keek op de week
Artikelen, Keek op de Week, Over mij

Keek op de Week 10- Schilder een Duivels Ontbijt

Maart roert zijn staart zeggen ze wel eens. Nou, dat klopt. Vrijdag viel hier natte sneeuw. Daar zit je dan met je hieperdepiep lente berichten. Ook de folders en winkels zijn al helemaal in lente stemming. Maar weet je wat? Wij halen de lente gewoon alvast in huis, een bosje tulpen, een lekker fris geurtje. De week is weer voorbij, laten wij gaan kijken wat ik deze week weer gedaan heb.

keek op de week

 

Schilderen

Ik ben weer druk bezig met mijn schilderij. Dat gaat met pieken en dalen. Soms meng ik de kleuren niet goed en dan lijkt het gezicht weer te rozig, dan weer te gelig. Dus op het internet wat inspiratie gezocht en ik kwam dit filmpje tegen.

 

 

Ongelooflijk, zo mooi en het lijkt bijna geen moeite te kosten!

 

Morning Buns

Ik las op het internet dat een beroemde bakkerij in Amerika het recept vrijgaf van “Morning Buns”. Dat moet wel iets bijzonders zijn, dacht ik. Eigenlijk is het niet zo een heel ingewikkeld recept, en ik kan jullie vertellen… Ze zijn lekker! En best goed gelukt, niet?

 

morning bun

 

Google maar eens op het recept!

 

morning bun

 

Engeltje en duiveltje

Ik laat nooit make-up doosjes op de grond vallen… (zal je zien dat het binnenkort gebeurd…) maar mijn duiveltje heb ik al een paar keer laten stuiteren. De arme schat was al zijn vleugeltje kwijt en nu zijn koppie. Maar seconden lijm doet wonderen!

 

engeltje en duiveltje

 

Nieuwe testproducten

Ik ga de komende tijd weer heel mooie producten testen, te weten een Japans merk ♥,  een heel bijzonder zeepje en een zalig geurende arganolie!argan zeep

 

Dat was het weer voor deze week, hebben jullie een leuke week achter de rug?

handtekening Babs

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
elma
6 jaren geleden

Wat zien die morning buns er lekker uit zeg, ga het recept eens opzoeken!

Julia
6 jaren geleden

lijkt me heerlijk om zo te schilderen vroeger schilderde ik met olieverf, mijn dochter heeft de mooiste dingen gemaakt met kohl. Haar schilderwezel staat bij mij en vraagt om gebruikt te worden. Ik krijg er nu weer zin in 🙂 En wat de lente betreft, kom maar op met het mooie weer en dan met de blote voetjes in het zand. Ik kan niet wachten! X

heidi
6 jaren geleden

Wat een leuke weekje heb je gehad.

chucky1012
6 jaren geleden

Zonde zeg maar gelukkig kon je het beeldje lijmen en repareren.

Annette
6 jaren geleden

Die buns zien er lekker uit 🙂 sneu voor je duveltje maar beter het duveltje dan je make up inderdaad

Marushi
6 jaren geleden

Arm duiveltje hihi. Leuke dingen heb je gedaan! Ik ben nu ook wel erg benieuwd naar dat recept! -x-

Inaya
6 jaren geleden

Ik kijk al uit naar een review van die Argan zeep … Toffe week zo te zien

jeapiebel
6 jaren geleden

Al valt er nog sneeuw af en toe, ik duim ook voor een snelle lente. Je moet hoop blijven hebben in leven he. 😉 Morning Buns zijn zeker goed gelukt. Arganolie zeep, ik ben benieuwd hoe je dat zal ervaren en fijn dat je weer bent begonnen met schilderen. Ik heb een emotionele week gehad. Gelukkig nu is weer goed. Hele fijn weekend nog Babs!

Natasja
6 jaren geleden

Wauw, die Morning Buns zien er hemels uit! ♥

YuSt
6 jaren geleden

Ja dat schilderen, kreeg ik vroeger de mooiste dingen op doek, nu lijkt de inspiratie ver te zoeken. En ook ik krijg bij die filmpjes een -hoe krijgen ze het voor elkaar- gevoel.
Gelukkig heb ik nu een digitaal schilder programma en dan kun je Ctrl-z een stap terug 🙂
Fijne week!