KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen? 9 wasparfum KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen?
Artikelen, Films en series, Food & Drinks, Huisdieren, Keek op de Week, Lifestyle, Marie en Toulouse

KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom “op Rembrandt”, een paar Pondjes erbij & Aquarellen?

Hallo KeeKers! In deze KeeK: Tom als “Rembrandt” in de maak, nieuwe penselen en wasparfum, een paar pondjes erbij (chocoladetaart!) en Omar Sy in weer een voortreffelijke rol als meesterdief!

KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen? 11 wasparfum KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen?

Chocoladetaart!

En er is weer een taart gebakken door Tom. De volgende keer dat jullie mij zien ben ik tonnetje rond vrees ik. Hebben jullie het ook in de gaten dat Tom dol is op heel donkere chocolade?

KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen? 13 wasparfum KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen?

KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen? 15 wasparfum KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen?

Ook een stukje?

KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen? 21 wasparfum KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen?

Wasparfum!

Blogger Annette van AnnAgesGracefully gaf deze top tip en zo zie je maar weer hoe men aan de naam “influencer” komt. Ik zelf en meer dames zijn mede door haar srtikel aan de wasparfum haha! Je doet wat wasparfum in het vakje waar je je wasverzachter in doet en je wasgoed ruikt echt dagenlang heerlijk naar het parfum wat je gebruikt hebt. Ik gebruik nooit een wasverzachter maar koop af en toe een wat duurder merk wasmiddel als deze zo lekker ruikt. Nu koop ik de allergoedkoopste die er is en de lekkere geur krijg ik wel door het wasparfum.

KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen? 23 wasparfum KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen?

Ik had een proefpakket besteld met 12 geuren voor €19,95. Ik heb al 3 varianten gebruikt (ik heb bijna iedere dag wel een wasmand vol hier), Diamante & Bamboo, Lavanda (lavendel) en Dolce. Dolce ruikt naar baby producten (heerlijk voor je beddengoed en handdoeken), Lavanda is gewoon lavendel en Diamante & Bamboo is de allersterkste geur van deze drie. Ook de duurste zag ik op de website. Ik had een half sachetje gebruikt (5 ml) maar ik denk dat 2 druppels al meer dan genoeg is. Het ruikt heerlijk maar voorzichtig doseren anders gaat de geur je tegenstaan, dus echt een druppeltje of 2 is wat mij betreft al meer dan voldoende.

Leuk om zo al die geuren te ontdekken! Bedankt voor de leuke tip Annette!

Aquarel Penselen?

Weer wat nieuwe penselen besteld bij “de Kwast”. Mijn oude penselen waren wel aan vervanging toe, bij sommige penselen kwamen de haartjes los en die kon ik er zo uittrekken. Wel suf van mij, heb ik ook aquarel penselen besteld… Ach, misschien een keer een poging wagen?

KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen? 25 wasparfum KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen?

Schilderij- hoofd van Tom op Rembrandt

Ik ben nu met een heel leuk maar ook lastig projectje bezig. Het hoofd van Tom op het lichaam van Marten, gemaakt door Rembrandt. Ik wilde altijd zo graag zo een mooie kraag kunnen maken maar wat een klus is dat! Ik word helemaal tureluurs van al die kleine streepjes en bloemetjes. Eerst had ik een witte kraag en wilde daar met zwart op schilderen (volgens andere schilders de beste manier) maar zoals jullie zien ziet dat er nogal kinderlijk uit. Dus heb ik nu de kraag maar zwart gemaakt en ga de figuurtjes met wit maken.

KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen? 27 wasparfum KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen?

Maar waar begin je zoiets? Eerst de grote lijnen zoals een boom schildert of vakje voor vakje uitpluizen…?

Wie een tip heeft, graag! Let me know!
0
Please leave a feedback on thisx
(klik op het vakje als je een suggestie hebt)

Serie NetFlix:  Lupin

Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin (=een boek) probeert de galante meesterdief Assane Diop zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan. De vader van Assane werd ten onrechte ervan beschuldigd een heel duur collier te hebben gestolen van een rijke familie en pleegt uit schaamte zelfmoord in zijn cel. 25 Jaar later zint Diop op wraak en wil gerechtigheid voor zijn vader.

Omar Sy kennen jullie misschien nog van de film Untouchables. Daarin “verzorgt” hij een rijke man in een rolstoel. Een goede en hartverwarmende film. In deze film schittert hij ook als de slimme , vriendelijke en goedhartige meesterdief. Er komt een nieuw seizoen, het eind heeft een spannende cliffhanger, ik kan niet wachten tot er nieuwe delen komen!

Huiskat Marie

Tot slot natuurlijk mijn lieve Marie. Ik lees op de buurt app zulke dieronvriendelijke opmerkingen over katten, mensen die zo een hekel aan ze hebben. Eigenlijk word ik daar best wel verdrietig maar ook boos van. (Blij dat Marie nu binnen blijft… )Maar ach, mensen hebben altijd wel wat te “zeiken”. Dat zijn mensen die andere mensen of dieren niks gunnen, die niks anders zinnigs in hun leven te doen hebben denk ik dan maar. De ellende is dat mensen elkaar opfokken met het risico dat er dan een of andere gek (ik kan het niet anders uitdrukken) op het idee komt dat het gerechtvaardigd is om katten (of honden) wat aan te doen.

KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen? 29 wasparfum KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen?
Hallo mevrouw… Verkopen jullie ook zalmsnoepjes?
KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen? 31 wasparfum KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen?
Lieve Toulouse, altijd in ons hart…

Toen wij de kamer gingen veranderen (de bank verplaatsen e.d) moest Marie even de onderkant checken…

KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen? 33 wasparfum KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen?

Tijdens dit schrijven kijk ik steeds naar buiten of het al sneeuwt. Stiekem vind ik een pak maagdelijke sneeuw (niet die drab die na een regenbui ontstaat) toch wel heel mooi. En leuk voor de kinderen. Ben benieuwd of je dan kinderen buiten ziet spelen, want.. waar zijn die kinderen toch gebleven? Vroeger speelden wij altijd op straat! Om nog even terug te komen op de onhebbelijkheden van onze medemensen… ik kan mij nog herinneren dat Tom met zijn vriendjes uit de straat aan het stoepkrijten was (mooie kindertekeningen, hoe creatief is dat?) en dat buren in de straat boos met een bezem aan kwamen lopen. Of ze het weg wilden halen. (Onze buurman zei dat hij de stoeptekeningen niet mooi en vroeg aan mij of ik ze dan wel mooi vond. Ik antwoorde dat ik misschien zijn auto ook niet mooi vond, maar is dat dan een reden dat hij hem dan maar weg moet halen?) Dat soort dingen bedoel ik dus. Jaag kinderen ook hun huis in en ze kunnen alleen op betaalde clubjes gaan om te kunnen voetballen of creatief bezig te zijn etc. Ik kan hier hele epistels over schrijven maar ik doe het maar niet.

KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen? 35 wasparfum KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen?

 

En… hoeveel sneeuw is er bij jullie gevallen?

Nou, lieve KeeKers, tot de volgende week!

KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen? 37 wasparfum KeeK op de WeeK 3- Wasparfum, Tom "op Rembrandt", een paar Pondjes erbij & Aquarellen?

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
1 jaar geleden

Wat ziet die taart er alweer heerlijk uit!! En die wasparfumzakjes, nog nooit van gehoord, handige tip!! En leuke foto’s alweer van Marie 🙂

Tessa
1 jaar geleden

Bij ons lag er een heeeeel klein laagje sneeuw. Die taart ziet er heerlijk uit!

Rory
1 jaar geleden

Heel weinig sneeuw, maar genoeg om even ademloos naar te hebben gekeken. Wat zijn mensen toch onhebbelijk tegenwoordig. Ik vermoed dat deze corona-situatie ook niet meehelpt. Het lontje wordt steeds korter. Vandaag ben ik er ook wel helemaal moedeloos van hoor (en is het ook nog eens Blue Monday blijkt). Want al dat geklets over mutaties en derde golven in maart geven zo weinig perspectief dat ik mij er helemaal ruk van voel…
Maar over leukere dingen. Je bent al de tweede waar ik over Lupin lees. Lijkt mij een mooie serie om te zien.

bychristiana
1 jaar geleden

Oh die taart zit er verrukkelijk uit zeg! Fijn, zo’n man in huis die graag bakt;-) Toevallig hebben wij gisteren ook een film met Omar Sy gekeken, namelijk Inferno. Haha, die foto van Marie, zo schattig, zo kan Sketch er ook bij liggen! Bah, bah, niet leuk die appjes. Ik kan me voorstellen dat het een fijne gedachte is dat je Marie nu gewoon binnenhoudt, al zou ze dat zelf misschien niet altijd even leuk vinden, maar ja, leg het haar maar eens uit…Hier heeft een beetje sneeuw gelegen, Net genoeg voor Sketch om er een spoor met voetstapjes in… Lees verder »

Deb
1 jaar geleden

Wat een heerlijke taart Babs! Ik zou zo mijn tanden erin willen zetten, maar laat ik dat maar niet doen. Zit in mijn 2e dieet-week en ik ben al 1.5 kg kwijt dus laat ik nog maar even doorgaan ;-). Ik volg momenteel het Sonja Bakker dieet. Ik was het echt zat dus ga doorzetten.. daarna maak ik plannen hoe ik een keertje flink ga zondigen haha. Straks ga ik er zelfs over dromen haha. Je hebt van die intolerante mensen bah. Ik vind die opmerking van jou over die auto ook heel goed. Die kon ie in z’n zak… Lees verder »

Deb
1 jaar geleden
Reply to  Deb

ps! Vind het schilderij van Tom prachtig worden!!

chucky1012
1 jaar geleden

De taart zier zo mooi uit dat het eigelijk te zonde is om opgegeten te worden….
Nee, sommigen zijn ontzettend jaloers en wat een gemeen kunnen ze zijn…..
Jullie weten toch zelf wat goed is en wat jullie willen doen….
Jullie zijn geen verantwoordelijkheid verschuldigd…
Fijn hoor de tip van de andere blogger….
Ben ontzettend benieuwd naar het eindresultaat….
Leuk nieuwe kwasten voor het schilderen…

Een fijne dag Xoxo

chucky1012
1 jaar geleden
Reply to  BeautyByBabs

Graag gedaan…