collage huidverzorging dr. pierre ricaud 1
Artikelen, Anti- aging, Dr. Pierre Ricaud, Huidverzorging, Merken, Reviews

Review- Dr. Pierre Ricaud gezichtsverzorging

Naast de prachtige make-up die ik van Dr. Pierre Ricaud ontving kreeg ik ook een heel mooie huidverzorgingslijn toegestuurd. Er zitten zeker wat pareltjes tussen! Lezen jullie mee?

collage huidverzorging dr. pierre ricaud

Matin Radieux

 

  • Een verzorging verrijkt met HYDRAPULP, bekend om zijn hydraterende eigenschappen die de huid soepel en mooi maken.
  • Het wordt geassocieerd met POLYTENSEUR, een actief die de huid meteen na toepassing ontkreukt.

matin radieux

Deze smoothing active morning lotion is een goede eerste stap na de reiniging. De licht roze lotion is vrij dun, maar goed doseerbaar. Het voelt aan alsof mijn huid wat gladder wordt, om deze niet meer zo piepjonge dame ‘s morgen helemaal te laten ontkreuken gaat wel een beetje ver. Maar ik voel dat mijn huid toch wat aanspant. Wat een heerlijkheid!

De geur is zacht bloemig, echt heel lekker. Bijzonder product!

30ml/€11,50

 

Éclat d’Hiver Intensief Voedende Winterdagcrème Omega Magnesium C+

high nutrician cream dr pierre ricaud

Deze omhullende verzorging beschermt de huid tegen kou en kalmeert het oncomfortabele gevoel als gevolg van kou. De Omega 3 en 6 bevorderen het herstel van de huidbarrière: de huid is beter bestand tegen de agressies van de winter. Deze crème is verrijkt met Magnesium en Vitamine C voor kracht en vitaliteit. De huid is beter gevoed en beschermd en heeft een prachtige glans!

Om de huidbarrière te herstellen is het beter om een biologisch herstel van binnenuit te stimuleren dan om extra vet aan te brengen aan de buitenkant : dat is de rol van de Omega 3 en 6 die werken aan de opbouw van een goede kwaliteit hoorn- en opperhuid. 
De crème is getest in extreem koude omstandigheden : tot -20°C.

eclat dhiver dr pierre ricaud

 

Dit is inderdaad duidelijk een crème voor de winter. Het is een heel rijke crème en deze zal je huid in barre weersomstandigheden goed beschermen. Ik bespeur een licht bloemige geur, aangenaam en zacht.

40ml/€ 21

Renaissance de Nuit Actief Regenererende Verzorging

Renaissance de Nuit 

De nieuwe formule van Renaissance de Nuit: een krachtig systeem met actieven, de Chrono Repair System, herstelt en regenereert uw huid van binnenuit**.

Het reactiveert mechanismen van de huid, met de werking van nachtelijke chrono-biologische mechanismen : 
– Fase 1: de natuurlijke reparatie fase wordt geactiveerd. 
– Fase 2: de celregeneratie gaat van start. 

renaissance de nuit 1

Wat een heerlijke nachtcrème. Precies zoals een nachtcrème moet zijn. De crème is heel vol, voedend, en de geur is zalig. Ik krijg bij deze huidverzorging van Dr. Pierre Ricaud echt een “schoonheidssalon” gevoel. Ken je dat? Dat je heerlijk ontspannen in de stoel ligt en de ene crème voelt en ruikt nog lekkerder dan de andere?

Genieten met de grote G!

40ml/ 21

 

Anti-Age Eye Treatment 3 in 1: hydraterend, gladstrijkend en energiegevend.

Dankzij de synergie van de 3 werkstoffen, anti-rimpel, drainerend en hydraterend, vervaagt deze verzorging rimpeltjes en tekenen van vermoeidheid. Onder oogheelkundige controle getest.

  • Anti-rimpel : de krachtige eigenschappen tegen vrije radicalen beschermen de cellen tegen de schadelijke effecten van lichtstralen die het verouderingsproces van de cellen versnellen.
  • Anti-vermoeidheid : de Drainerende Factor bevordert de afbraak van vetophopingen die verantwoordelijk zijn voor de vorming van wallen. De stimulerende werking zorgt voor een betere doorbloeding van de oogcontour.

Als ik niet te moe ben, dan breng ik nog graag een oogcrème op voor het slapen gaan. Dit potje staat ook naast mijn bed op het nachtkastje en als ik mijn boek weg leg en nog niet ingedommeld ben, dan breng ik een toefje aan rondom mijn ogen.

Geurloze crème die de ogen niet irriteert, prima!

15ml/€ 8,50

 

Lifting Hals & Décolleté – Beauty Crème

Lifting Hals & Décolleté is verrijkt met een cocktail van actieve werkstoffen en helpt met het opvullen van rimpels voor een mooie gladgestreken gelifte huid. De specifieke textuur voor een kwetsbare opperhuid van Lifting Hals & Décolleté, is licht, verstevigend, dringt snel in en zorgt voor een gladgestreken décolleté.

Lifting Hals & Décolleté

Ik besteed eigenlijk weinig aandacht aan mijn hals en decolleté, maar zeker mijn hals verdiend nu alle aandacht. Als 50 plusser ontkom je er bijna niet aan, een slappe huid, zeg maar gewoon een slap nekje. Nog nét geen kalkoenen- nek, godzijdank.

Mijn decolleté smeer ik nooit in en eigenlijk heb ik daar (nog) geen rimpels (knock on wood)… Voor mijn hals ben ik heel blij dat ik deze crème ook mocht ontvangen!

Lifting Hals & Décolleté

Ik verwachtte er weinig van, in die zin dat je je afvraagt waarin deze crème verschilt met een dag- of nachtcrème. Maar deze crème heeft iets magisch. zodra je het opsmeert lijkt het echt alsof mijn huid steviger wordt. Er zit iets in wat dit teweegbrengt, heel apart. Of het op de lange duur mijn hals lift, ik zou het niet weten. Maar van het strakkere huidgevoel word ik toch wel heel blij! (Zal ik het ook maar op mijn gezicht doen? Why not!)

50ml/€ 10,50

 

Éclat d’Hiver Intensief Herstellende Lippenbalsem

Deze lippenbalsem is rijk aan honing en Karitéboter om de lippen intens te voeden en te repareren. Uw lippen zijn klaar om de winter in te gaan.

dr pierre ricaud repair lip butter

Hier ben ik inmiddels al zwaar verslaafd aan. Klaar om de winter in te gaan (al moet ik daar nog niet aan denken) maar ook zeker geschikt voor de zomer. Deze balsem verzacht mijn lippen direct en ik gebruik het ook voor mijn nagelriemen, kan mooi tegelijk als ik naar die vele series kijk!

repair lip butter open

5gr/€ 10

Dit waren de producten van de gezichtsverzorging. Volgende keer laat ik de reinigings- en bodyproducten zien!

 

Hebben jullie al ervaring met de producten van Dr. Pierre Ricaud?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Vanessa
5 jaren geleden

Wat een mooie producten. Ze klinken allemaal heerlijk!

Natascha
5 jaren geleden

Wat een mooie producten he?! Ik vind ook alles wat ik van dit merk gebruik ongeveer fijn. Lekker betaalbaar en fijn van kwaliteit.

Kayla
5 jaren geleden

Ziet er goed uit! Zo’n nek- en decollete crème is toch best nog handig. Vaak vergeet ik om deze delen ook in te smeren. Daarnaast lijkt de morning lotion mij ook erg prettig!

Florentine
5 jaren geleden

Leuk om hierover te lezen! Ik ken dit merk nog helemaal niet.

chucky1012
5 jaren geleden

Het ziet er zo luxe uit!
Ik ga meteen een kijkje nemen 😉

Annette
5 jaren geleden

Ja lekkere crème’s ik houd er ook zo van. Mijn dochter gebruikt de roze Matin ook heel graag en die heb ik ook al een paar keer voor haar besteld.

Jolanda
5 jaren geleden

Weer hele mooie producten! Ik ben benieuwd naar de morning lotion!

Hennie
5 jaren geleden

Jaaaa, Dr Pierre heeft mooie dingetjes! Dat serum heb ik ook nog ergens liggen en daar werd ik ook erg blij van. De prijzen vind ik ook redelijk, helemaal met de kortingen die vaak gelden.