mostert juwelier
Artikelen, Accessoires, Kleding, Lifestyle

Mijn Chique Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

Ik probeer altijd de juiste accessoires bij mijn outfit te matchen. Bij een spijkerbroek vind ik mijn grote creolen leuk staan, maar wat voor oorbellen draag je bij een cocktailjurkje of avondkleding? Ik draag dagelijks een minimalistische ketting en kleine oorknopjes, maar als ik uitga wil ik altijd iets extra’s toevoegen. Ik kreeg een mail van Mostert Juweliers of ik een van hun parel oorbellen wilde uitzoeken en reviewen.

parel oorbellen

Parel oorbellen en dan bedoel ik van die kleinere chique exemplaren, die had ik nog niet. Sieraden van zilver (met zirkonia, ik hou van glitters) vind ik meest bij mij passen, al had ik mijzelf zo voorgenomen om eens voor een rosé/gouden kleur te gaan.

Toen ik bij Mostert Juweliers in de webshop rondkeek zag ik zilveren maar ook gouden oorbellen met parels, maar heb na een tijdje dralen toch weer gekozen voor zilver. Ik weet niet wat het is, maar parel en goudkleurig, ik vind het een lastige combi. En dan zal je net zien dat ik het bij een ander weer geweldig vind staan.

Of toch wel mooi? Het lijkt soms alsof ik geen eigen smaak heb soms, ik vind al snel veel sieraden mooi…

gouden-parel-oorbellen-4-mm

En zilver… Toch meer “Babs” denk ik.

 

Ik koos voor deze beauties! Zilveren Parel Oorbellen (diameter 9.5 mm)

Deze parel oorbellen zijn uitgevoerd in het prachtige zilver. Hierdoor hebben ze een tijdloze en trendy uitstraling, en kan je de oorbellen overal bij aandoen. Of je nu een mooi paar oorbellen zoekt voor bij een nette jurk of  jeans , deze oorbellen passen overal bij. 

parel oorbellen

Eigenschappen:

  • Lichtgewicht
  • Diameter 12mm
  • Zilver
  • Gehalte 925
  • Parelgrootte 9,5 mm
  • Zoetwaterparel

Merk: Mostert huiscollectie

De oorbellen zijn zwaarder dan ik verwacht had, maar ow, wat zijn ze prachtig! Verder precies zo mooi als op de afbeelding. Très chique!

parel oorbellen

De prijs: €87

Showtime!

 

Parels vind ik altijd tijdloos en ik moet vaak denken aan die mooie foto met Audrey Hepburn. Zo classy! Weten jullie welke foto ik bedoel? Er is ook een poster van.

Mijn zus droeg vroeger vaak zo’n twin set, met zo een nette rok eronder. Volgens mij droeg zij daar ook parel oorbellen bij. Ik zal het haar eens vragen. En nu ik er weer naar kijk, bedenk ik mij dat parel oorbellen juist super tof kunnen staan bij jeans, ik loop per slot van rekening ook niet iedere dag in mijn nette jurkje rond. 🙂

Bij Mostert Juweliers heb je een ruime keuze aan parel oorbellen, ik weet zeker dat je daar een mooi setje kan vinden. Maar ook verkopen zij kettingen, armbanden, horloges en nog veel meer moois. Je kan via hun webshop maar ook in hun fysieke winkels terecht. En als het niet voor jezelf is, dan weet je vast iemand die je daarmee heel blij kan maken! Mij in ieder geval wel!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Gerrie
4 jaren geleden

Mooie keuze, staan je goed!

Jouvence
4 jaren geleden

Erg mooie en chique oorbellen, staan je goed!

chucky1012
4 jaren geleden

Schitterend ❤

Deb
4 jaren geleden

Wat een prachtige bellen Babs! Ik vind ze heel stijlvol. Staan je heel mooi. Ik heb zelf ook pareloorbellen, maar dit zijn maar simpele knopjes. Ik vind deze veel mooier. En wat sta je mooi op de foto, rode lipstick staat je geweldig! Je ziet er heel feestelijk uit en de oorbellen maken het helemaal af!

Anne - YouStyle.nl
4 jaren geleden

Ja heel mooi! Parels staan je goed 🙂

Natascha - Beautyopinie
Natascha - Beautyopinie
4 jaren geleden

Wat ben je toch een classy lady Babs, je ziet er goed uit! Zelf draag ik eigenlijk elke dag pareltjes. Alleen als ik uit ga draag ik wel eens andere oorbellen. Dan mag het wel wat groter en uitbundiger. Dit staat gewoon overal bij 🙂

Charel
4 jaren geleden

Wauw ik vind ze echt prachtig!

bychristiana
4 jaren geleden

Ah ,wat een mooie oorbellen heb je uitgekozen Babs. Dat zou ik zelf ook dragen. Ik vind die goudkleurige met pareltjes trouwens ook bijzonder chique. En zélfs de verpakking waarin deze webshop hun spulletjes levert is mooi.

Bianca
4 jaren geleden

Oehh ze zijn heel erg mooi en sjiek! x

Sonja
4 jaren geleden

Oh wauw, wat staan ze jou mooi! Je hebt een hele goede keuze gemaakt!
Zelf heb ik nog nooit parels gedragen. Wel Parelmoer.
Mijn moeder heeft een prachtige set, die wil ik erven 😊