hemp shampoo 1
Artikelen, Bad & Douche, Haarverzorging, Merken, Reviews

Review- Dr. Organic Hemp shampoo en conditioner

Uit de hemp (je mag ook gewoon hennep zeggen wat mij betreft) lijn had ik nog wat producten ontvangen namelijk de shampoo en de conditioner. Ze zijn heel kalmerend voor mijn hoofdhuid; als ik het idee heb dat ik kriebel op mijn hoofd krijg van een andere shampoo dan grijp ik weer terug naar de hemp shampoo.

dr organic hemplijn

Waarom gebruik je het dan niet altijd zal je denken? Ik wissel graag van shampoo. Het zal wel onzin zijn maar ik heb het idee dat mijn haar anders shampoo-moe wordt. Dus de ene keer gebruik ik een shampoo waarvan ik weet dat ie meer voedend is en de andere keer smacht ik naar meer volume. Niets veranderlijker dan een vrouw zullen we maar zeggen.

Dr. Organic Hemp Oil Shampoo

Dr. Organic Hemp Oil Shampoo is een verzorgende shampoo op basis van biologische hennepolie. Hennepolie is rijk aan essentiële vetzuren en omega 3, 6 en 9, deze stoffen zijn van essentieel belang voor gezond uitziend haar.

hemp rescue shampoo

Deze shampoo heeft weer de typische hennep geur die ik bij de andere hemp producten van Dr. Organic ook ervaar. Niet dat je dan ruikt naar de lucht die uit een koffieshop komt, maar het heeft wel een specifieke planten odeur 😉 Deze shampoo schuimt nauwelijks, maar dat vind ik geen probleem.

Het maakt mijn haar goed schoon en dat is natuurlijk het belangrijkste. Ik moet wel vermelden dat mijn haar na het wassen daarna wel meer behoefte heeft aan een conditioner.

Review- Dr. Organic Hemp shampoo en conditioner 8 hemp Review- Dr. Organic Hemp shampoo en conditioner

 

Allergie informatie:

Vrij van: Parabenen,Sodium Lauryl Sulphate (SLS), van schadelijke chemicaliën, minerale olie (zoals paraffine en petrolium, in plaats daarvan worden plantaardige olie en extracten gebruikt), genetisch gemodificeerde ingrediënten.

265ml/ €19,99

Dr. Organic Hemp Oil Rescue Conditioner

Dr. Organic Hemp Oil Conditioner is een voedende conditioner op basis van biologische hennepolie. De combinatie van hennepolie en arganine stimuleert de haargroei en helpt haaruitval te voorkomen. Bij regelmatig gebruik herstelt deze conditioner het haar en verbetert de haarconditie. Het resultaat is gezond uitziend en gevoed haar!

Review- Dr. Organic Hemp shampoo en conditioner 10 hemp Review- Dr. Organic Hemp shampoo en conditioner

Deze conditioner vind ik echt een toppertje. Het maakt mijn haren goed doorkambaar en mijn haar ziet er ook gezond en “platter” uit, waarmee ik dus minder pluis bedoel.

De geur vind ik lekker, de hemp geur ga ik steeds meer waarderen. Het heeft iets “natuurlijks” als ik het zo mag omschrijven.

 

Aanbevolen gebruik:

Na het wassen aanbrengen. Breng een ruime hoeveelheid conditioner aan op het haar. Zachtjes inmasseren op de hoofdhuid en kam daarna met een grove kam het haar, voor een gelijkmatige verdeling. Laat de conditioner 2-3 minuten intrekken, hierna goed uitspoelen.

hemp conditioner

Allergie informatie:

Vrij van: Parabenen,Sodium Lauryl Sulphate (SLS), van schadelijke chemicaliën, minerale olie (zoals paraffine en petrolium, in plaats daarvan worden plantaardige olie en extracten gebruikt), genetisch gemodificeerde ingrediënten.

265ml/€19,99

 

Meer Hemp producten bekijken? Check Dr. Organic Hemp Oil voor optimaal haar- en huidherstel.

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Vanessa
5 jaren geleden

Ik vind deze shampoo en conditioner fijn, maar niet zo bijzonder om ze nog een keer te kopen.

Charel
5 jaren geleden

Klinkt zeker niet verkeerd 🙂

Deb
5 jaren geleden

Lijken me fijne producten. Het valt mij ook vaak op dat bij wat natuurlijkere shampoos mijn haar meer om een conditioner schreeuwt (het is wat stugger en minder goed doorkambaar) dan bijvoorbeeld wanneer ik shampoos gebruik o.a. siliconen.

Jolanda
5 jaren geleden

Interessant. Ik hou zelf niet zo van die geur dus zal niet echt wat voor mij zijn denk ik

chucky1012
5 jaren geleden

Klinkt erg goed!
Ik vergeet er naar te kijken of de G&W dit ook verkoopt 😉