Lacoste in het Mintgroen, lekker zomers! 9 mintgroene polo Lacoste in het Mintgroen, lekker zomers!
Artikelen, Fashion, HemdVoorHem, Heren, Kleding, Webshops

Lacoste in het Mintgroen, lekker zomers!

Draag jij wel eens kleding in de kleur mintgroen? Een frisse opvallende kleur is het absoluut. Blauw, grijs en bruin zijn veilige kleuren maar hey, met die heerlijke zomerse dagen hebben we weer zin in vrolijke, opvallende kleuren. En deze kleur is zeker fris en minty!

Lacoste in het Mintgroen, lekker zomers! 11 mintgroene polo Lacoste in het Mintgroen, lekker zomers!

Online shoppen bij HemdVoorHem

Altijd leuk om iets uit te zoeken voor een van de heren thuis. Ik koop wel eens tussendoor kleding voor mijzelf, maar de mannen krijg ik steeds moeilijker mee naar een kledingzaak. Tom houdt sowieso niet van winkelen, en Jeroen vind het leuker om voor mij naar kleding te kijken, maar de herenafdeling mijdt hij liever… Hij heeft nog zat thuis, iets nieuws hoeft niet voor hem zegt ie dan. Alhoewel hij wel heel graag naar mooie horloges kijkt, daar heeft ie wél wat mee. En elektronica. Maar als hij echt een nieuwe broek, shirt of schoenen nodig heeft, dan moet het ook helemaal perfect zitten. Daarin is hij veeleisender dan ik. “Wij” kopen toch sneller die leuke trendy schoenen of dat sexy jurkje, al zitten ze ietwat nauw. Ach, die schoenen moet je toch nog uitlopen en deze zomer val ik zeker wel een paar kilo af, dan zit dat jurkje vast als gegoten!

Nu mocht Jeroen lekker shoppen bij HemdVoorHem en de keuze was snel gemaakt, het werd een polo van Lacoste want die was er in het mintgroen, lekker zomers, net even anders dan anders…

Lacoste in het Mintgroen, lekker zomers! 13 mintgroene polo Lacoste in het Mintgroen, lekker zomers!

Lacoste is een merk die iedereen wel kent. Lacoste is een Frans kledingbedrijf en is opgericht door René Lacoste in 1933, een beroemde Franse tennisspeler, en André Gillier. Het bedrijf ontwerpt, produceert en verkoopt kleding, schoeisel, parfum en monturen over de hele wereld.

Toch maar een maatje groter Jeroen?

Wij kozen een slim fit model in de maat XL. Jeroen wilde een “L-etje” maar dat leek mij niet zo verstandig. Ik blijf altijd bang dat kleding toch krimpt in de was (en dat buikje moet er natuurlijk ook in). En zeker in de wasdroger. Vaak ben ik met nieuwe kleding heel voorzichtig maar later smijt ik het gewoon in de wasdroger. En die wasdroger van ons heeft zijn beste tijd gehad. Als je iets wilt luchten op de stand KOUD, dan wordt ie nog bloedheet. Zo is de was nog hartstikke nat en 10 minuten later kan alles er bloedheet en gekreukeld uitkomen. Blij als het een droge, warme dag is, dan hang ik alles met liefde buiten op.

Slim Fit

Deze mintgroene polo heeft dus een smalle pasvorm, maar niet te smal. Dan moet je gaan voor een stretch slim fit model. Deze prachtige polo is gemaakt van 100% piqué katoen. Uitgevoerd met een knooplijst met twee bijpassende knopen en aan de zijkant zitten splitten. Natuurlijk ontbreekt het Lacoste logo niet, de bekende groene krokodil, en de polo heeft ook een geribde zoom bij de mouwen, kraag en onderzijde. Een Lacoste polo kan gewassen worden in de wasmachine en is gemakkelijk om te strijken (easycare).

Jeroen is in zijn nopjes in het mintgroen en het staat hem prima. De polo zat ook niet te warm toen het plots hoogzomer leek in Nederland. Als hij er een lange broek onder draagt moet ik toch even denken aan een tandarts in zijn werk kostuum, mint en tandpasta… Nu nog het salaris van een tandarts, en dan zou het plaatje helemaal compleet zijn!

Lacoste Slim Fit polo €94,95 Te koop bij HemdVoorHem

Heb jij iets in huis in de kleur mintgroen? 

-deze producten heb ik gekregen-

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
bychristiana
3 jaren geleden

Erg mooi, die kleur. Ik vind het echt tof als mannen kleuren ‘durven’ dragen. Ik hoor helaas zo vaak dat mensen bang zijn voor kleur, in hun kleding, in hun huis…En ik word juist altijd zo blij van kleur. Andre draagt ook vaak kleuren, vooral blauw. Maar ik zal eens iets groens om hoog houden als we weer eens samen aan het winkelen zijn, dat vind ik toch ook wel heel leuk.

Robin
3 jaren geleden

Wat een mooie kleur voor de lente en de zomer. Echt een kleur die ook veel mannen goed zal staan.;)
X Robin

Bianca
3 jaren geleden

Wat een leuke polo! Denk dat dit ook echt wel iets is voor mijn vriend x

Wendy
Wendy
3 jaren geleden

Ik heb laats nogveen t shirt gekocht in mintgroen.
Mijn zoon liep laats bij mars stage en daar kreeg het inhuur personeel mintgroene kleding aan. Zo waren ze te herkennen. Zo grappig hij leek wel op ziekenhuispersoneel. Hij was helemaal in het groen.

Annette
3 jaren geleden

Ik droeg ook wel polo’s vroeger nu echt niet meer, voor mannen vind ik het altijd netjes staan. Leuk kleurtje.

Deb
3 jaren geleden

Hele mooie polo! Droeg ze als kind ook ;-). Lekker zomers kleurtje ook

Rory
3 jaren geleden

Ik moet spontaan terugdenken aan mijn mintgroene flatjes van toen ik een jaartje of 16/17 was. Mijn moeder vond ze volledig ongeschikt (want geen voetbed, slap zooltje en meer van dat soort opmerkingen) en ik was er zoooooo blij mee. Mintgroen, ik heb er mooie herinneringen aan.

chucky1012
3 jaren geleden

Prachtige polo!
Mooie kleur.
Leuk is je tuin met de tafel met planten 😉

Xoxo