Win een beautypakket of een geschilderd portret van jezelf, kind of huisdier! (Ik ben jarig en ik trakteer) 9 win een beautypakket Win een beautypakket of een geschilderd portret van jezelf, kind of huisdier! (Ik ben jarig en ik trakteer)
Artikelen, Win!

Win een beautypakket of een geschilderd portret van jezelf, kind of huisdier! (Ik ben jarig en ik trakteer)

Ik ben jarig en ik trakteer!

Hallo lieve mensen! Vandaag ben ik het feestvarken, ik mag er weer een jaartje bijtallen. Hoe oud ben ik geworden denken jullie? Wie jarig is trakteert en ik heb wat spullen opgespaard om weg te geven. Doe je weer mee met deze winactie?

Win een beautypakket of een geschilderd portret van jezelf, kind of huisdier! (Ik ben jarig en ik trakteer) 11 win een beautypakket Win een beautypakket of een geschilderd portret van jezelf, kind of huisdier! (Ik ben jarig en ik trakteer)

Ik heb in de loop der tijd weer wat producten verzameld en ik zeg er maar direct bij dat sommige producten in zekere zin al gebruikt zijn. Ik heb aan de soap bar geroken, de eyeshadows geswacht. De mascara van PUPA is wel helemaal nieuw. En ik heb ook nog wat ongebruikte zonnebrandmiddelen, die stop ik er ook bij. (niet op de foto)

Ik kan het begrijpen als je liever alleen nieuw spul wilt hebben, zeker in deze tijd van corona. (Ik heb gelukkig geen corona en ik denk dat de kans daarop groter is als je bij een supermarkt bv. een pak hagelslag in je mandje doet of een pakket/poststuk uit de brievenbus haalt en daarna je handen niet wast… en ik heb geen een of andere besmettelijke huidaandoening.

Win een beautypakket of een geschilderd portret van jezelf, kind of huisdier! (Ik ben jarig en ik trakteer) 13 win een beautypakket Win een beautypakket of een geschilderd portret van jezelf, kind of huisdier! (Ik ben jarig en ik trakteer)

Niemand hoeft een reden te geven waarom hij niet voor het beauty pakket kiest, kies gewoon wat je het leukst vindt. (Dus geen opmerkingen dat het niet hygienisch of iets dergelijks). Mensen die dat wel vermelden sluit ik uit van deelname en zo weet ik ook direct in hoeverre iemand de hele tekst leest; ik heb namelijk vaak het gevoel dat bij winacties de tekst niet goed gelezen worden.

Maar ik heb nog wat leuks bedacht!

Win een portret!

Ik ga voor of van iemand die mij volgt een schilderij maken! De winnaar mag dan een foto opsturen van zichzelf, man, kind, kleinkind, huisdier of voor mijn part de buurman! Haha, daar is ie weer!

Dan ga ik mijn best doen om daar een mooi portret van te maken met olieverf of pastelkrijt (mooi voor baby’s!) Afmeting 40cm bij 60 cm. Ik ben nog aan het oefenen om huisdieren te schilderen, maar ik probeer het gewoon.

De winnaar of winnares stuurt mij dan een foto en ik zal dan overleggen hoe de foto er ongeveer uit moet zien. Het moet namelijk o.a. wel een scherpe, duidelijke foto zijn. Zoals jullie weten ben ik geen professioneel kunstschilder, dus ik kan niet zeggen hoe lang ik erover ga doen. Dat kan zo maar een paar maanden of zelfs een jaar zijn. Ik moet ook de droogtijd in acht nemen natuurlijk.

Wat moet je doen om kans te maken op het beautypakket?

  • Volg mij op Instagram en druk op het hartje voor een like bij de foto van de winactie van de beautyproducten. (ik zal de foto er deze week op zetten, dus hou mijn tijdlijn in de gaten)
  • Vertel dat je meedoet en tag een vriendin (of vriendinnen)
  • Meedoen kan tot en met 11 maart

Wat moet je doen om kans te maken op het schilderij?

  • Volg mij op Instagram en druk op het hartje voor een like bij de foto van de winactie van het schilderij (ik zal de foto er deze week op zetten, dus hou mijn tijdlijn in de gaten)
  • Vertel dat je meedoet en tag een vriendin (of vriendinnen)
  • Meedoen kan tot en met 11 maart

Let op…

Maar het allerbelangrijkste is dat je hieronder ook een reactie achterlaat en vertelt waar je kans op wilt maken.

Heb je om persoonlijke redenen geen Instagram (ik kan niemand daartoe dwingen natuurlijk) , dan maak ik voor diegene een uitzondering. Meld dan even dat je geen Instagram hebt. Geen probleem.

De winactie staat open voor alle mensen (en katten ;)) uit Nederland en België. Ik maak de winnaars bekend op mijn blog op 12 (of 13 maart) dus zorg ervoor dat je mijn blog volgt zodat je erop kan reageren binnen 24 uur. Anders gaat de prijs naar een ander.

Pfff… een heel verhaal zo bij elkaar. En dan te bedenken dat ik dit gisteren pas bedacht heb.

Zo, nu ga ik echt die lekkere eclairs maken!

Win een beautypakket of een geschilderd portret van jezelf, kind of huisdier! (Ik ben jarig en ik trakteer) 15 win een beautypakket Win een beautypakket of een geschilderd portret van jezelf, kind of huisdier! (Ik ben jarig en ik trakteer)

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

29 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Jolijn
Jolijn
1 jaar geleden

Gefeliciteerd! Ik maak graag kans (:

Rory
1 jaar geleden

Oe wat leuk! Ik doe graag mee aan je winactie voor een schilderij Babs! Je kan zo mooi schilderen (Mila, wat ziekjes op de bank leest nu met mij mee en zei dat je zo mooi kan schilderen – vooral het schilderij met de hondjes vindt ze heel mooi – en dat je er zo jong uitziet. Zo, die kan je in je zak steken 😄). Liefs, Rory

Natasja M
Natasja M
1 jaar geleden

Nog gefeliciteerd Babs 💐
Vind beide prijzen erg leuk, maar omdat mijn make-up lade uitpuilt 🙈 doe ik graag mee om een kans op een mooi portret te maken

Wendy
Wendy
1 jaar geleden

Babs gefeliciteerd met je verjaardag 🎉🎈🎂. Ik hoop dat je er van geniet, zo met je familie. Maar wat een leuke prijzen geef je weg. Maar ik wil een gokje wagen voor een portret, ze zijn altijd zo mooi gemaakt. Je ziet dat je ze met veel pasdie en plezier maakt.
En je leeftijd doet er niet toe, je bent zo oud aks je je voelt.
( instanaam; @smurfigeknutselfan)
Ik wens je een fijn weekend toe😘💖

jouvence
jouvence
1 jaar geleden

Nogmaals van harte gefeliciteerd Babs! Ik wil graag een gokje wagen voor het beautypakket, zie een hoop voor mij onbekende producten, mij maakt het niks uit dat je al aan de soap bar geroken hebt 😉

Freya
Freya
1 jaar geleden

Gefeliciteerd! Hoop dat je er van geniet! Ik doe heel graag mee voor het beautypakket! Ik hou echt van leuke verzorgingsproducten en makeupjes! ❤️

Marian B
Marian B
1 jaar geleden

Nog van harte gefeliciteerd! Volgens mij ben je 62 geworden, maar dat zou je niet zeggen. Ik doe graag mee, maar ik heb geen Instagram. Een schilderij laten maken lijkt me wel erg leuk en bijzonder. Ik ga duimen!

Ilona.
Ilona.
1 jaar geleden

Geen instagram hier…Op de dag dat ik werd geboren ging jij naar de kleuterschool (dat heette toen nog zo). Nu is dat groep 1. Hoewel ik dat niet zeker weet want misschien moest je wel wachten op het nieuwe schooljaar. Zijn de eclairs al op? Heerlijk ik zag ze toevallig bij AH van de week maar de jouwe zijn vast veel lekkerder! Als wij in Frankrijk zijn is dat bijna altijd Ed’s standaard keuze bij de patissier. Ik zou dolgraag een geschilderd portret van onze huistijger Amy willen hebben al denk ik dat ze moeilijk te schilderen is omdat ze… Lees verder »

Marian Zw
Marian Zw
1 jaar geleden

Gefelicieerd! Ik doe graag mee voor het beautypakket😍

Anita te Gussinklo
Anita te Gussinklo
1 jaar geleden

Van harte Gefeliciteerd Babs.
Wat een mooie prijzen geef je weg.
Ik doe graag mee en zou dan gaan voor een portret, want ik vind dat je heel leuk schildert. Ik wens je nog een fijne avond.