handtas duifhuizen
Artikelen, Duifhuizen tassen en koffers, Kleding, Reviews, Tassen

Mijn nieuwe oranje handtas van Duifhuizen Tassen en Koffers.

Tassen en schoenen. Deze twee woorden maken iets in de vrouw los. Tenzij je vicepremier Hugo de Jonge heet, die houdt ook veel van schoenen. Een mooie handtas is een sieraad aan de arm van de vrouw. Zij stopt er haar portemonnee, smartphone, pasjes, make-up, zakdoekjes, snoepjes, eigenlijk alles waar zij onderweg niet verlegen om wilt zitten in. Ik mocht een handtas uitzoeken bij Duifhuizen Tassen en Koffers en laat jullie mijn nieuwe aanwinst zien. Zij gaat vanaf nu overal met mij mee naar toe!

Duifhuizen

Vorige week ben ik flink gaan shoppen omdat het overal uitverkoop is. Ik doe dat ieder jaar in januari. En dan koop ik geen winterkleding maar juist alvast zomerkleding. Wat dat betreft is het ideaal om in te slaan voor de komende lente en zomer. (Op de foto’s onderaan zie je mijn nieuwe aanwinsten!)

En een nieuwe tas hoort bij een nieuwe zomer! De zon komt af en toe even een paar uurtjes kijken maar wat mij betreft mag hij snel ons landje weer flink opwarmen. Van Duifhuizen Tassen en Koffers mocht ik mijn zomerwens compleet maken door een nieuwe tas uit te zoeken in hun webshop.

Ik hou van kleur, en mijn garderobe en accessoires worden steeds fleuriger. Een tijdje geleden had ik een felgroene tas en deze winter liep ik rond met een gele tas. Dus wat voor kleur zal ik nu eens kiezen?

Toen ik op de website van Duifhuizen Tassen en Koffers keek, zag ik zoveel mooie exemplaren, ook de chique zwarte tassen vond ik echte beauty’s om te zien. Maar “stick to the plan” is mijn motto, dus ging ik op kleur zoeken.

Deze mooie handtas is het geworden, is het geen plaatje?

Duifhuizen Leather Collection handtas Orange

Duifhuizen Leather Collection handtas orange

Eigenschappen:

  • Overslag met schuifsluiting
  • Hoofdvak
  • Insteekvak
  • Handvat
  • Verstelbare en afneembare schouderband
  • Vier nopjes aan onderkant
  • Platina details
  • Leer

Duifhuizen Leather Collection handtas orange

Wat ik zo enorm leuk vind is de (afneembare) schouderband, die ziet eruit zoals een guitar strap. Toen wij nog onze muziekwinkel hadden, verkochten wij ook guitar straps. En nooit over nagedacht dat dat ook heel goed geschikt is voor een tas. Vooral Jeroen (basgitarist) vond het een leuk detail bij deze tas.

De platinakleurige sluiting vind ik ook heel apart. Hij sluit ook gemakkelijk. Dat vind ik handig in een winkel, soms zit ik namelijk enorm te klungelen om mijn tas dicht te krijgen.

Wat ik graag terugzie bij een tas zijn die metalen nopjes aan de onderkant. Zij beschermen je kostbare tas als je hem op de grond zet.

Duifhuizen Leather Collection handtas orange

Mooi detail: Het insteekvak aan de binnenkant is ook oranje, like!

Duifhuizen Leather Collection handtas orange

Deze tas ruikt ook heerlijk! Nee, ik heb het niet over een bodycream dit keer, maar ik ben ook bij tassen gevoelig voor geur. Mijn tas is uit de Duifhuizen Leather Collection en dat het echt leer is, dat ruik je ook direct.

Je kan de tas meer volume geven door de drukknoop los te klikken.

Ik merk dat ik vaak complimenten krijg qua kleur keuze van tassen. Mijn gele en groene tas kreeg altijd veel bekijks. Waarschijnlijk omdat veel vrouwen op safe gaan. Net zoiets als met zwarte kleding. Maar ik hou van de lente, de zon en kleur, dat maakt direct vrolijk.

Duifhuizen Leather Collection handtas orange

 

Het fijne van de webshop is dat je snel gericht kan zoeken op kleur, merk, materiaalsoort, details (strik, glitter, franjes, studs etc.), style, seizoen, duurzaam, fairtrade, wel of geen (vaste) schouderband en bij de laptop tassen op formaat.

Zoals jullie zien ben ik helemaal happy met mijn nieuwe handtas 😉

Deze mooie lederen tas is ook beschikbaar in het wit en in het zwart, beide met de kleurige guitar strap. Ben je op zoek naar een andere tas, dan is er zeker keus genoeg!

Mijn oranje tas uit de Duifhuizen Leather Collection is momenteel in de aanbieding: Van €99,95 voor €59,97!

 

  • Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

26 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Astrid
4 jaren geleden

Hey Babs,

Wow, wat een mooie tas zeg! Prachtige kleur ook!

Liefs!

Vanessa
4 jaren geleden

Wat een leuke tas, een echte eyecatcher!

Bianca
4 jaren geleden

Wat een leuke en vooral mooie tas! ik schrok een beetje vanwege de kleur (heb zelf altijd zwart), maar het is juist lekker vrolijk en volgens mij ook helemaal jou 🙂

Anna Gerrie
4 jaren geleden

Zeker een mooie tas! En de kleur is ook erg gaaf, weer eens wat anders dan bruin of zwart 🙂

chucky1012
4 jaren geleden

Prachtige bag!
Ik had deze pas bijna geshopt….
Dit is mijn favoriete shop omdat men de door de verkoopmedewerksters zeer goed geholpen wordt, de juiste service krijgt en klantvriendelijk zijn.
Ook wordt alles goed uitgelegd.
Ik ben een trouwe klant van deze mooie shop waar men zeer veel keuze heeft uit diverse bags, suitcases etc…..

Xoxo

Hennie
4 jaren geleden

Dit is echt een Babs tas. De kleur past ook helemaal bij je. Ik vind die retro stijl helemaal te gek. Kun jij mooi de zomer mee in. En de winter, en ach, eigenlijk alle seizoenen!

Sonja
4 jaren geleden

Leuk Tassie Babs! Ook de kleur, lekker wat anders dan anders!

Charel
4 jaren geleden

WAUW ik ben verliefd! Hij is prachtig zeg!

Jouvence
4 jaren geleden

Erg leuke handtas!

Esra
4 jaren geleden

Heel mooi! X