KeeK op de WeeK 26- 29 jaar Getrouwd, Zone Blanche & Zwaaien 9 keek op de week KeeK op de WeeK 26- 29 jaar Getrouwd, Zone Blanche & Zwaaien
Artikelen, Films en series, Keek op de Week, Lifestyle, Marie en Toulouse

KeeK op de WeeK 26- 29 jaar Getrouwd, Zone Blanche & Zwaaien

Hallo KeeKers! Gisteren waren Jeroen en ik alweer 29 jaar getrouwd. En dat op de 29ste. Wat vliegt de tijd toch. Deze week was vrij rustig, ik heb een Netflix tip natuurlijk en Toulouse zwaait naar jullie!

KeeK op de WeeK 26- 29 jaar Getrouwd, Zone Blanche & Zwaaien 11 keek op de week KeeK op de WeeK 26- 29 jaar Getrouwd, Zone Blanche & Zwaaien

Stock Photo from sarsmis/ Shutterstock

29 jaar getrouwd!

Ik “schrok” eergisteren toen Jeroen zei dat wij zaterdag 29 jaar getrouwd waren. Ik ben een ramp met data, vaak onthoudt de vrouw dat soort dingen. Welnu, ik niet tot mijn spijt. Verjaardagen van familie? Vaak opgeschreven en dan ben ik weer het briefje kwijt. Wij vieren eigenlijk verjaardagen nooit meer echt uitgebreid dus blijft het niet “hangen” bij mij. Behalve dan die van Jeroen, Tom en mijzelf natuurlijk!

KeeK op de WeeK 26- 29 jaar Getrouwd, Zone Blanche & Zwaaien 13 keek op de week KeeK op de WeeK 26- 29 jaar Getrouwd, Zone Blanche & Zwaaien

Het was 29 jaar geleden ook zo zonnig en warm, mooie herinneringen aan! Overigens hebben wij het niet gevierd of iets dergelijks… De mannen waren zelf die dag bij een bruiloft, en ik alleen thuis. Genoeg te doen hier, dus mij geen moment verveeld.

KeeK op de WeeK 26- 29 jaar Getrouwd, Zone Blanche & Zwaaien 15 keek op de week KeeK op de WeeK 26- 29 jaar Getrouwd, Zone Blanche & Zwaaien

Netflix serie: Black Spot -Zone Blanche

Een Frans-Belgische serie die zich afspeelt in het bosrijke dorpje Villefranche. Politie-inspecteur Laurene Weiss (Suliane Brahim) vindt midden in het bos een dode vrouw, het is een verpleegster die is opgehangen. Na onderzoek blijkt dat de vrouw daarvoor al vermoord is. Na deze dood wordt het alleen nog maar mysterieuzer: in het duistere bos vinden steeds meer sterfgevallen plaats. Dat is ook de reden waarom de officier van justitie Franck Siriani (Laurent Capelluto) zich meldt in de plaats Villefranche.

De excentrieke man wil uitzoeken waarom het sterftecijfer in het dorpje zes keer zo hoog is als het landelijk gemiddelde. Hij wordt niet serieus genomen door de inspecteur, die volledig haar eigen plan trekt.

Gaandeweg wordt duidelijk dat Laurene zelf een verleden heeft met het mysterieuze bos. In flashbacks zie je hoe ze er geketend heeft vastgezeten. Obsessief zoekt ze naar de waarheid, maar tegelijkertijd lijkt het alsof ze niet wil dat de waarheid naar buiten wordt gebracht.

Mystiek, donker, onheilspellend, altijd mistig en regenachtig. Ik moest echt even in deze serie komen. Aan de eigenwijze inspecteur Laurene Weiss ergerde ik mij vaak, maar dat is natuurlijk niet vreemd, want in de serie speelt zij iemand die helemaal afging op haar eigen gevoel wat niet altijd het slimste manier was. Tot op het eind van het verhaal. De ontknoping vond ik een beetje vreemd, ik vermoed dat er een deel 3 moet komen.

Villefranche lijkt de Europese versie van een of ander Southern stadje in Amerika. Een soort “redneck” country, maar dan in Frankrijk. Dat gevoel had ik er steeds bij. De cliffhangers waren zo sterk dat je toch steeds weer een aflevering moest kijken en het tweede seizoen (en laatste) hebben wij ook direct daarna gekeken.

Aparte serie, hoe verder in het verhaal hoe beter ik hem vond.

Gekocht

Ik zag deze handzeep bij Action, past helemaal bij mij en ruikt best lekker!

KeeK op de WeeK 26- 29 jaar Getrouwd, Zone Blanche & Zwaaien 17 keek op de week KeeK op de WeeK 26- 29 jaar Getrouwd, Zone Blanche & Zwaaien

Toulouse

Ik hoef jullie niet te vertellen hoe warm het is… Toulouse ligt tegenwoordig vaak bij mij (waar de wapper staat) en Marie is een beetje gek.. Die ligt boven in de hitte en ook vaak nog in het hokje van de krabpaal. Dat ze niet smelt!

KeeK op de WeeK 26- 29 jaar Getrouwd, Zone Blanche & Zwaaien 19 keek op de week KeeK op de WeeK 26- 29 jaar Getrouwd, Zone Blanche & Zwaaien

Zwaai, zwaai

KeeK op de WeeK 26- 29 jaar Getrouwd, Zone Blanche & Zwaaien 21 keek op de week KeeK op de WeeK 26- 29 jaar Getrouwd, Zone Blanche & Zwaaien

Toulouse gaat er helemaal voor liggen zodat wij hem onder zijn okseltje moeten kriebelen. Zo schattig!

Fijne zondag, hou het cool en tot de volgende KeeK!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
3 jaren geleden

Ik loop een beetje achter met lezen (druk, maar ook nog ziek geweest), maar wilde deze Keek zeker niet missen. Mooie foto’s van jullie samen en grappig dat Jeroen de trouwdag onthoudt. Ik ben vaak ook degene die het onthoudt, maar het is een bijzondere datum. Op die dag trouwden mijn ouders ooit en is mijn tante jarig dus dat vergeet ik never nooit. Toevallig tipte een collega me over Zone Blanche, doet me een beetje aan The Missing denken, dat vond ik ook zo’n goede serie. We kijken nu Stranger Things III op Netflix, maar ik ga Zone Blanche… Lees verder »

Babs
3 jaren geleden
Reply to  Deb

Ah..ziek geweest met het mooie weer? Gelukkig weer helemaal opgeknapt?
Wij hebben net The Missing afgekeken en zijn nu ook naar Stranger Things aan het kijken. The Missing vond ik echt geweldig in elkaar steken. Heb jij de laatste gezien die in Amsterdam afspeelt? Grappig om al die bekende plekken te zien daar. In The Missing zat wel meer vaart en vond het een “begrijpelijker” verhaal dan bij Zone Blanche. Daar blijft alles mysterieus tot het einde.

heidi
3 jaren geleden

Een dikke proficiat met jullie 29 jaar huwelijksverjaardag.
Hier is meestal mijn man die de datums vergeten en ik zelf gewoon uit mijn hooft weet.
Maar soms als het een druk dagje is ben ik het dan ook weer vergeten.
Wat schattige kat heb je 🙂

Annette
3 jaren geleden

Grappig maar zodra ik de blower aanzet is Skoet verdwenen – net als met de stofzuiger… Alles waar ‘lucht’ uit komt moet ze niets van hebben vind ze veel te eng 😉

Wendy
Wendy
3 jaren geleden

Nogmaals gefeliciteerd , wat een leuke foto van jullie.
Wat een leuke zeepfles. En wat weer een leuke foto genieke kat. 💖🐱

bychristiana
3 jaren geleden

ALSNOG hartelijke gefeliciteerd Babs! 29 jaar alweer, en…je ziet er nog net zo knap uit als toen! Wij zijn volgende week 1 jaar getrouwd. ZO bijzonder, ik kan me die hele periode er voorafgaand en de reis naar Frankrijk nog herinneren als de dag van gisteren. Vraag me af of dat over 28 jaar dan ook nog zo is;-)

Tessa
3 jaren geleden

gefeliciteerd met dit prachtige jubileum

Rory
3 jaren geleden

Gefeliciteerd! Wij waren dit jaar ook alweer 28 jaar samen, waarvan 16 jaar getrouwd. Wat een tijd hè. Het bestaat nog. Niet dat het altijd pais en vree is overigens hoor. Maar ja, is het dat ergens wel?
Goede tip van Netflix, staat nu op mijn watchlist. Huib wil heel graag die gehypete serie kijken over die jongens die onschuldig zijn en toch in de gevangenis hebben gezeten wegens mishandeling en verkrachting, maar ik vind het zo naar om te zien. Heel negatief allemaal. Dus eigenlijk wel een must-see, maar even niet voor mij nu.

Babs
3 jaren geleden
Reply to  Rory

Dank je! Ja, ook een lange tijd, mooi is dat eigenlijk. Iemand reageerde op Insta dat je dat niet zo vaak meer meemaakte, dat mensen zolang bij elkaar zijn. En natuurlijk heeft iedere relatie zijn ups and downs. Die serie ken ik, althans, wij waren er zo een 10 minuten naar aan het kijken maar ik had er ook geen zin in. Zo een triest verhaal en dan zit ik mij de hele tijd op te vreten hoe waardeloos de politie en maatschappij zich gedroeg. Nee, mijn hoofd stond er ook niet naar, alhoewel deze serie wel een aanrader schijnt… Lees verder »

Missynicolekatje
3 jaren geleden

Gefeliciteerd met julie trouwdag

Irene
3 jaren geleden

Wat grappig, hoe Toulouse ligt, ligt ook Flopje hier. Ziet er soms echt niet uit 😂 Bedankt voor de Netflix tip. Voor mij te eng, maar mijn vriend gaat kijken. Hij kijkt wel vaker series als ik al naar bed ben.