KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post! 9 waspparfum KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post!
AHAVA, Artikelen, Huisdieren, Keek op de Week, Marie en Toulouse

KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post!

Hallo lieve KeeKers! Vandaag weer een jarige, Tom is 27 geworden! Wat gaat het snel allemaal. Deze week was ook Jeroen jarig, nu is hij geen 3 jaar jonger dan ik, maar 2 jaar, hahaha! Ik zeg het ieder jaar volgens mij. Verder in deze KeeK: hergebruik van een AHAVA verpakking, nieuwe wasparfums, brownies per post, flamingo’s en schone kwasten…

KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post! 11 waspparfum KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post!

Jarigen

Afgelopen donderdag was Jeroen jarig en altijd leuk, cadeautjes geven. Hij kreeg nieuwe stereoboxen zodat hij nog beter zijn eigen gemaakte muziek kan “horen” en een meer algemeen cadeau, een mooie keukenmachine om te mixen, ook geschikt voor deeg. Zo, hebben we onze handen vrij en hoeven we niet een kwartier met die mixer meer stil te staan. Ik ben iemand die tijdens het bakken graag ondertussen wat anders doet, ik sta rustig met een mixer in een hand en met mijn andere hand spoel ik de spullen tegelijk schoon onder de kraan.

KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post! 13 waspparfum KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post!

Tom is vandaag jarig!

Vandaag is Tom 27 jaar geworden. Ik heb heel leuke cadeautjes voor hem gekocht, ik kan bijna niet wachten om het te geven. (Ik schrijf dit op zaterdag). Volgende week laat ik zien wat hij kreeg.

Van harte lieve Tom! collage tom jarig 24 jaar

Gegeten

Op Jeroen zijn verjaardag (hij mocht kiezen)

Spaghetti carbonara

KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post! 16 waspparfum KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post!

Met aubergine en tomaat

KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post! 18 waspparfum KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post!

Croissantjes…

KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post! 20 waspparfum KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post!

En weer zo een heerlijke pokebowl! Op de foto lijkt het net of er een dot mayonaise op ligt maar dat is een gepocheerd eitje. 😉

KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post! 22 waspparfum KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post!

Die  sticks hadden wij bij de Toko gehaald (diepvries), eerlijk gezegd vind ik ze van de supermarkt lekkerder.

KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post! 24 waspparfum KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post!

Een cadeautje voor Marie

Ook Marie kreeg een cadeautje per post voor haar verjaardag! Die stick met zalm vond ze het lekkerst.

KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post! 26 waspparfum KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post!

Die stick met zalm vond ze het lekkerst.

KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post! 28 waspparfum KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post!

Een cadeautje voor mij?

Ook ik ben verwend, naast de kaartjes kreeg ik van Ilona (voor het maken van de pasteltekening) deze zalige brownies per post. Normaal gesproken vind ik brownies niet lekker, te droog, maar deze waren heerlijk zacht van binnen! (Ik hou van “natte zoetigheid” haha, lekker zachte bodems in appeltaart door het sap van de appels en een pizza hoeft van mij geen knapperige bodem te hebben).

KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post! 30 waspparfum KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post!

KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post! 32 waspparfum KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post!

KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post! 34 waspparfum KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post!

Gekocht

Bij de Action deze vrolijke tafelkleedhangers gekocht. Ik heb een zeil op mijn (tweedehands, ietwat beschadigde) tafel gelegd en zo vliegt het niet om de haverklap eraf door de wind.

KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post! 36 waspparfum KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post!

Hergebruik

Zonde om het doosje waar de AHAVA oogcrème in zat weg te gooien, prima plek voor mijn pastelpotloden!

KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post! 38 waspparfum KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post!

Wasparfum

Ik heb na de proefsachets te hebben geprobeerd nog 2 flesjes wasparfum gekocht. Ik miste op een bepaald moment die heerlijke geur van de was. De DA drogist verkoopt nu ook wasparfum, ik heb in de aanbieding (250ml/ €11,95 uit mijn hoofd) een flesje gekocht.

KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post! 40 waspparfum KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post!

Slakken in de tuin… grappig, toen ik deze foto maakte weerspiegelden de kleuren van mijn trui erin!

KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post! 42 waspparfum KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post!

Kwasten ook weer lekker schoon… Moet af en toe ook gebeuren.

KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post! 44 waspparfum KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post!

A.s dinsdag plaats ik een heel bijzonder gastartikel. Ik hoop dat jullie het allemaal gaan lezen en eventueel hulp kunnen bieden. Ik heb een best goedlopende blog qua aantal bezoekers en die kan ik ook wel eens inzetten voor iets anders dan beauty dingen of geklets over mijzelf. Ik werp even lekker al die verplichte regels over consistente Instagram accounts, niches etc. overboord en vind het gewoon fijn als ik soms anderen kan helpen.  So stay tuned!

KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post! 46 waspparfum KeeK op de WeeK 20- Jarige Marie, Jarige Tom, Jarige Jeroen & Brownies per Post!

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Daphne - verdraaidmooi
3 maanden geleden

Nog van harte gefeliciteerd met Tom en Jeroen! Die foto met Marie is zo schattig!

Rory
4 maanden geleden

Ik heb dat doosje van AHAVA ook hergebruikt (als pennendoosje voor op mijn werk-/keukentafel)! En gefeliciteerd met Tom, Jeroen en Marie!!! Je artikel over Nanette heb ik gelezen en gedeeld op IG (een van de posts op haar account). Wat een naar verhaal en wat goed dat je er op deze manier aandacht aan besteedt.

Deb
Deb
4 maanden geleden

Van harte gefeliciteerd met Tom!Ik ben benieuwd wat je hem hebt gegeven. Wat vliegt de tijd. Ik merk het nu ook erg bij Alexia, zij gaat in de zomer alweer naar de middelbare school. Die foto met de slakken vind ik heel mysterieus, ik zag ’em volgens mij ook voorbij komen op Insta. En natuurlijk kom ik woensdag lezen, ben heel benieuwd.

Deb
Deb
4 maanden geleden
Reply to  Deb

Oops! Ik bedoel dinsdag natuurlijk 😉 !

Tessa
4 maanden geleden

Gefeliciteerd met je mannen! De gerechten zien er weer heerlijk uit

Petra
4 maanden geleden

Zoveel leuks alweer, en zoveel lekkers! Ben alvast benieuwd naar de cadeautjes, altijd handig om inspiratie op te doen 😉 En wat leuk, die brownies in de post!!

annette
4 maanden geleden

Gefeliciteerd met je mannen Babs, maak er een mooie dag van. Het regent hier de hele dag al pijpestelen met af en toe een zonnestraal maar ik hoop voor jou dat het bij jullie iets droger is. xxx

bychristiana
4 maanden geleden

Hartelijk gefeliciteerd met Tom en alsnog met Jeroen! En die lieve Marie ook al zo verwend! Leuk die tafelkleedhangers, volgens mij zag ik ze ook op Instagram voorbijkomen? Wij hebben vorig jaar een tuintafel van Ikea gekocht, maar daar hebben we toch twee dingen aan ontdekt die niet handig zijn. Er zit een gat in het midden voor de parasol, op zich heel fijn, want ik hou er niet van om pal in de zon te zitten, maar die voet is heel erg breed waardoor je er elke keer tegen aan zit! En ik kan dus geen kleed op de… Lees verder »

chucky1012
chucky1012
4 maanden geleden

Gefeliciteerd!
Oh wauw….. een keukenmachine staat al heel lang op mijn wishlist…..
Yummie heerlijke gerechten.
Handig zo een doos…..
Leuke foto’s.

Xoxo

Ilona
Ilona
4 maanden geleden

Gefeliciteerd met je mannen en Marie! Fijn dat je de brownies lekker vond. Dat eten ziet er weer heerlijk uit. Al jaren geen carbonara gegeten en zag toevallig dat de huiskok van de Jumbo het maakte. Gisteren weer een poging gewaagd om Amy’s tekening in te laten lijsten bij de Hornbach maar er stond een ernorme rij. Het lijkt wel of mensen niet meer kunnen stoppen met verbouwen. Er stond hier gisteren bij de vuilstort een wachtrij van bijna een uur….Dacht eerst even dat die hangers voor de kerstboom waren al kan dat natuurlijk ook:-) Ja heerlijk wasparfum ik koop… Lees verder »