L'OCCITANE || Immortelle Divine Cream SPF 20 9 Divine L'OCCITANE || Immortelle Divine Cream SPF 20
Artikelen, Anti- aging, Huidverzorging, L' Occitane

L’OCCITANE || Immortelle Divine Cream SPF 20

Crème Divine SPF20. Goddelijk in elk seizoen

De geur van de Immortelle laat reizigers weten dat ze zijn aangekomen op het eiland van de schoonheid. Op Corsica waait een zilte bries vermengd met de kruidige geur van deze wilde bloem, die de Corsicaanse maquis zonnegeel kleurt. Deze kleur is terug te vinden in de verpakking van de Divine-producten die de goede eigenschappen bevatten van een bloem die nooit verwelkt.

 

LÓCCITANE Creme Divine

Divine: Een zintuiglijk gebaar

De onvervangbare Immortelle-collectie, die behoort tot de grootste successen van L’OCCITANE op het gebied van anti-veroudering, is een nieuwe versie van de Divine Cream rijker. Dankzij deze crème met zijn lichte textuur en UV-bescherming is er nu een geschikte versie voor elk huidtype.

Met 5 patenten helpt Divine Cream met zijn lichte textuur de huid weerstand te bieden tegen alle zichtbare tekenen van veroudering en schade door externe factoren te voorkomen.

 

LOCCITANE Creme Divine test

Divine Cream SPF 20, met biologische Immortelle uit Corsica

Divine Cream is verkrijgbaar in twee versies, met of zonder UV-bescherming.

NIEUW: Divine Cream SPF 20, de anti-verouderingsverzorging met Immortelle heeft een lichte textuur, die geschikt is voor elk huidtype. De crème biedt met SPF 20 dagelijks bescherming tegen Uv-straling. Geniet van mooie dagen.

DE BESTSELLER: Divine Cream, een rijke, crèmige textuur die de normale tot droge, rijpere huid direct een heerlijk comfortabel gevoel geeft.

Divine Cream en Divine Cream SPF 20 zijn gebaseerd op dezelfde unieke formule, die is ontwikkeld door het laboratorium van L’OCCITANE. Dankzij de Franse patenten en de samenstelling, die aantoonbaar werkzaam is tegen zichtbare tekenen van veroudering, hebben de producten in de Divine-collectie de volgende goede eigenschappen:

  • Voeden de huid
  • Maken rimpels minder zichtbaar
  • De huid voelt steviger en elastischer aan
  • De teint wordt egaler en oneffenheden vervagen

 

Immortelle heeft een geheim

Een bloem die nooit verwelkt, moet iets hebben dat andere bloemen niet hebben. De observatie van levende wezens is de eerste stap in de cosmetische wetenschap bij L’OCCITANE.

Het gedrag van bloemen en planten leert ons meestal iets over de actieve stoffen die ze bevatten.

Biologische Immortelle uit Corsica heeft een bijzonder lang leven. Door de specifieke eigenschappen van de plant sinds 2001 te bestuderen, is het laboratorium van L’OCCITANE erin geslaagd verscheidene extracten te isoleren, die verantwoordelijk zijn voor de tijdloosheid van de plant en voor de hoge weerstand tegen agressie van buitenaf. Met de essentiële olie en het bloemenwater ligt deze plant uit de Corsicaanse maquis aan de basis van de grootste vooruitgang die ons merk heeft gerealiseerd op het gebied van anti-veroudering.

In Corsica, waar Immortelle het rijkst is aan werkzame stoffen, heeft L’OCCITANE al in 2004 een kweekprogramma voor de wilde soort opgestart.

De afdeling duurzame relaties vroeg toen enkele kwekers van aromatische planten deel te nemen aan dit avontuur om uit te zoeken hoe deze “gouden zon” uit de Corsicaanse maquis kon worden gekweekt.

Bewuste kweek is de enige manier om duurzame levering van de essentiële olie te garanderen zonder teveel te vragen van de natuurlijke groeiomgeving van Helichrysum italicum. De plant is behoorlijk veeleisend: er zijn 700 tot 1000 kg bloemen nodig om 2 liter van dit prachtige extract te produceren.

 

LOCCITANE-1

 

Verkoopprijs:

Immortelle Divine Cream SPF20 Light, 50 ml:   € 82,00

Creme Precieuse SPF20, texture legere, 50 ml: € 49,00

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
chucky1012
6 jaren geleden

Klinkt erg goed en het ziet er mooi uit!
Behalve de prijs….

Annette
6 jaren geleden

Prijzig potje 😉 Ik heb een sample liggen, ik ga even smeren 😉 Klinkt lekker. Vind L’occitane heel fijn (op de prijzen na).

jeapiebel
6 jaren geleden

Al is Divine Cream in twee versies verkrijgbaar, ik zal ik altijd kiezen voor SPF versie, omdat ik weet het niet beter.;-) Ik wist niet dat dit merk ook een gezicht crème heeft en dacht altijd dat ze alleen maar met handverzorging bezig was. Dat zie je maar weer. De verpakking is echt vrolijk en fris.