narcodent u
Artikelen, Gezondheid, Lifestyle, Medisch cosmetische behandelingen

Bang? NarcoDent biedt de oplossing!

Bang voor de tandarts?

Misschien herken je het wel, je vergaat van de pijn in je mond. Je bent al heel lang niet naar de tandarts geweest, want je bent heel erg bang voor de behandeling die je te wachten staat. Ondertussen gaat jouw gebit achteruit en begin je er steeds meer last van te krijgen in het dagelijks leven. Niet naar de tandarts gaan is geen optie, maar die angst blijft je achtervolgen. In Nederland geldt dit voor ruim 2,5 miljoen mensen, waarvan 10% nooit naar de tandarts gaat.

NarcoDent-logo

 

NarcoDent biedt dé oplossing voor iedereen die (extreem) bang is voor de tandarts, namelijk tandartsbehandelingen onder narcose. Dankzij de algehele narcose slaap je tijdens de tandartsbehandeling. Hierdoor voel je niets van wat de tandarts doet, waardoor je de angst voor de tandarts kunt loslaten. NarcoDent helpt jou van begin tot eind, zodat elke narcosebehandeling prettig verloopt. Zo kun je een gratis intake aanvragen, waarbij samen met de tandarts naar jouw mondsituatie gekeken wordt. De experts van NarcoDent vertellen graag het volgende over de behandeling:

U hoeft zich niet te schamen

“Bij NarcoDent hoeft u zich niet te schamen. NarcoDent heeft begrip voor de angst en eventuele verwaarlozing van het gebit. Al onze behandelaren en assistenten zijn gewend om te werken met zeer angstige patiënten. Wij bieden u persoonlijke angstbegeleiding zodat u zich altijd op uw gemak voelt.”

narcodent

 

Samenwerking met AIC Services

“NarcoDent werkt samen met Anesthesia & Intensive Care Services (AIC Services). Deze organisatie is gespecialiseerd in hoogwaardige medische zorg binnen de anesthesiologie en de intensive care. Het anesthesiologieteam zorgt ervoor dat u veilig in slaap bent wanneer de tandarts de behandeling uitvoert en dat u hier dus niets van merkt. De anesthesiologen bij AIC Services zijn BIG-geregistereerd en werken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA).”

NarcoDent is gevestigd op drie centrale locaties in Nederland:

  • Amersfoort
  • Capelle aan den IJssel
  • Oosterhout

Hier kunnen jouw lezers en jijzelf terecht om de eerste stap te zetten naar een mooi en gezond gebit door middel van een gratis intakegesprek. Dit gesprek kun je makkelijk en snel via de website aanvragen.

 

Ik ben niet bang voor de tandarts, ik kan leukere dingen bedenken, dat wel…  maar zeker niet als ze iets cosmetisch aan mijn tanden doen. Schoonmaken, polijsten etc. maar het liefst zou ik willen dat alles onder handen genomen werd. Mijn tanden zijn in een erbarmelijke staat. En het zou heerlijk zijn om dan alles tegelijk onder narcose te ondergaan, lekker even dutten en dan wakker worden met een ‘nieuw gebit’!

Ben jij bang voor de tandarts? 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Mendeszoon
4 jaren geleden

Ik ben niet bang voor de tandarts, maar ik kijk er wel een beetje tegenop als ik toch moet gaan, meestal doet het een beetje pijn. Maar wat super fijn dat ze dit nu tegenwoordig hebben voor de mensen. Echt top.

Hlg deleeuw
Hlg deleeuw
4 jaren geleden

Heb onlangs behandeling gehad onder algehele narcose voor het verwijderen van al mijn tanden en kiezen bynarcodent inoosterhout niets dan lof zeer vriendelijke medewerkers ben zeer blij dat ik deze stap heb gezet topbehandelaars bij narcodent

H eleeuw
H eleeuw
4 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

In een uur was het gefikst inclusief gebit 24 tanden en kiezen

chucky1012
5 jaren geleden

Ben nooit bang geweest 😉

Lisa
Lisa
5 jaren geleden

Ik zou eerlijk gezegd niet meteen naar de narcosetandarts gaan. Ik ben 15 jaar niet meer naar de tandarts geweest door angst. Op een gegeven moment ben ik bij tcn in Alkmaar terecht gekomen voor angstcoaching (zei bieden trouwens ook narcose aan). Ik heb een aantal sessies achter de rug en ik blijf bang, maar durf wel bijv. gaatjes te laten vullen..Het is absoluut niet mijn bedoeling om kritiek te uiten op je blog, maar ik raad aan om eerst de angst aan te pakken in de kern…Mocht dit niet werken, dan is narcose een goede oplossing 🙂

Melike
5 jaren geleden

Echt goed dat ze dit hebben tegenwoordig. Ik was nooit bang voor de tandarts, maar sinds een paar jaar wel wat meer. Vooral nu er toch altijd weer wat aan de hand blijkt te zijn. Voor mij zou dit niet nodig zijn, maar ik kan me voorstellen dat er veel mensen zijn die hier heel blij mee zijn!

Jolanda
5 jaren geleden

Wat goed dat dit er is! Ik ben toevallig vanmorgen geweest. Had een paar weken terug al controle gehad, maar moest dit keer terugkomen voor 3 (!!!) gaatjes en schoonmaken. Kijk er altijd zo tegenop, maar achteraf viel het reuze mee!