Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution- Review 9 kiehl's Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution- Review
Anti- aging, Artikelen, Huidverzorging, Merken

Kiehl’s Clearly Corrective Dark Spot Solution- Review

Ik kreeg een flinke fles met de Clearly Corrective Dark Spot Solution van Kiehl’s en was reuze benieuwd in hoeverre deze mijn pigmentvlekken zou verhelderen. Ik heb in het verleden wel eens wat van Kiehl’s gehad maar op de een of andere manier een beetje uit het zicht geraakt. Vroeger ging ik nog wel eens in Amsterdam winkelen, en dan stond Kiehl’s ook op mijn lijstje, maar de laatste jaren kwam het er maar niet van. Leuk om weer een hernieuwde kennismaking met dit bijzondere merk te hebben!

Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution- Review 11 kiehl's Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution- Review

Over Kiehl’s

In 1851 opende Mr. Kiehl de deuren van zijn familieapotheek in New York om aan de behoeften van de klanten te voldoen. Van generatie op generatie is deze winkel in de familie doorgegeven met nog steeds hetzelfde doel: klanten helpen met expertise, met behulp van producten die geïnspireerd zijn door de natuur, door vrijgevigheid en door het bieden van goede service.

Door de combinatie van geavanceerde wetenschappelijke expertise en meer dan 170 jaar ervaring, bevatten onze unieke formules alleen planten van de hoogste kwaliteit en hernieuwbare ingrediënten. Wij geven prioriteit aan effectiviteit, niet aan esthetiek. Wij ontwikkelen verzorging voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige

Clearly Corrective Dark Spot Solution

Een gerichte corrector voor pigment vlekken die de huid helpt egaliseren en te stralen. Dit verhelderende serum vermindert het verschijnen van een breed scala aan verkleuringen, waaronder pigment vlekken en acne-littekens. Geformuleerd met Activated C, Wit Berkenextract en Pioen extract, helpt dit effectieve vlekken corrigerende serum de huid zichtbaar helderder te maken en de intensiteit van pigment vlekken en verkleuringen in de loop van de tijd te verminderen.

  • De Pigment vlekken corrector helpt een breed scala aan donkere vlekken te verminderen inclusief Pigment vlekken veroorzaakt door leeftijd en UV straling.
  • Helpt acne-littekens en hyperpigmentatie zichtbaar te verminderen.
  • Geschikt voor alle huidtypen inclusief een gevoelige huid.

Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution- Review 13 kiehl's Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution- Review

Ingrediënten:

ACTIEVE VITAMINE C

Een gestabiliseerde vorm van vitamine C die specifiek een ongelijkmatige teint en hyperpigmentatie aanpakt. Het gaat onmiddellijk aan het werk bij contact met de huid. Binnen onze formule helpt actieve vitamine C zichtbaar dofheid en ongelijkmatige teint te verminderen en helpt het de helderheid te vergroten voor een gezond ogende, stralende teint.

WIT BERKENEXTRACT

Wit berkenextract is een van suiker afgeleid ingrediënt dat bekend staat om zijn vermogen om de hydratatie en voedingsstoffen voor de huid te herstellen. In onze huidverzorgingsproducten werkt dit krachtige actieve ingrediënt samen met geactiveerde vitamine C om een gelijkmatige teint te helpen.

PIOENROOS EXTRACT

Pioenroos extract wordt gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde en is een natuurlijke antioxidant die helpt te beschermen tegen oxidatieve schade. In onze formules werkt het met geactivereerde vitamine C om de helderheid van de huid te verbeteren.

Aqua/Water, Propylene Glycol, Glycerin, Alcohol Denat., PEG/PPG/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, PPG-6-Decyltetradeceth-30, Phenoxyethanol, Salicylic Acid, Xanthan Gum, Hydroxyethylcellulose, Potassium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Citrate, Tocopheryl Acetate, Lavandula Angustifolia Oil/Lavender Oil, Disodium EDTA, Adenosine, Linalool, Butylene Glycol, Tocopherol, Citrus Aurantium Tachibana Peel Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract.

Gebruiksaanwijzing:

  • Breng de pigment vlekken corrector ‘s ochtends en ‘s avonds aan, onder de gezichtscrème.
  • Kan plaatselijk of over het hele gezicht gebruikt worden.
  • De pigment vlekken correctie serum mag ook gebruikt worden om verkleuringen op de handen, nek en borst te verminderen.
  • Voor een optimaal resultaat, breng dagelijks een zonbescherming aan.

Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution- Review 15 kiehl's Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution- Review

Wat vind ik ervan?

Ik kreeg een flinke fles met een inhoud van 100ml dus daar kan ik behoorlijk lang mee doen. De fles is van stevig glas en voelt ook zwaar aan. Met de pipet gaat het doseren prima.

De substantie heeft een jelly-waterige structuur en het ruikt lekker fris, ik herken a hint of citrus. Het voelt ook niet plakkerig aan. Eerst wilde ik alleen 1 grote pigmentvlek behandelen maar het smeert zo rijkelijk uit dat ik mijn hele gezicht maar steeds gedaan heb. Met 2 druppels uit het pipet heb je ruim voldoende voor je gezicht én hals! Ik heb dit serum nu een maand gebruikt en zie ik een verschil qua pigmentvlekken?

Voor en Na

Ik heb ook een oude foto van mijzelf erbij gepakt en eens vergeleken. Ik was werkelijk versteld hoe mijn pigmentvlekken weer vervaagd zijn! Ik zie het in de spiegel maar met foto’s kan ik het nog beter beoordelen. Ik zie mijzelf natuurlijk iedere dag in de spiegel en dan vallen dit soort verschillen nauwelijks op. Je kan goed zien dat ik ook regelmatig een Vitamine C serum gebruik en dat ik laatst nog de Clinical Discoloration Repair Serum van Paula’s Choice heb getest. Toen zag je al een mooi resultaat.

De vóór foto (links) is van 2019,  de rechterfoto van 2022. Je ziet goed dat de pigmentvlekken een stuk lichter zijn geworden.

Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution- Review 17 kiehl's Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution- Review

Ik zie toch duidelijk, zeker als ik deze foto’s naast elkaar zet, dat Kiehl’s mijn pigmentvlekken nog meer verhelderd heeft.

De linker foto heb ik op 4 januari gemaakt, de rechterfoto op 6 maart. (Ik heb de macro functie op mijn camera ontdekt!)

Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution- Review 19 kiehl's Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution- Review

De fles is nog lang niet op dus ik blijf de Clearly Corrective Dark Spot Solution lekker doorsmeren tot de fles helemaal op is. En ik moet natuurlijk ook dagelijks mijn zonbescherming blijven gebruiken.

De Clearly Corrective Dark Spot Solution is te koop bij Kiehl’s 30ml/€ 57, 50ml/ €79, 100 ml/ €124

Ik vind het al best een mooi resultaat en dat smaakt naar meer, wat vinden jullie? Weten jullie nog een product van Kiehl’s die ik absoluut een keer moet gaan gebruiken? 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
bychristiana
6 maanden geleden

Ik zie ook zeker het verschil, wat goed zeg! Ik ben zelf niet heel bekend met de gezichtsverzorging van Kiehl’s, wel met de haarverzorging en die vind ik heel fijn. Ik heb de shampoo en conditioner meerdere keren opnieuw gekocht, dus dat wil wel wat zeggen natuurlijk.

Annette
6 maanden geleden

Lekker hoor, mooi product ook weer en zeker een duidelijk verschil te zien op de foto’s

Rory
6 maanden geleden

Ik heb onder een steen gelegen want ik heb nog NOOIT iets van Kiehl’s gebruikt 🙈. Dit klinkt als een heel fijn product want ook ik heb natuurlijk mijn melasma dat met name in de zomer goed zichtbaar is. Een specifiek vraagje over dit product. Zorgt de jelly-achtige structuur ervoor dat de crème die je eroverheen aanbrengt wat ‘rullig’ wordt? Dat heb ik namelijk weleens gehad met een bepaald serum. Welke was dat nu ook al weer 🤔

Rory
6 maanden geleden
Reply to  BeautyByBabs

Dank Babs! Fijn om te weten.

Deb
6 maanden geleden

Ik was heel benieuwd wat je ervan zou vinden! Het resultaat is goed te zien. De pigment vlekken zijn goed vervaagd. Fijn dat het serum doet wat het belooft. Ik gebruik momenteel dagelijks de ‘ultra facial cream’ van Kiehl’s die ik heel fijn vind en hun cannabis ‘sattiva seed oil herbal cleanser’ vind ik een van de fijnste en mildste gezichtsreinigers. Kan beide producten je zeker aanbevelen.

chucky1012
6 maanden geleden

Wat luxe zo een prachtige verpakking en een mega grote fles 😉
Daar wordt een vrouw blij van…..
Het verschil is super goed te zien….
Ik zou het zeker kopen……

Xoxo

Ilona
Ilona
6 maanden geleden

Wat een megafles! Zeker verschil te zien. Ik gebruik al een tijdje Revolution Dark spot corrector en volgens mij helpt het wel maar ik maak nooit foto’s en het is wat je zegt je ziet jezelf iedere dag in de spiegel. 1 vlek op mijn voorhoofd is echter vrij hardnekkig. Ik ken het merk niet zo goed had ooit een klein potje (15 ml) van de oil free gel cream. Heerlijk maar ik moet erbij zeggen dat ik dol ben op dit soort van gel formules. Zo’n kleine verpakking is precies groot genoeg op een product goed uit te testen… Lees verder »