KeeK op de WeeK 15- Even geen KeeK deze WeeK... 9 KeeK op de WeeK 15- Even geen KeeK deze WeeK...
Artikelen, Gezondheid, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 15- Even geen KeeK deze WeeK…

Hallo lieve Keekers, deze week even geen KeeK op de Week zoals jullie gewend zijn. Ik heb een behoorlijk vervelende week achter de rug, ik voelde mij o.a. hartstikke ziek zoals jullie vorige KeeK al lazen. Hoe nu verder…

KeeK op de WeeK 15- Even geen KeeK deze WeeK... 11 KeeK op de WeeK 15- Even geen KeeK deze WeeK...

Helse pijn

Afgelopen vrijdag (eergisteren) kreeg ik eindelijk! mijn medicijnen. Daarvoor was het voor mij een behoorlijke beproeving; als je ongeveer 20 jaar pijnstillers slikt en van de een op de andere dag heb je echt niks meer liggen … Nu kan ik weer een beetje “normaal” functioneren. Ik neem even nog even wat tijd voor mijzelf zonder te bloggen en alles wat daarmee te maken heeft. Ik zal het in de loop van deze week het weer proberen op te pakken, ik heb nog hartstikke leuke dingen die ik aan het testen ben en wil gaan testen. En anders wordt het een weekje later. Mijn hoofd en lijf staat er nog niet naar om lang achter mijn pc te zitten.

Ook zal ik een keer een uitgebreid artikel schrijven hoe het nu precies zit met die chronische pijn (voor degenen die dat interessant vinden of zelf ermee te maken hebben). Ik heb ook een boel interessante video’s gezien van (Amerikaanse) artsen die van alles uitleggen over chronische pijn. (En fybromyalgie.)

Momenteel probeer ik weer sterker te worden, ik ben o.a begonnen met fascia oefeningen, Tai Chi en Chi Gong, puur om meer controle en kracht in mijn lijf  te krijgen. En ik ga binnenkort een afspraak bij een acupuncturisten praktijk maken, kijken wat zij voor mij kunnen betekenen.

Lieve collega bloggers, binnenkort kom ik ook weer bij jullie lezen hoor!

Tot snel!

KeeK op de WeeK 15- Even geen KeeK deze WeeK... 13 KeeK op de WeeK 15- Even geen KeeK deze WeeK...

 

 

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
1 jaar geleden

Neem gerust alle tijd! Veel liefs xx

bychristiana
1 jaar geleden

Oh arme Babs! Ik stond van de week bij de apotheek en daar ving ik dus ook een gesprek op van iemand die medicijnen nodig had, maar de apotheker had blijkbaar geen herhaal recept ontvangen, het ging er nogal heftig aan toe en ik moest direct aan jou denken! Doe het kalm aan, neem je rust. Veel liefs.

chucky1012
chucky1012
1 jaar geleden

Lieve Babs….

Vindt het zo erg…..
Neem alle tijd jou gezondheid staat op nr.1…

Van harte beterschap Xoxo

annette
1 jaar geleden

Even op de rem Babs en aan jezelf denken! xxx

Rory
1 jaar geleden

Oe, dat klinkt heel heftig Babs. Denk aan jezelf. Jij en je gezondheid zijn het belangrijkste. Veel sterkte en liefde voor jezelf. Dikke knuffel.

Deb
1 jaar geleden

Lieve Babs, wat ben je toch een lieverd dat je ondanks alles aan ons denkt ♥.Doe lekker rustig aan en neem je tijd. Veel liefs en sterkte!!

Ilona
Ilona
1 jaar geleden

Zo lief dat je toch de tijd neemt voor een mini KEEK. Nu is het even “me”-time Babs!