CURESUPPORT LIPOSOMAL RESVERATROL 9 resveratrol CURESUPPORT LIPOSOMAL RESVERATROL
Anti- aging, Artikelen, Gezondheid, Lifestyle

CURESUPPORT LIPOSOMAL RESVERATROL

Een veelbelovend, optimaal opneembaar natuurmiddel voor de ondersteuning van een goede weerstand! Een goede weerstand helpt om ons lichaam weerbaar en sterk te houden tegen schadelijke externe invloeden, zoals bacteriën en virussen. Naast gezonde voeding kunnen bepaalde voedingssupplementen daarin eveneens uitermate positief ondersteunend zijn, zoals vitamine C, D en K. Recent werd ontdekt en verscheen volop in de media dat ook Resveratrol een heel positieve bijdrage kan leveren aan onze gezondheid. CureSupport biedt met de Liposomal Resveratrol een uitzonderlijk goed opneembare vorm aan van dit veelbelovende natuurmiddel.

CURESUPPORT LIPOSOMAL RESVERATROL 11 resveratrol CURESUPPORT LIPOSOMAL RESVERATROL

Wat is Resveratrol?

Resveratrol is een plantaardige polyfenol oftewel een heel krachtige antioxidant. Van nature is deze vooral aanwezig in de pitten, steeltjes en met name de schillen van druiven. De schillen bevatten dus de hoogste concentratie. Resveratrol en rode en rosédruiven zijn een betere bron dan witte druiven. Resveratrol is dus plantaardig en werkt in het lichaam als een krachtige vrije radicalenvanger, net als Vitamine C.

Een optimale dosering én opname met CureSupport Liposomal Resveratrol

Met voeding krijg je vaak niet voldoende Resveratrol binnen. Bij veel voedingssupplementen wordt bovendien een groot gedeelte van wat je inneemt afgebroken door het maagzuur. Daar kan het lichaam dus niet veel mee. De CureSupport Liposomal Resveratrol komt wel ongeschonden door de maag en wordt optimaal in de bloedbaan opgenomen. Daar kan het lichaam dus daadwerkelijk iets mee!

Wat is liposomaal?

CureSupport is de uitvinder van hoogwaardige liposomale voedingssupplementen. CureSupport Liposomal Resveratrol is mede uniek dankzij de liposomale, vloeibare vorm van Resveratrol. Dit betekent dat deze krachtige natuurlijke antioxidant is verpakt in microscopisch kleine vetbolletjes. Deze zogeheten liposomen beschermen de Resveratrol tegen het maagzuur en zorgen er ook voor dat deze vrijwel volledig door het lichaam kan worden opgenomen. Niet 80% maar slechts zo’n 2% gaat maar verloren. Dit betekent dat deze vorm van Resveratrol maximaal wérkt en  je er daarom geen enorme hoeveelheden van hoeft in te nemen voor een optimaal effect.

CURESUPPORT LIPOSOMAL RESVERATROL 13 resveratrol CURESUPPORT LIPOSOMAL RESVERATROL

Hoog gedoseerd en verkrijgbaar in twee concentraties van 200 mg. en 400 mg.

CureSupport biedt twee concentraties liposomale Resveratrol van 200 en 400 mg. per inname van 5 ml. De 5 ml wordt eenvoudig in een glas water of sap vermengd en ingenomen. Elke flacon is goed voor ca. 50 dagdoseringen. De samenstelling is hoog gedoseerd, vegan, glutenvrij, GMO-vrij en bevat geen suiker of synthetische kleur- en smaakstoffen.

 Distributie, adviesverkoopprijzen en meer informatie:

De producten van CureSupport Liposomal Resveratrol  worden gedistribueerd  door VEDAX International B.V. uit Bussum.

Advies verkoopprijzen:

  • CureSupport Liposomal Resveratrol 200 mg  € 39,95/250 ml.
  • CureSupport Liposomal Resveratrol 400 mg. € 58,75/250 ml.

De producten zijn verkrijgbaar via diverse drogisterijen en via: www.vedax.nl

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
2 jaren geleden

Interessant, ik ben – door mijn vader – gewezen op de werking van (zijn wel capsules, maar die je open mag draaien, dus ik neem het als poeder in een glas water) van Astragalus Root. Schijnt ook als een tierelier te werken voor je imuunsysteem. Onlangs via Swanson zelf besteld (duurde 4/5 weken, want werd vanuit Amerika verscheept). Ook natuurlijk en voor mijn gevoel werkt het zeker.

Ilona
Ilona
2 jaren geleden

Schijnt ook een positief effect te hebben op trombose en goed voor het hart ( paar jaar geleden werd er toch gezegd dat 1 glas rode wijn per dag prima was). Las dat reservatrol sinds begin mei 2020 ook getest wordt als zijnde positief op het Covis-19 virus. Bepaalde onderzoeken zeggen dat personen met het virus minder snel op de IC terecht komen. Heel interessant dus! Verder las ik ergens dat het ook gemaakt kan worden uit die ontzettende woekerende plant (Japanse duizendknoop). Ik zou zelf overigens liever tabletten slikken.

Ilona
Ilona
2 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Ja dan komt er lycopeen vrij, wortels en spinazie zijn ook gezonder bij verwarmen. Gelukkig dol op tomaten en gaat er elke week wel zo’n verspak tomatensoep van AH doorheen. Of roerei met gesmoorde kerstomaatjes.

chucky1012
2 jaren geleden

Zeer interessant!
Hier ben ik niet bekend mee….

Xoxo