Wishlashes
Artikelen, Nieuws

Wishlashes exclusief importeur en distributeur voor de Benelux van wereldmarktleider Blink Lash Stylist & Care Korea

CEO Wishlashes, Alex Vijsma is zeer trots dat Blink Korea de beslissing heeft genomen om verder te gaan met Wishlashes als exclusief Agent & Distributeur voor de Benelux.

Wishlashes Blink Korea

VOORBURG – Vanaf 2008 is Wishlashes gespecialiseerd in het zetten van one by one wimperextensions, de geavanceerde 2D-6D volume techniek en het geven van professionele trainingen.

Sinds jaren is Wishlashes tevens één van de importeurs/distributeurs van wereldmarktleider Blink Lash Stylist & Care Korea voor Nederland. Het innovatieve Koreaanse merk Blink is vertegenwoordigd in ruim 67 landen en gespecialiseerd in wimperextensions en de daarbij behorende cosmetische producten en staat garant voor een ongeëvenaarde kwaliteit.

Vele Nederlandse salons werken dan ook met deze exclusieve wimpers.

“Wij van Wishlashes zijn dan ook enorm verheugd dat Blink Korea de beslissing heeft genomen om verder te gaan met Wishlashes als officieel ‘Sole Agent’ voor de Benelux van deze hoogwaardige Blink wimperextensions. Wij zijn nu ook officieel door Blink Korea aangesteld als ‘Sole Representative’ voor de gehele EU van de wimperlijmen die speciaal ontwikkeld zijn voor deze populaire behandelingen,’’ aldus een zeer trotse Vijsma.

Als Sole Representative heeft Wishlashes de wettelijk verplichte officiële Europese Veiligheidsinformatiebladen (MSDS) in overeenstemming met Verordening EU 453/2010 in haar bezit en zijn alle Blink lijmen in ons assortiment aangemeld bij het ‘Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum’.

Door deze exclusieve samenwerking heeft Wishlashes een zeer sterke marktpositie en marktaandeel verkregen in de wimperextensions branche voor de Benelux en in Europa.

Meer informatie: www.wishlashes.nl

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
7 jaren geleden

Goed om te weten ik like hun fb pagina al 😉