Provoet Libelle Zomerweek
Artikelen, Lifestyle, Over mij, Winkelen

Met Debbie naar de Libelle Zomerweek Part 2

Met Debbie naar de Libelle Zomerweek

Hebben jullie deel 1 al gelezen? Hier het vervolg op deze leuke dag!

babs libelle zomerweek

 

Debbie en ik kunnen lekker samen op zo’n beurs rondhuppelen, maar ook apart onze gang gaan. Ik zag een stand van Provoet en wilde daar graag naar binnen. Omdat het zo druk was, hadden ze een nummersysteem, als jouw nummer werd afgeroepen, moest je je als de wiederweerga melden. Heel slim, want als je denkt: Er zijn nog 10 wachtenden voor je en je gaat weer aan de wandel, dan is gewoon de volgende aan de beurt.

Ik ben lekker in het zonnetje in een ‘kuil’ gaan zitten, waar een wat ‘oudere’ dame haar tas (lees trekkar) ging ordenen. Wij raakten in gesprek over de beurs, kinderen en dergelijke en volgens mij was ze over de 60, maar ze vertelde mij dat ze zich eigenlijk best schaamde om met zo’n tas op wieltjes te lopen. Ze vond het meer voor oudere mensen, zei ze vief. Maar ze had groot gelijk, er kwamen dikke boeken en allerhande spullen uit haar tassen. J

Je sjouwt je anders wezenloos, slecht voor je rug en dan moet je naar Provoet (of zoals ik, nog veel meer) Leuke vrouw, altijd gezellig, zo’n spontaan babbeltje met mensen die je tegenkomt! Provoet Provoet Libelle Zomerweek Ik had gelukkig ook nog slippers meegenomen, voor die voetjes van mij. Neem vaak een extra paar schoenen mee als ik veel moet lopen. Op de Libelle zomerweek stond ook een stand van Provoet en ik dacht direct: Hmmm…Eens kijken wat zij over mijn onderdanen zeggen.

Ik was al naar de huisarts geweest en had en passant ook verteld dat ik soms idioot pijnlijke voeten had, alsof ik een marathon had gelopen, maar dat ie niet hoefde te kijken, want hij vroeg of mijn voeten opgezwollen waren e.d… Nee, dat niet. Achteraf stom dat ik hem niet liet kijken (hoewel ik denk dat hij er minder verstand van heeft dan een podoloog) Mijn voeten werden onderzocht en heerlijk gemasseerd.

Misschien heeft u wel een doorgezakte voorvoet, opperde het meisje die mijn voeten inspecteerde. Ik denk altijd aan platvoeten, maarhet klopt wel, de pijn zit ook aan de voorkant van mijn voeten. Komt bij dat ik last heb van eelt onder mijn rechtervoet en dan gaan mijn hersenen weer in de snellere modus. Zou ik meer druk uitoefenen op de rechterkant? Rechts doet mijn rug meer pijn dan links… Eigenlijk ook zo’ n logisch verhaal. Je voeten zijn belangrijk, het is toch de basis. Ik ben haar heel dankbaar voor haar tips, super Provoet! Mocht het lukken, dan ga ik zeker een keer naar de podotherapeut, ware het niet dat aangepaste zooltjes behoorlijk duur zijn. Iemand tips?

Wecycle: De Jekko Daar was ie weer! Weten jullie nog dat ik in de commercial van Wecycle stond met de Jekko in mijn handen? Toen wij de stand binnenliepen, vroeg een meisje: “Mevrouw, kent u de Jekko al?” Ik antwoordde: “Uh, nee… geen idee wat het is!” Toen ze alles wilde uitleggen vertelde ik dat ik hem wel kende en ze moest vreselijk lachen 🙂 Ik heb er al eentje thuis staan en ja, daar zitten al wat spaar(lampen) en batterijen in, inclusief een kapotte zaklamp. Weet je wat geinig is? We maken een foto, sta ik weer met die Jekko erop! Aldus geschiedde…

Er was ook een leuke modeshow, en ik zag toch een paar mooie pumps! Hardroze, maar waar kan ik die kopen? Ik ben er nog niet achter… schoenen libelle 1

Deze slideshow vereist JavaScript.

Nog een lekker bakje koffie en na een heerlijke dag weer terug scheuren naar huis! koffie Tot volgend jaar!

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Debbie
8 jaren geleden

Hi Darling Sweetie:-)
Leuk om je verslagen te lezen van deze fantastisch gezellige en geslaagde dag!
Volgend jaar weer? X

emma
emma
8 jaren geleden

Dankjewel dat je zo positief over mij schrijft :)! Leuk om te lezen

Ceetje
8 jaren geleden

Leuk verslag Babs. En jij bent ook een lekker ding met mensen in de maling nemen 😉