Quinty Trustfull
Artikelen, Carmen, Events, Haarverzorging, Merken, Over mij

De highlights van het Carmen Beauty Event

Als ik Carmen hoor, dan denk ik aan vroeger. Mijn zus die haar eerste Carmen krulset kocht. Eerst gooide ze plastic krullers in heet water en daarna kocht ze een elektrische krulset van Carmen. Dat was echt een noviteit! Als klein meisje vond ik het allemaal zo interessant. Net zoals make-up.

En nu mocht ik als groot meisje naar het Carmen Beauty Event in het Tobacco Theater in Amsterdam.

Hoe het Beauty Event verliep, kun je allemaal hier lezen..

Quinty Trustfull

 

Er was een gezellig klein groepje aanwezig, wat het makkelijker maakte om eens rustig kennis te maken met mijn collega bloggers.

Heel leuk om Astrid van Miss Sentinelli en Nance van Glamouristagirl.nl te ontmoeten.

Het gezicht van Carmen, Quinty Trustfull plus hairstyliste Juliette den Ouden van de Visious Academy waren er ook, en natuurlijk het team van Carmen.

De highlights (wat leuk, ik denk direct aan mooie kleuren haar!) waren:

 • Interactie
 • Inspiratie
 • Hairstyling 2015
 • Goodiebags
 • Hair Artist
 • Productpresentatie
 • Interviews
 • Denktank
 • Onvergetelijk

Na koffie, thee en lekkere hapjes werden in een zaaltje de (nieuwe) producten van Carmen gepresenteerd en er werd gevraagd wie als model wilde gaan zitten.

Carmen krullen

Het zal niet, ik stak direct mijn hand op. Toen ik er zat, besefte ik pas dat alle bloggers gingen filmen en fotograferen… totaal niet over nagedacht. Alleen in commercials of series vind ik het prima, maar zo duidelijk in beeld, auch…

Ik ken de producten van Carmen redelijk goed, thuis heb ik een vergrootspiegel van Carmen en de handige 3 in 1 krultang had ik op de Libelle zomerweek gekocht.

Ook de Carmen True Curls vind ik echt super, om lekkere losse (pijpe) krullen mee te maken.

Eerst werd het mij voorgedaan en toen moest ik er zelf mee aan de slag. Ik weet dat je de True Curls tang verticaal moet houden, het breedste gedeelte boven en het smalle uiteinde bij de punten, maar het is best lastig om het echt perfect te doen.

Ook bij andere bloggers werd het haar gestyled en ondertussen kregen we een heleboel tips & tricks.

Omdat ik linkshandig ben, werd mij aangeraden met mijn rechterhand links te krullen en vice versa. Kunnen jullie mij nog volgen? Kijk anders even hier naar het filmpje, daar laat het model het perfect zien hoe het moet. En ik zal blijven oefenen totdat ik het helemaal onder de knie krijg.

Een primeur!

De Smooth & Shine

carmen smooth and shine

 

Een stijltang met afgeronde hoeken, zodat je er ook mooi mee kan krullen zonder de kans op een lelijke knik in je haar. Belangrijker, hij gaat heel smooth door je haren, werd ons verteld. Yes! Ik had vaak ruzie met andere tangen, omdat ze halverwege gingen ‘stotteren’. Dan bleef ik steeds op diverse plekken hangen, heel vervelend.

Natuurlijk ga ik hem voor jullie testen!

Droog en nat scheren met de Carmen Aqua Gentle

Carmen Aqua Gentle

Een scheerapparaat, die je ook onder de douche kan gebruiken. Met een oplader, net zoals bij een elektrische tandenborstel. Ik gebruik altijd een scheermesje, dus ben benieuwd hoe zoiets werkt.

Een jongen, die zichzelf als Nerd voorstelde, had met zijn collega’s de nieuwe app voor Carmen ontwikkeld. Niets voor hem, een praatje houden voor al die leuke meiden. Hij zit het liefst achter zijn PC met zijn mannelijke collegae. Maar wat moest, moest. En hij deed het prima 🙂

Die app had ik natuurlijk al geïnstalleerd na het persbericht. Er staan tips op en een lookbook… En dan krijg ik spontaan zin in een andere coupe, maar ik hou mij in.

Trends 2015

Qua haarstijlen en kleuren kregen wij van Juliette ook een overzicht. Wat zijn de trends van 2015? Sommige kapsels vond ik te edgy voor mijzelf, ook qua kleur, maar ik zag ook hele mooie creaties. Toch naar de kapper?

Moodboards

Wat ik erg leuk vond was dat er met moodboards ook input werd gevraagd. Wat vonden wij mooi bij Carmen passen? Ik zou gaan voor pastel of metallic. Iedereen was het ermee eens dat zwart behoorlijk saai is, en het is een stuk leuker als je je krul-of stijltang ook mooi kan uitstallen als een accessoire bij de kaptafel.

Ik ben het daar helemaal mee eens, functionaliteit, maar ook design is belangrijk. Alleen hoop ik dat ze dan niet duurder worden. Want de producten van Carmen zijn absoluut betaalbaar!

Quinty Trustfull sloot de bijeenkomst af, en iedereen mocht losgaan met vragen. Echt alles zou ze beantwoorden, maakte niet uit wat je wilde weten. Zo leuk!

Wat leuke weetjes:

 • Voor koffietijd zit Quinty anderhalf uur in de visagie. Ook haar mooie haar wordt natuurlijk gestyled. Soms proberen ze een andere, nieuwe kleur oogschaduw uit… en dat kan onder de studiolampen verkeerd uitpakken. Dus niet onbelangrijk dat het perfect gedaan wordt.
 • Zij is heel precies met haar make-up. Wimperextensions durft zij niet aan, want als er één wimper scheef zou zitten….
 • Bij Eigen Huis en Tuin doet ze haar make-up zelf. Gewoon heel erg basic, zij vertelde dat ze dat prima kan. En ik heb gelezen dat ze ook echt kan klussen, vind dat ook wel bij haar passen.
 • Quinty houd van verzorgende oliën voor haar huid en van een goede zonbescherming. Als je vaak in de visagie zit, het haar wordt gestyled en de warme studiolampen, dan snakt ze naar een goede huidverzorging. Haar mooie haar is natuurlijk voor Carmen belangrijk en ze is er heel zuinig op. Qua SPF moest ik moest direct aan Sunforgettable van Colorescience denken, die kan ze zo meenemen in haar tas. Geen gedoe met losse poeders.
 • Haar vaste visagist is Leco Zadelhoff. Ik heb hem toen bezig gezien bij Douglas in Tiel en die man kan het perfect. (en met zo’n gemak)

Als afsluiting konden wij nog een drankje halen bij de bar, maar ik moest nog met 2 treinen mee en na zo’n dag is dit meisje best moe.

Als ik geweten had dat die goodiebag zo vol was had ik mijn “trekkar” meegenomen… Wat er allemaal in de goodiebag zat horen jullie later! Wordt zeker vervolgd!

Bedankt Carmen!

handtekening Babs

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Miss Sentinelli
7 jaren geleden

Super leuk verslag heb je geschreven!! De krullen staan jou echt super goed. Leuk ook dat stukje film van Quinty :D. Ik vond het echt een leuk event en leuk om jullie te ontmoeten. Ik ben benieuwd naar jouw reviews :D.

Annette - Ann Ages Gracefully

Prachtige krullen maakten ze bij je 🙂 en je ‘trekkar’ ???? hahahaha Babs toch! Heel leuk verslag heb je geschreven. Lijkt me heel leuk om zoiets een keer mee te maken.

chucky1012
7 jaren geleden

Dat doet me denken toen ik als klein meisje ook pijpekrullen had.
Wat staat het je zo mooi 😉
Fijn dat je bij dit event aanwezig was.
Hahahaha een boodschappenkarretje heb je inderdaad soms wel nodig als naar een persevent geweest bent.
Ik ben zo benieuwd naar de stijltang.

Mooie dag Xoxo