BABOR Cleansing Oxygen Foam Cleansing Mask- Reiniging en verzorging met funfactor 9 BABOR Cleansing Oxygen Foam Cleansing Mask BABOR Cleansing Oxygen Foam Cleansing Mask- Reiniging en verzorging met funfactor
Artikelen, Babor, Merken

BABOR Cleansing Oxygen Foam Cleansing Mask- Reiniging en verzorging met funfactor

Wat is schuimig en versiert het gezicht? Het nieuwe limited edition Oxygen Foam Cleansing Mask van de BABOR Cleansing lijn! Het Bubble Sheetmasker is het trendproduct voor een bijzondere reinigingsbeleving. Binnen enkele seconden ontstaat er een zacht prikkelend, verzorgend schuim op de huid. Deze lost op verontreinigingen op, verwijdert afgestorven huidcellen en zorgt voor een extra portie aan vocht.

BABOR Cleansing Oxygen Foam Cleansing Mask- Reiniging en verzorging met funfactor 11 BABOR Cleansing Oxygen Foam Cleansing Mask BABOR Cleansing Oxygen Foam Cleansing Mask- Reiniging en verzorging met funfactor

Zo werkt het:

  • Leg het Sheetmasker na de reiniging op het met koud water bevochtigde gezicht. Laat het masker maximaal tien minuten opschuimen.
  • Vervolgens kun je het masker verwijderen en het overgebleven schuim met warm water van de huid afwassen.
  • Na het gebruik is de huid tot in de poriën gereinigd en ziet je huid er verzorgd en rozig fris uit.

BABOR Cleansing Oxygen Foam Cleansing Mask- Reiniging en verzorging met funfactor 13 BABOR Cleansing Oxygen Foam Cleansing Mask BABOR Cleansing Oxygen Foam Cleansing Mask- Reiniging en verzorging met funfactor

3 x 1; 14,90 euro

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Evelien
2 jaren geleden

Ik vind dit soort maskers zo grappig! Ik heb er nog nooit eentje gebruikt. Deze van Babor klinkt wel erg goed!

chucky1012
2 jaren geleden

Dit lijkt me fijn.
Ik ken dit niet.
Regelmatig gebruik ik een masker omdat het fijn is om een schone en frisse huid van het gezicht te hebben….

Xoxo

Annette
2 jaren geleden

Ik vergeet maskers heel vaak, had ze nu op de badrand gelegd zodat ik ze steeds zie als ik in de badkamer kom, heeft nog niet geholpen haha maar wil toch echt de maskers die ik heb een keer opmaken.

bychristiana
2 jaren geleden

Ik heb ook wel eens van die schuimende sheetmaskertjes gebruikt, het is in ieder geval altijd een heel komisch gezicht;-) (eh, letterlijk dus…)

Rory
2 jaren geleden

Je weet, ik ben een grote fan van Babor. Dit masker ken ik nog niet! Wat ik overigens wel een paar keer per maand doe is het kleimasker van Laviesage aanbrengen. Dat reinigt inderdaad ook heel diep en – ook al gebruik in maar heel incidenteel foundation – toch is het goed om de huid eens heel grondig te reinigen. Een interessante optie van Babor!