop bij de schoonheidssalons die ermee werken. Op de foto staan 2 ampullen, maar er zaten er 3 in. Eentje heb ik al gebruikt… En tja, die voelde natuurlijk goed aan!

Review: Reviderm Nutricosmetics, Académie de Beauté- Magic Radiance Drops & Darphin Petal Lip Oil Calendula 21 reviderm Review: Reviderm Nutricosmetics, Académie de Beauté- Magic Radiance Drops & Darphin Petal Lip Oil Calendula

Dit waren de eerste 5 producten uit de adventskalender.

Welk product zou jij wel willen proberen?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
rory
3 jaren geleden

De lip oil! Ik gebruik er momenteel een van Comme Deux (uit de Goodiebox) en ben er blij mee. Hij is inderdaad wel plakkerig en buiten, als het waait en met mijn haar los vind ik dat best wel irritant (mijn haar blijft eraan vastplakken dan). Deze ziet er wel heel mooi uit. Die pillen vind ik ook interessant en aha! Dat zijn de ampullen waar je het over had!

Annette
3 jaren geleden

Wat een mooie producten maar dat vond ik tijdens de unboxing ook al. Die pillen zijn flink aan de prijs zeg, dat vind ik wel veel geld. Ik ben ook met van die selftanning druppels bezig maar zie helaas weinig resultaat, ik heb een ander product dat iets meer kleur laat zien maar ik heb heel weinig pigment in mijn gezicht dus ik kleur sowieso niet goed.

Bianca
3 jaren geleden

Vooral de lip oil lijkt mij onwijs fijn om te gebruiken x

bychristiana
3 jaren geleden

Die olie voor de lippen heb ik zelf ook en gebruik ik erg graag. Hij ziet er ook zo mooi uit! Toevallig heb ik gisteren weer supplementen voor huid / haar / nagels gekocht. Ik heb dat een hele tijd geslikt en op een bepaald moment zijn ze op en komt het er steeds niet van om nieuwe te kopen. Nu heb ik ze dan weer in huis;-)

chucky1012
3 jaren geleden

Zeer mooie en aparte nieuwe producten.
Fijn om dit alles gezien te hebben 👌🏼

Xoxo