KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake! 9 keek op de week KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake!
Artikelen, Food & Drinks, Huisdieren, Keek op de Week, Lifestyle, Wonen

KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake!

Hallo lieve KeeKers! Wat een extreme hitte hadden wij deze week. Geen nieuws voor jullie natuurlijk, ik denk dat iedereen het wel too much vond op een bepaald moment. In deze KeeK: No Bake Chocolate Cake voor de jarige, genieten van een Knoepert, mest in de tuin, The Sinner en natuurlijk Marie en Toulouse!

KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake! 11 keek op de week KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake!

Verjaardag & No Bake Chocolate Cake!

Deze week zijn wij op de verjaardag van een vriend van Tom geweest. Het was niet druk, wij waren de enige aanwezigen. Maar wel gezellig, wij hadden hem ook al een tijdje niet gezien.

KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake! 13 keek op de week KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake!

KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake! 15 keek op de week KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake!

Tom had de taart gemaakt, hij is mooi geworden en smaakte ook lekker. (Wel machtig!)

KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake! 17 keek op de week KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake!

Binnenkort zal ik in een aparte rubriek het recept delen.

Hout

En buiten lag een berg met hout, prachtig om te zien!

KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake! 19 keek op de week KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake!

KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake! 21 keek op de week KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake!

Hitte

Het was die dag ook bloedheet, zie mij eens lekker glimmen. 😉 Ik heb altijd van die sproeten vlak onder mijn ogen, die geven zo een donkere waas. Maar producten met SPF erin verdraag ik slecht onder mijn oog. Tips welkom!

KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake! 23 keek op de week KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake!

Knoepert!

Spontaan zijn wij ‘s avonds even naar Buren gereden (15  minuten vanaf Tiel) om een Knoepert te halen. Vorig jaar ontdekten wij pas Wilco’s ijsboerderij (die zit er al een tijd) waar ze zelf biologisch ijs maken uit eigen melkveehouderij.

KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake! 25 keek op de week KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake!

Zo’n Knoepert is een hele maaltijd op zich en wij hebben gewoon een keertje ons avondeten overgeslagen.

KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake! 27 keek op de week KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake!

Ik had ditmaal de smaken:

  • Appeltaart
  • Bitterkoekjes
  • Ferrero Rocher

Jammie! Tegelijkertijd kon ik mooi mijn nieuwe lipstick uittesten en die heeft de test goed doorstaan!

IJs- hond

Deze hond lustte ook wel ijs! Hij ging met zijn voorpoten op het bankje staan. Maar was niet opdringerig. #lief

KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake! 33 keek op de week KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake!

KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake! 35 keek op de week KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake!

Mest in de tuin

Bij de Action zag ik deze mest staan voor coniferen. Onze 3 coniferen staan er al 2 jaar en ze groeien nauwelijks. Nu wordt Ă©Ă©n kant helemaal bruin, dus ik hoop dat het gaat helpen!

KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake! 37 keek op de week KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake!

Birdmix leek mij ook leuk, gewoon strooien, beetje aarde erover en klaar. Eens kijken wat dat gaat doen!

KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake! 39 keek op de week KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake!

Vlakbij ons huis groeien ook klaprozen


KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake! 41 keek op de week KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake!

Poging van mij om klaprozen te schilderen


klaprozen

Nieuw project

Ik ben nog bezig met de dame met hoed, maar het lukt maar niet. Vooral handen schilderen blijft lastig, ook al is het figuratief. Maar ik heb weer wat goede tubes acrylverf besteld bij de Kwast. Frustrerend dat de kleuren van de Action soms niet goed dekken, dan blijf je bezig! Voor dit schilderij is de basis wel met Action verf gemaakt, dat ziet er wel weer leuk uit.

KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake! 44 keek op de week KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake!

Serie NetFlix The Sinner

Wij hebben onlangs serie 3 van The Sinner bekeken en ditmaal gaat het over Jamie, een gerespecteerde leraar op een highschool die een duister verleden deelde met zijn schoolvriend Nick Haas. Jamie leeft een “normaal” bestaan, zijn vrouw is in verwachting van hun eerste kindje, maar na lange tijd verschijnt zijn vriend Nick weer in zijn leven.

Jamie heeft een nogal intense band met Nick en zij speelden vroeger gevaarlijke spelletjes om het lot van het leven te tarten.

Rechercheur Harry Ambrose onderzoekt een auto ongeluk waar Jamie en Nick betrokken bij zijn. Wat is er gebeurt?  En wat voor dodelijke spelletjes spelen/ speelden zij?

Het is een serie die je op de een of andere manier aan de buis gekluisterd houdt zonder dat het super spannend is. Maar je wilt wel het eind zien, want je wilt weten hoe het verhaal eindigt. Rechercheur Harry Ambrose is ook een apart figuur met zijn eigen “demons” die hij moet verslaan en ik had wel het gevoel dat dat niet echt duidelijk werd. Een nogal apart mannetje die altijd vanuit zijn ooghoeken kijkt. Als een ondeugend kind haha! Maar toch zeker de moeite waard om alle drie de seizoenen te bekijken.

Marie en Toulouse

Er gaat bijna geen KeeK voorbij zonder mijn rakkers.

Marie lag buiten vaak in een kartonnen doos. Ik heb even gecheckt of dat niet te warm was maar dat viel reuze mee.

KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake! 46 keek op de week KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake!

Toulouse lijkt meer last te hebben van de hitte, die ligt de hele dag voor pampus


KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake! 48 keek op de week KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake!

KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake! 50 keek op de week KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake!

Hoezo lenig?

Blij dat het weer wat koeler is? Ik wel, ik vond het op een bepaald moment te heet. Zaterdag was het ondanks de regen best te doen, als de zon doorkwam was het weer prachtig buiten!

Tot de volgende week! #stayhealthy

KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake! 52 keek op de week KeeK op de WeeK 26- Ice Cream, Birthday & No Bake Chocolate Cake!

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
petra
2 jaren geleden

Zoveel leuke foto’s! Die taart ziet er heerlijk uit!

Deb
2 jaren geleden

Wat was het warm he vorige week, het was gewoon heet! Nu is het helemaal omgeslagen dat vind ik dan ook wel weer jammer. Die taart die Tom heeft gemaakt is prachtig en ziet er ook heerlijk uit. En die Knoepert ziet er heerlijk uit. Misschien dat ik straks in de vakantie gewoon een keer langs rijd (zal dan van tevoren wel ff checken of ze open zijn want is toch wel een ritje vanaf hier). Prachtig schilderij heb je gemaakt, zo lekker zomers.

Tessa
2 jaren geleden

Mooie schilderijen heb je gemaakt. Ik doe het je niet na

Robin
2 jaren geleden

Zo die taart ziet er lekker uit!;)

Rory
2 jaren geleden

Ach! Wij hebben echt veel dingen hetzelfde. We hebben deel 3 afgekeken van The Sinner (deel 1 en 2 hadden we eerder al bekeken). Jamie Burns kenden we nog van ‘White Collar’ waarin hij een charmante slechterik speelde. Echt een goede acteur want in The Sinner was hij heeeeel anders.
La Roche-Posay heeft heel goede zonproducten en ook eentje speciaal voor rond de ogen. En ik kreeg een SPF50+ van Collistar (een face cream) die ook heel geschikt schijnt te zijn voor kwetsbare zones zoals om de ogen.

Annette
2 jaren geleden

Die taart ziet er prachtig uit maar ik snap dat hij machtig was, zo ziet hij er ook uit haha. Fijne week Babs!

bychristiana
2 jaren geleden

Pfoeh haha, ik kon die hitte ook niet goed verdragen. Onze tuin is wel zo goed als af, dus onder de overkapping was het nog redelijk goed te doen. Sketch wil altijd perse bij ons zitten / liggen, dus zij ging op een gegeven moment onder de bank onder de overkapping liggen, daar was het blijkbaar nog koeler. Ik wilde er bijna naast gaan liggen;-) Ik hoop dat jullie coniferen het weer goed gaan doen, erg benieuwd, wij hadden namelijk hetzelfde probleem! Oh, die knoepert, haha, ziet er heerlijk uit zeg.

Irene
2 jaren geleden

Wat een mooie taart!Ben heel benieuwd naar het recept! Wat was het heet deze week. Ik was blij dat ik niet hoefde te werken! Fijne zondag!

Ilona
Ilona
2 jaren geleden

Wat een prachtige taart weer en mooie schilderijen! Zou een oogcreme met SPF iets zijn? Wel benieuwd naar wat er achter je rechteroor op de foto staat. Lijkt wel een verdwaalde oordop:-) Heerlijk dat ijs eens kijken hoever Buren van ‘s Hertogenbosch is. Wat heb je toch avontuurlijke katten. Heerlijk dat het wat minder warm is al merk ik nu dat ik het “koud” heb je went blijkbaar snel aan die tropische temperaturen. Fijne week.

Wendy
Wendy
2 jaren geleden

Ik vind je klaprozen schilderij super mooi, die kleuren, zo mooi.
Ja je katten horen er echt bij.
Het zou nu minder heet worden, dus dan kunnen we gewoon genieten van de zon.
Fijne zondag đŸ˜˜đŸŒžđŸ±đŸˆđŸŒș🐝