Spam je Blog 2018- Januari! 9 spam je blog Spam je Blog 2018- Januari!
Artikelen, Spam je blog!

Spam je Blog 2018- Januari!

Jullie mogen weer naar hartenlust bij mij “spammen”. Vertel wat over jezelf, waarover je blogt, eventueel jouw Instagram account, jouw Facebookpagina en waarom wij die moeten gaan volgen.

spam je blog

Foto: Shutterstock

Zet de naam van je social media account in de comments en vertel waarover je blogt. Beauty, lifestyle, jouw kroost, taartjes (maak me gek), het leven, boeken, films, hamertenen, jouw postzegelverzameling, huisdier, jouw buurman (of buurvrouw), de man van de SRV….Waarover je blogt dus.

En zet de URL van je blog erbij. Misschien ontdek ik wel jouw leuke, vernieuwende blog en ga ik je voor altijd volgen! Kan zo maar natuurlijk gebeuren!

I say, let’s spam!

handtekening Babs

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
maargy
4 jaren geleden

Wat leuk even lekker spammen! Ik kende je blog nog niet, blij dat ik je gevonden heb, super leuke blog heb je 😉 Ik ben Maargy, 43, woon in Maleisië (daarvoor 16 jaar in zuid Frankrijk) en ik blog op http://www.maargy.com over alles wat hier meemaak, mijn puberende zoon, onze reizen en trips en ook schrijf ik columns.
Op Instagram vind je me onder: maargyblog
en Twitter: maargy1

Super bedankt en tot gauw!
Groetjes xx

Rory
4 jaren geleden

Je kent mij al natuurlijk, dus ik beveel graag een site van een mede-blogster aan: Romy van http://www.dochterlief.nl Ze schrijft heel mooi, integer en herkenbaar. Ze is ook Indisch overigens en ik heb haar al een paar keer ‘irl’ ontmoet.

Deb
4 jaren geleden

Altijd leuk om legaal te mogen spammen 😉 Op mijn blog: http://www.beautygoddess.nl, de naam zegt het, vind je vooral veel over beauty: van nailart tot reviews over natuurlijke- en luxe beauty merken, maar ook deel ik wat ik zoal koop door het bloggen. Fotografie is een grote hobby van mij dus ik wring mijzelf regelmatig in allerlei bochten om mijn foto’s er zo origineel mogelijk uit te laten zien. En wanneer dat dus compleet mislukt -want dat gebeurt natuurlijk ook wel eens- laat ik jullie ook meegenieten en vertel ik het verhaal erachter.

Lief dat we mochten spammen ♥, bedankt!!

Jouvence
4 jaren geleden

Leuk dat we mogen spammen, volgens mij weet jij mijn blog al wel te vinden, maar voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van beauty & lifestyle (met een persoonlijk tintje) nodig ik uit om een kijkje te nemen op mijn blog; Jouvence. Ook ben ik erg actief op Instagram, dit is een verlengde van mijn blog, maar ook een kijkje in mijn dagelijkse leven met mijn kittens, daar kun je me dus ook volgen mocht het je leuk lijken (https://www.instagram.com/blogjouvence).

Lief dat we mogen spammen Babs! x

Ivon
4 jaren geleden

Wat een leuk item dit, altijd goed om elkaar te helpen meer bereik te krijgen!

Ik ben Ivon, en blog pas sinds een paar maanden op http://www.mijnsuccesformule.nl
Het gaat hier over alles wat het leven tot een succes maakt, zoals Make-up, Carriere, Mode, Den Bosch en nog veel meer.

Ik hoop met mijn blog vooral positiviteit uit te stralen en jullie te inspireren om zo allemaal op onze eigen manier succesvol te worden!

Op instagram ben ik trouwens te vinden onder de naam ivon1991

Simone
4 jaren geleden

Hé dat is leuk! Op mijn blog lees je alles over geluk: van klein tot groot. Ik geef tips, maar plaats ook persoonlijke plogs, fashion, beauty, receptjes en meer!

Simone
4 jaren geleden
Reply to  Simone

In mijn reactie zie je natuurlijk mijn blog al, maar dit is de URL: http://www.simonevissers.com, op Instagram kun je me vinden op @simonevisserscom!

Loes
4 jaren geleden

Altijd leuk, zo’n artikel! Ik doe natuurlijk ook mee en ga de blogs in de reacties ook zeker even checken. Ik ben Loes en mijn blog is http://www.levendeloes.nl. Zoals de naam al doet denken, blog ik over alles wat mij bezig houdt in mijn leven! Dit varieert van fotodagboeken tot lifestyle, tot beauty reviews of fashion posts. Ook deel ik zo nu en dan een story time! Ik probeer in ieder geval altijd heel erg eerlijk te zijn in mijn reviews en het ‘echte leven’ te laten zien, maar wel met een positief randje eraan. Super leuk dat we even… Lees verder »

Sylvia - alovelyadventure
4 jaren geleden

Leuk dat we mogen spammen! Mij ken je ook al maar toch maak ik er graag gebruik van.

Ik ben Sylvia, vriendin van Richard, mama van dochtertje Zoë (’14) en baasje van kat Muis.

Aangezien mijn vriend werkzaam is in (op dit moment nog) Lanzarote. Verblijven Zoë en ik om & om in NL en Lanzarote. Als het goed is gaan we over drie maanden verhuizen.. Waarheen? Dat is ook voor ons nog een verassing!

Je kan op mijn blog alle avonturen lezen die ik meemaak als thuisblijfmama in het buitenland.

Hennie
4 jaren geleden

Ik denk niet dat je wat nieuws aan mij hebt, maar toch dump ik mijn blog even neer. Zul je vast wel snappen. 🙂

Ik ben Hennie, 43 jaar en ik blog op http://www.tutje.nl over alles wat ik leuk vind. Heel veel beauty komt er langs, maar ik maak regelmatig uitstapjes naar andere onderwerpen. Het is een combinatie van slap geouwehoer met een licht informatief tintje. Nuchter. Neem me vooral niet al te serieus. Dat doe ik namelijk zelf ook niet. Nou ja, zoiets!

Instagram: Tutje.nl
Twitter (mijn favo): Tutje_nl

Leuk dat we mochten spammen, Babs. Bedankt!