collage reiniging dr pierre ricaud 1
Artikelen, Dr. Pierre Ricaud, Huidverzorging, Merken, Reviews

Review- Dr. Pierre Ricaud: Reiniging en Scrubs

Na het reviewen van de gezichtsverzorging en make-up van Dr. Pierre Ricaud zijn wij nu toe aan de reinigingsproducten. Benieuwd naar mijn bevindingen, lees dan snel verder!

Review- Dr. Pierre Ricaud: Reiniging en Scrubs 6 dr. pierre ricaud Review- Dr. Pierre Ricaud: Reiniging en Scrubs

 

Heerlijk om zo een totaalpakket te mogen ontvangen ter review, en ik kan al verklappen dat Dr. Pierre Ricaud er een fan bij heeft!

Derma Pureté Micellair Water

dr pierre ricaud micellair water

  • De micellen, vangen make-up en onzuiverheden, waardoor een perfect schoon en gezuiverde huid onstaat, zonder de huid aan te tasten.
  • De formule is onder dermatologische en ophtalmologische controle getest.
  • pH physiologisch.
  • Zonder parfum.
  • Zonder alcohol

dr pierre ricaud eau micellaire

Ik heb veel reinigingsproducten getest, maar dit vind ik echt de meest fijne qua micellaire watertjes. Het komt omdat deze mijn make-up snel en gemakkelijk verwijderd, maar ook omdat je daarna geheel niet de neiging hebt om toch even een watje nat te maken en over je gezicht te halen. Niks plakkerig of vet gevoel achteraf! Wel een schoon gevoel zonder dat mijn huid trekkerig aanvoelt. Een parel onder de micellaire waters!

Prijs: 10,90 (nu in de aanbieding 2 halen, 1 betalen)

 

Derma Pureté Gezichtspeeling

Deze gezichtspeeling garandeert u een volledige scrub met respect voor de huid. De formule is onder dermatologische controle getest. Deze peeling bevat zachte klei en poeder van abrikozenpit om de huid te laten stralen en haar diep te reinigen.

– Eliminatie van onzuiverheden
– De glans van de teint wordt verlevendigd
– 1 à 2 keer te gebruiken per week.

Fijne peeling en ook best bijzonder door de klei die erin zit. Ik heb de neiging om het ook even te laten zitten als een kleimaskertje. De scrubkorreltjes zijn mooi klein, perfect voor een gezichtspeeling.

1. Neem een kleine hoeveelheid van de gezichtspeeling in de hand.
2. Masseer zachtjes met ronddraaiende bewegingen op een vochtig gezicht. Vermijd de oogcontouren.
3. Spoel met water af en droog het gezicht met een schone handdoek.

Gebruik de gezichtspeeling 1 à 2 keer per week. Toppertje! Zeker voor de prijs!

50ml/4,90

 

Derma Pureté Fluide 2 in 1 Démaquillant Tonique

Deze reinigingsmilk zit een beetje tussen een milk en lotion in. De tonique is vrij dun en omdat het in een pompflacon zit, is doseren heel fijn. Zou het in een standaard flacon (met een gaatje) zitten dan denk ik dat je er snel teveel uitperst, dus heel handig uitgevoerd! Het haalt mijn make-up er goed vanaf, maar vind ik de micellaire lotion nog beter en sneller werken. De geur is aangenaam.

dr pierre ricaud derma purete

Een heel fijne lotion voor de gevoelige huid daar er geen parfum in zit!

 

Ultra Gladstrijkende Crème Scrubgel

De laboratoria Dr. Pierre Ricaud hebben deze gladstrijkende scrubgel ontworpen. Het is een verzorging met een gelstructuur die zich transformeert in een melkachtige emulsie bij contact met water.

2 type scrubdeeltjes zijn geassocieerd voor nog meer effect en zachtheid: 
– De zwarte Macro-korrels verwijderen de dode cellen van de huidoppervlakte. 
– De Micro-korrels verfijnt de hoornlaag. 

Gebruik de gel op een natte huid. Masseer de huid om de gel goed te laten indringen. Spoel daarna af met water.

Review- Dr. Pierre Ricaud: Reiniging en Scrubs 6 dr. pierre ricaud Review- Dr. Pierre Ricaud: Reiniging en Scrubs

Deze scrub is inderdaad heel bijzonder. Zodra ik hem ga in masseren wordt de substantie melkachtig. Scrubs maken je huid weer als nieuw (glanzend en fris) en lekker zacht. Heerlijk om daarna een bodycrème te gebruiken.

lichaamspeeling dr pierre ricaud

150ml/€8,90

Alle producten zijn te koop bij de webshop van Dr. Pierre Ricaud.

Dit waren de producten waar je huid lekker schoon en fris van wordt! Volgende keer nog meer verwennerij van Dr. Pierre Ricaud, so stay tuned!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Hennie
5 jaren geleden

Dat micellaire water vond ik destijds ook heerlijk. Kan me niet heugen dat ik daarna ooit een betere heb gehad. Ik vind Ricaud ook fijner en leuker qua merk dan Yves Rocher. Het oogt allemaal even wat luxer.

Sonja
5 jaren geleden

Het watertje maakte ik gisteren op! Nu heb ik nog een andere, maar toch ga ik hem bestellen. Te fijn!

Annette
5 jaren geleden

Ja dit micellaire water staat bij mij ook nog altijd op 1, topspul

Irene
5 jaren geleden

Wat een fijne producten. Ik ben altijd gek op scrubs.

Natascha
5 jaren geleden

Fijn zijn de producten van Dr. Pierre Ricaud he? Hier zijn ze allemaal al op haha ik gebruik de reinigingslotion nog elke avond!

Vanessa
5 jaren geleden

Deze producten klinken erg fijn! Ik ben dol op micellair water, deze klinkt ook heerlijk.

Rory
5 jaren geleden

Ik kende dit merk nog helemaal niet. Fijne kwaliteit/prijs verhouding. Ik ben erg benieuwd naar die laatste scrub en wat bijzonder van het micellair water! Ik heb inderdaad altijd de neiging om erna nog ‘na te spoelen’

Jolanda
5 jaren geleden

Oeh die scrub trekt meteen m’n aandacht!! Lijkt me heel erg fijn.

Kayla
5 jaren geleden

Dit lijken me fijne producten, ben vooral benieuwd naar de micellaire reiniging. Ik gebruik altijd micellaire reiniging, zo fijn!

Willemse
Willemse
5 jaren geleden

Ik ben al fan vanaf het eerste moment.
Wat een fijn merk is dit.
Op alle vlakken hebben ze wel een product waar ik enthousiast over ben, zowel qua geuren (eau de parfum’s) , make up maar natuurlijk vooral hun gezicht’s reinigers en creme’s.
Het enige dat ik nog nooit geprobeerd heb zijn hun shampoo’s, maar voor skin care kom ik elke x weer bij Pierre Ricaud terug.