keek op de week
Artikelen, Films en series, Keek op de Week, Lifestyle, Lingerie, Marie en Toulouse

KeeK op de WeeK 23- Bezoek van Koning Willem Alexander en Maxima

Hallo KeeKers! De KeeK is om persoonlijke redenen ingekort.

KeeK op de WeeK 23- Bezoek van Koning Willem Alexander en Maxima 6 koning KeeK op de WeeK 23- Bezoek van Koning Willem Alexander en Maxima

Stock Photo from sarsmis/ Shutterstock

 

Tom ontmoet koning Willem Alexander en Maxima

Hoe leuk was het dat onze “Willy en Max” Gelderland kwamen bezoeken. Weliswaar een bliksembezoek door diverse steden, zoals Tiel, Opheusden maar ook Culemborg waar Tom werkt. En dat is in Het Huis van de Stad. Een gemeentehuis waar feesten, partijen en vergaderingen plaatsvinden. En waar chefkok Laurent Chandrin de meest heerlijke gerechten bereidt voor zijn gasten. Willem-Alexander kwam langs om in gesprek te gaan met de jeugd van Culemborg. En Tom mocht een hapje aanbieden…Maar de plannen werden veranderd. Omdat hun bezoek wat uitliep had onze koning waarschijnlijk geen trek meer. Of zoiets dergelijks, haha. Maar desalniettemin, Tom heeft ze toch van dichtbij gezien en dat is toch best bijzonder. Maxima zag er overigens weer prachtig uit. Hoe houdt ze het vol op die stiletto’s!

KeeK op de WeeK 23- Bezoek van Koning Willem Alexander en Maxima 8 koning KeeK op de WeeK 23- Bezoek van Koning Willem Alexander en Maxima

Het meest “spannende” waren volgens mij de voorbereidingen op het bezoek. Iedereen wordt gescand door de AIVD en natuurlijk kwam iedereen als brave burger uit de test. Controles door mannen met oortjes en wapens, honden die zochten naar explosieven… Het hoort er allemaal bij. Wat dat betreft ben ik blij dat ik geen “belangrijk persoon” ben, best eng eigenlijk.

Fijne Pinksteren en tot de volgende KeeK!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
2 jaren geleden

Ik kan ook een aantal foto’s niet zien. Maar de tekst was natuurlijk even het meest belangrijk. Wat irritant van die parkeerplekken aan het strand. Wij gaan normaal gesproken niet naar Scheveningen, maar bij Zandvoort en Bloemendaal heb je (op loopafstand) van die grote plekken met heel veel ruimte om te parkeren. Maar ja, wat je zegt met Opa en de rolstoel is dat ook niet altijd handig. Wel fijn dat je het leuk hebt gehad. De pannenkoeken zien er heerlijk uit. En een mooie bh inderdaad!

Deb
2 jaren geleden

Heerlijke dag aan het strand. Ben in geen eeuwen in Scheveningen geweest. Ging er vroeger wel eens heen met mijn ouders, maar vanuit hier is het zo’n gedoe om naar het strand te gaan. Wat leuk dat Tom Willem Alexander en Maxima van dichtbij heeft gezien. Jammer dat ze niet bleven eten. Sommige foto’s in je verslag laden trouwens niet… of het ligt aan mijn PC.

Natascha - Beautyopinie
Natascha - Beautyopinie
2 jaren geleden

Wat een geweldig, lief mannetje zeg! Ik kan me best voorstellen dat je hem niet altijd kon bijbenen, dat heb ik met Tess ook hoor haha.

Tessa
2 jaren geleden

Wat een heerlijke week heb je zo gehad

Annette
2 jaren geleden

Ik heb ook zulke topjes gekocht voor het sporten op mijn crosstrainer. Ik kocht ze bij de Primark, daar heb je er 3 voor 12 euro wellicht een tip? Volgens mij hadden ze 2 verschillende kleurstellingen, ik heb nu een zwarte, witte en grijze volgens mij was er ook een set met rood en blauw? Zitten heerlijk inderdaad.

Robin
2 jaren geleden

Wat een lekker weer hebben we gehad he! Echt genieten heerlijk!:)
X Robin

Ike 2 Hassankhan
Ike 2 Hassankhan
2 jaren geleden

Leuk dat jullie op het strand waren van de city waar ik geboren was.
Dat is nog een een zeer handige bh…….
Leuke foto’s van een fijn verslag.

Xoxo