Annemarie Börlind NATU COLLAGEN FLUID- Verstevigt. Versterkt. Hydrateert. 9 Annemarie Börlind Annemarie Börlind NATU COLLAGEN FLUID- Verstevigt. Versterkt. Hydrateert.
Annemarie Börlind, Anti- aging, Artikelen, Huidverzorging, Merken

Annemarie Börlind NATU COLLAGEN FLUID- Verstevigt. Versterkt. Hydrateert.

Innovatieve formule met plantaardig collageen

Natuurlijk gewonnen botanisch collageen uit maïs, soja- en tarwe-eiwitten gecombineerd met eiwit van witte lupine versterken de huidstructuur en verbeteren de elasticiteit van de huid. Zwarte tulp voegt extra vocht toe en onderhoudt de natuurlijke barrière van de huid. Voor een soepele, stevigere huid.

 

NATU COLLAGEN FLUID is geschikt voor alle huidtypen en bij een leeftijd van boven de 30 jaar. Dat is namelijk de leeftijd waarbij onze lichaamseigen collageenproductie afneemt. Collageen is het meest voorkomende eiwit is ons lichaam. De vezels stabiliseren onze botten, kraakbeen, tanden en ook onze huid. Hoe steviger dit netwerk, hoe meer steun voor de huid. Tevens is collageen in staat om vocht te binden. Ons natuurlijke verouderingsproces zorgt voor vermindering van het collageengehalte. Annemarie Börlind gebruikt natuurlijk collageen uit mais, soja en tarweproteïne. Deze natuurlijke bronnen hebben zelfs een beter vermogen om vocht vast te houden.

Bestanddelen:

NATU COLLAGEN FLUID

Plantaardig Collageen

Plantaardig collageen: verstevigt de huidstructuur en verbetert de elasticiteit van de huid.

 

 

Zwarte tulp

Zwarte tulp: voedt de huid en zorgt voor behoud van de natuurlijke huidbarrière. Effectief antioxidant die het huideigen collageen beschermt

Gebruik:

NATU COLLAGEN FLUID kan in combinatie met een dag- en nachtcrème gebruikt worden maar ook zelfstandig.
7 tot 10 druppels zijn genoeg om de huid te verzorgen.

Adviesverkoopprijs: € 49,95

Eigenlijk een heel “simpele samenstelling” maar volgens mij ook heel effectief. Collageen is het hoofdingrediënt. Ik heb niet de volledige inci lijst maar hoe meer er in staat, hoe meer ik ga letten op de percentages die erin zitten. Eigenlijk net zo een beetje met voeding, dan staat er bijvoorbeeld “bevat vezels” en dan blijken er maar een paar % ervan in te zitten. En dan mag de fabrikant dat erop zetten.

In hoeverre let jij op percentages van werkzame stoffen in cosmetica?

 

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Lydwien
Lydwien
9 maanden geleden

Mooi merk, ik heb er ook diverse spullen van o.a. gezichtsmaskers. Ik las wel eens dat hun slogan is: dat wat je op je huid smeert je ook moet kunnen eten anders moet je het niet gebruiken.
Verder lees ik alleen op etiketten of er geen chemische rotzooi inzit en geen plastic. (daar is app voor beschikbaar)
Ik ga altijd op de beschrijving en het advies af wat het product doet voor welk type huid dat vind ik wel belangrijk. En natuurlijk volg ik ook eerlijke bloggers zoals jij wat zij gebruiken.
Fijne dag en lieve groet!

Ilona
Ilona
9 maanden geleden

Grappig die vergelijking met eten inderdaad. Soms sla ik daar bewust de etiketten over omdat er zoveel “narigheid” inzit. Maar zag op tv. laatst een uitzending over biologische voeding en dat dat ook niet altijd ok is. Maar goed ik let er soms op bij verzorgingsprodukten zeker als ze wat duurder zijn en ik heb begrepen, maar weet niet of dat ook klopt, dat hoe hoger iets op de ingrediëntenlijst staat hoe meer er inzit. Dit lijkt mij overigens een fijn produkt mijn moeder heeft dit merk jaren gebruikt en kocht het bij haar schoonheidsspecialiste maar ze is nu bijna… Lees verder »

chucky1012
chucky1012
9 maanden geleden

Dit klinkt heel goed….
Ben noet bekend met dit merk maar het lijkt me wel een top product.
Mijn gezicht verslapt ook en krijg zichtbare rimpels.. .
Het is niet meer elastisch en kurkdroog….

Xoxo