keek op de week 30 2018
Artikelen, Films en series, Food & Drinks, Keek op de Week, Lifestyle, Marie en Toulouse

KeeK op de WeeK 30- Mousetrapper, Sushi & Smoothie en een Sinistere Serie…

Fijn dat jullie dit nog kunnen lezen, dat houdt in dat jullie nog niet gesmolten zijn afgelopen week! Deze week heb ik eigenlijk van alles gedaan om de hitte in huis draaglijk te maken, dus gordijnen dicht houden, overal koelers neergezet, maar ik heb ook best veel achter de laptop gezeten. Ventilator op de hoogste stand en dan is het goed vol te houden. Ik heb overigens een gaaf ding gewonnen voor mijn laptop, namelijk een Mousetrapper Lite.

keek op de week 30 2018

Foto: Shutterstock

Gewonnen!

Deze Mousetrapper zorgt ervoor dat je in principe niet met je muis hoeft te werken. (alleen als je typt heb je natuurlijk je toetsenbord nodig)

mousetrapper lite (2)

Het is even wennen maar als je “the hang of it” krijgt dan werkt hij super fijn!

Sushi

Jeroen heeft weer lekker sushi gemaakt deze week! Het is met het warme weer altijd lastig wat te eten en sushi was zeker een goed idee!

Smoothie met diepvriesfruit

Ook heel lekker is een smoothie die je heel simpel maakt met een zak diepvriesfruit en wat appelsap. Alles in de blender met eventueel ijsklontjes en zalig genieten van een koel en gezond drankje!

smoothie

Foto’s voor je blog maken is altijd een feest met katten in de buurt…

Heeft vrouwtje het nu eindelijk netjes neergelegd? Dan kan ik alles weer lekker verschuiven, hihi!

Gekocht

Deze plant stond mij te roepen bij de bloemenwinkel om de hoek, nu staat ie te pronken in de tuin. Ik heb weinig verstand van planten, maar ik denk dat €10 een prima prijs is voor zo een grote plant?

tuin plant

Serie: Requiem

Requiem is een Engelse horror/fantasie/thriller uit 2108.

Matilda Grey is een muzikante die cello speelt en haar moeder pleegt voor haar ogen zelfmoord. Natuurlijk behoorlijk schokkend. Zij vindt op bed een schoenendoos met allemaal krantenknipsels over de verdwijning van een meisje, genaamd Carys . Ook zit er een foto bij van een statig Engels landhuis. Samen met haar beste vriend Hal die ook muzikant is, reist ze af naar dat (spook) huis waar de dag ervoor de eigenaar ook zelfmoord heeft gepleegd.


Natuurlijk allemaal heel sinister en bovennatuurlijk… Hoe zit het met dat verdwenen meisje en waarom “lijkt “Mathilda zo op haar?

In het begin vond ik het best griezelig. Later wordt er steeds meer duidelijk en dan wordt het minder eng. Ik vond de serie vermakelijk en redelijk spannend, maar niet de beste serie die ik gezien heb. Het einde vond ik ook een beetje vaag en voor mijn gevoel afgeraffeld. Maar als je houdt van griezelige spooky dingen is het wel weer een aanrader.

Marie op de kast

Overigens, als je een kat hebt, dan kan je nog meedoen aan de verloting van een heerlijk kittenpakket! Ik mag nu 2 baasjes/vrouwtjes ermee blij maken!

 

Tot de volgende (koelere) KeeK!

handtekening Babs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Charel
4 jaren geleden

Sushi heeeeerlijk! die mouse trapper lijkt me zo vreemd haha

Deb
4 jaren geleden

Haha, nee ik ben nog niet gesmolten. Maar ik kan de hitte gelukkig ook redelijk goed verdragen, behalve ‘s nachts dus ben blij dat het wat koeler is. Wat een mooie prijs heb je gewonnen, veel plezier ermee! Lijkt me ook een goeie prijs voor zo’n mooie plant. Hopelijk kun je er lang van genieten. Leuk de katten in de weg lopen.. ehh je gezelschap houden tijdens het foto’s maken voor je blog. Ik heb dan wel geen kat maar wel een dochter die graag komt kijken, zeker als er ook nog ijs te eten valt zoals afgelopen vrijdag hihi.… Lees verder »

Armande.net
4 jaren geleden

Hah, bij het woord ‘mousetrapper’ dacht ik als eerste aan harige mousetrappers. Ik ben benieuwd hoe hij bevalt in de praktijk. Gratis uitproberen is altijd leuk natuurlijk.

bychristiana
4 jaren geleden

Haha, ik had er nog nooit van gehoord; de moussetrapper! Wat leuk dat je die gewonnen hebt;-) Mooie plant heb je gekocht, dat lijkt mij inderdaad ook niet duur hoor, voor zo’n formaat! Ik ben nieuwsgierig geworden naar Requiem. Jammer dat het einde een beetje tegenvalt , toevallig hebben wij de afgelopen tijd wat films zitten kijken die ik op zich heel goed vond, op het einde na dus. Zo afgeraffeld (om jouw woord maar even te gebruiken) en dat vind ik dan toch wel heel erg jammer.

chucky1012
4 jaren geleden

Van harte gefeliciteerd met je prijs 😉
Inderdaad was het lastig om te weten wat men moest gaan eten voor het avondeten.
Mooie tuinplant voor een fijne prijs.

Xoxo

Wendy
Wendy
4 jaren geleden

Gefeliciteerd met je prijs.
Als je mee kunt doen met de meest aparte fot van je kat, dan maak jij zeker kans. Ik hoop voor jouw en mij dat het een beetje koeler wordt. Fijn weekend en veel katte plezier.