dekbed giraffe babs 10
BedSupply, Artikelen, Gezondheid, Lifestyle, Reviews, Wonen

Silvana, een giraf of toch maar een biertje op bed?

Hoe slaap jij? Hou je van van kraakwitte lakens of heb je liever iets met een motiefje? Slaap je met de complete beestenboel op bed, mogen je honden of katten op bed slapen of prefereer je gezellig een giraffe als bedgenoot? Bij Bedsupply ging ik voor de giraffe en de dorstige  mannen in huis kregen een heerlijk helder biertje over zich heen! Ik ga het jullie uitleggen…

BedSupply dekbedhoes hoofdkussen

Ik werd benaderd door Bedsupply en ik mocht heerlijk gaan shoppen in hun webwinkel. Het kwam mij perfect uit, want veel beddengoed wat wij hebben is wel aan vervanging toe. Lakens die zo vaak gewassen zijn dat ze dun en inmiddels versleten zijn, en mijn hoofdkussen heeft ook alweer zijn beste tijd gehad.

Aanpassen aan het interieur…

Mijn slaapkamer is niet hypermodern en nog steeds wil ik hem veranderen maar ik kom er maar niet (financieel) aan toe. Er staat een hartstikke stevige kledingkast en een nogal robuust bed van de vorige bewoners, alleen heeft die heeft niet bepaald mijn favoriete kleur… Donkerbruin. Ook de gordijnen heb ik maar laten hangen, die zijn gewoon van een heel goede kwaliteit, maar je raadt het al, ook bruin van kleur (met een print ook nog). En ik ben bang dat als ik wat anders ga kopen, zeker gezien ons budget, het qua kwaliteit er niet op vooruit zal gaan.

BedSupply dekbedhoes hoofdkussen0003

Dus bedacht ik om mijn dekbedhoes juist aan te passen aan zijn omgeving. Net zoals in de natuur, waar dieren zich ook aanpassen aan hun natuurlijke habitat. Toen ik deze guitige giraf zag was ik direct verkocht. Zo een lieve eigenwijze blik, gewoon hartstikke leuk. En de rest van het dekbed is mooi wit. Mijn panter en mijn katten erbij, een gezellige beestenboel!

BedSupply dekbedhoes hoofdkussen0014

Dekbedovertrek Byrklund Vaasa Wit Katoen 1- persoons/ €24,95

Biertje?

BedSupply dekbedhoes hoofdkussen0002

Ik stuitte ook op deze frisse gele dekbedovertrekken. Als Tom vrijdag van zijn werk komt vraagt hij steevast of ik nog een biertje voor het weekend gehaald heb. Nu kan ik zeggen: “Ja, hoor, kijk maar boven!” Flauw grapje, natuurlijk, hahaha… Hij vond mijn keuze echt heel verrassend en leuk. Kan ie lekker te snurken onder zijn biertje, zonder dat ie er een kater van krijgt.

 dekbedhoes bier

Goodmorning Beer Geel- 100% Katoen 1- persoons/ €24,95

Silvana hoofdkussen

Een goed hoofdkussen (en matras) zijn eigenlijk de meest belangrijke ingrediënten voor een goede, gezonde nachtrust. Er zijn legio mensen die prima slapen op een kussen die je een beetje onder je hoofd frommelt, maar ik moet voor mijn nek echt een goed hoofdkussen hebben. anders sta ik iedere keer op met een gigantische pijn in mijn nek en gezellig, met weer die hoofdpijn erbij uit bed.

BedSupply dekbedhoes hoofdkussen0004

Ik heb vaker Silvana kussens gehad en zij gewoon heel goed van kwaliteit. Maar ze moeten wel af en toe vervangen worden, kussens gaan hier niet een lifetime mee, helaas.

Dit kussen is voor mij ideaal vanwege de wat stevige neksteun en echt, ik sliep de eerste nacht zo goed. En ik werd ook uitgerust wakker. Top! Bij Bedsupply hebben ze genoeg soorten kussens om uit te kiezen. Je moet even kijken wat voor een type slaper je bent en het is best een investering, maar een goede nachtrust, althans voor mij, is belangrijker dan welk leuk make-up product ook.

Hoofdkussen Silvana Relax Soft/ €59

Welterusten!

-deze producten heb ik gekregen-

Wat voor een type slaper ben jij? Ik ben een zijslaper, benen opgetrokken… Jij?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
bychristiana
3 jaren geleden

Oh heerlijk zeg, nieuw beddengoed! Ik kan daar ook zo blij van worden. Ik heb nu twee heel mooie overtrekken van Essenza, maar nu viel mijn oog laatst al weer op een prachtig overtrek van H&M HOME, die zijn ook nog een beetje betaalbaar. Ik ben dus echt van de prints; het kan me allemaal niet druk en kleurrijk genoeg zijn.

Irene
3 jaren geleden

Ah wat fijn dat jullie nieuw beddengoed hebben. Ik heb vroeger ook beddengoed gehad met een giraf erop. Vind dat bier beddengoed ook supertof. Ik ben ook een zijslaper en lig vaak in een soort van foetes houding.

Wendy
Wendy
3 jaren geleden

Wat een mooie/ grappige overtrekken. Ja dat van Tom lijkt wat voor mijn zoon, grappig leuk. Ja een kussen moet fijn liggen anders slasp ik niet lekker. Veel plezier met je aanwinsten.

Annette
3 jaren geleden

Leuke keuze, ik houd van wit beddengoed. Ik heb sinds vorig jaar een kussen met zo’n nekrol. Was wennen maar inmiddels slaap ik er heel fijn op en zijden kussenhoezen natuurlijk tegen de rimpels 😉

Rory
3 jaren geleden

Ah wat een grappige dekbedovertrekken! Ik ben zelf inmiddels inderdaad #teamunidekbedhoezen en ook nog – je raadt het al – het liefst wit, wit en wit. Ik slaap op mijn buik (tijdens de zwangerschap was het echt niet mogelijk) en soms op mijn zij. Ik ben zelf erg blij met het Simba-kussen wat ik een tijdje terug mocht testen. Aan de ene kant synthetisch en aan de andere kant met dons gevuld. Ideaal en ik ben er nog heel happy mee. Goed wat je zegt van Silvana, want Mila gebruikt nog steeds het ‘eerste kussen’ voor kinderen. Maar ik denk… Lees verder »

chucky1012
3 jaren geleden

Grappige dekbedovertrekken.
Een mooie stevige kussen is zo belangrijk 👌
Om geen nekpijn te hoeven krijgen en zodat de holte is opgevuld en ondersteund wordt.
Slapen doe ik graag op mijn zij.

Fijn weekend 😉