Nieuw! Esse Skincare Foundations mét Probiotica 9 esse foundation Nieuw! Esse Skincare Foundations mét Probiotica
Artikelen, Foundation, Make-up

Nieuw! Esse Skincare Foundations mét Probiotica

Het Zuid-Afrikaanse biologische salonmerk Esse Probiotic Skincare is uniek in de wereld voor wat betreft haar baanbrekende formules met levende probiotica. Met de behandelingen en technologieën bereik je geweldige resultaten, zowel in de salon als thuis.

Nieuw! Esse Skincare Foundations mét Probiotica 11 esse foundation Nieuw! Esse Skincare Foundations mét Probiotica

Milde formule met SPF

Deze zomer introduceert Esse Skincare een foundation lijn met maar liefst tien tinten die geschikt zijn voor de zeer lichte tot de zeer donkere huid. Ze bieden een natuurlijke dekking en geven de huid een fantastische glow. De parfumvrije formules zijn geschikt voor de meest gevoelige huid, dankzij de pre- en probiotica in de formule, de uiterst milde conserveringsmiddelen en de huidvriendelijke, natuurlijke ingrediënten.

Daarnaast bevatten alle Esse Foundations een SPF30, die optimale bescherming biedt tegen schadelijke UV-straling. De zonnefilter is gemakkelijk afbreekbaar en is niet schadelijk voor de natuur.

Natuurlijke kleuren

Het kleurpalet is gecreëerd in samenwerking met internationale visagisten en werd ontwikkeld volgens de Esse duurzaamheidsgedachte. Voor de kleuren is gebruik gemaakt van natuurlijke mineralen als ijzeroxides en titaniumdioxiden die zijn gecoat zodat ze de huid niet uitdrogen. Met deze foundations introduceert Esse een nieuw type dekkende basis, die het microbioom van de huid respecteert en verrijkt. Op deze manier is de huid beschermd tegen blootstelling aan mogelijke synthetische chemische ingrediënten die make-up bevat.

Nieuw! Esse Skincare Foundations mét Probiotica 13 esse foundation Nieuw! Esse Skincare Foundations mét Probiotica

Daarnaast bevatten alle Esse Foundations een SPF30, die optimale bescherming biedt tegen schadelijke UV-straling. De zonnefilter is gemakkelijk afbreekbaar en is niet schadelijk voor de natuur.

Pre en Probiotica

Per milliliter bevatten de foundations 1 miljoen probiotische bacteriën (Lactobacillus level 2 en 3) die op de huid kunnen landen en zich kunnen voeden met prebiotica in de formule. Deze prebiotica zijn afkomstig uit Inuline, yaconwortelextract en baobab extract.

De pre- en probiotica zorgen er samen voor dat de microbioom van de huid evenwichtig wordt bevolkt door goede bacteriën. Dit zorgt voor een enorme verbetering van de huidgezondheid. De huid wordt minder gevoelig voor invloeden van buitenaf en ook huidproblemen als rosacea en eczeem hebben baat bij Esse.

Nieuw! Esse Skincare Foundations mét Probiotica 15 esse foundation Nieuw! Esse Skincare Foundations mét Probiotica

Vanzelfsprekend duurzaam

De foundations zijn gecertificeerd biologisch volgens de COSMOS standaard, 99,97% natuurlijk en 58% biologisch (mineralen worden niet biologisch geclassificeerd). Esse is daarnaast vegan, proefdiervrij, fair trade en CO2 neutraal.

Verkoopinformatie:

Consumentenadviesprijs Esse Foundation: € 66,- (30ml)

Esse Probiotic Skincare is verkrijgbaar bij de beautyprofessional Voor meer info: www.esseskincare.com/nl

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Daphne - verdraaidmooi
3 jaren geleden

Hier had ik nog nooit van gehoord, maar het maakt me wel nieuwsgierig! Ik denk bij probiotica eigenlijk alleen aan eten…

Rory
3 jaren geleden

Ik ben nog steeds niet echt van de foundation. Al sta ik wel op het punt om meer te gaan proberen. Nog steeds erg blij met mijn Filorga foundation die ik zo nu en dan gebruik. Wel een hoge prijs overigens dit product van Esse. Heb je het zelf ook getest of ga je dat doen?

Robin
3 jaren geleden

Hier ben ik heel erg benieuwd naar wel aan de dure kant. Hebben ze ook hele lichte kleuren ik ben echt super wit haha.
X Robin

Tessa
3 jaren geleden

Dit klinkt als een zeer fijne foundation, maar die prijs is voor mij wat aan de hoge kant

Annette
3 jaren geleden

ai wat een dure 😉 op het moment gebruik ik nauwelijks foundation alleen wat poeder. Denk vanaf het najaar wel weer foundation te gaan gebruiken, zweer al Jaren bij mijn Rimmel variant.

bychristiana
3 jaren geleden

Wat goed! Foundations die zo ontwikkeld zijn dat ze ook verdraagzaam zijn met een gevoelige huid.

Danielle
3 jaren geleden

Ziet en klinkt wel heel fijn, maar die prijs is mij echt veel te gek ..