epic 10
Artikelen

EPIC-Echte Post is Cool Editie 5.0! Mijn pakketje!

Zaterdag 21 oktober was het zover. De 100 EPIC fans mochten hun pakketje uitpakken. Echte Post Is Cool is een initiatief van de bloggers Northflix en Monsieur Mango.  Kijk maar naar wat ik allemaal kreeg, hartstikke leuk!

epic pakketje mieke

Hoe werkt #EPIC?

Je geeft op dat je mee wilt doen, je maakt een lijstje over wat je leuk vindt en waar krijg je juist de griebels van? (De geur van kokos, geitenkaas of spinnen?). Waar ben je juist dol op? (chocolade, scrubs of leesvoer) of… wat valt er uit je kast als je de deur opentrekt?  (opschrijfboekjes, crèmes, maskers of tompoucen om maar wat te noemen) .

Er worden lootjes getrokken en je krijgt een swapmaatje toegewezen. Zij (of hij) ontvangt jouw wishlist en vice versa. Je kon je opgeven tot en met 25 september, en op 21 oktober was het unboxing day. (ik moet dan toch altijd denken aan mannen die hun boxershort uittrekken… 😉

Mijn pakje ging naar Annette van annagesgracefully. Ik ken Annette al wat jaartjes via onze blogs. Als ik wil dat ze een hekel aan mij zou gaan krijgen dan had ik haar een hele verzorgingslijn met kokosgeur op moeten sturen, hahaha! Ik las dat ze het pakketje leuk vond, een pak van mijn hart!

Mieke van mieksmind.nl had mijn lootje getrokken en daar kwam ik natuurlijk pas achter toen ik het pakket opende. Mieke had alles heel vrolijk ingepakt plus nog een lading stuifsneeuw erbij gestopt. Ze had het goed gelezen: “Alles waar ik om kan lachen” en spullen die je kan gebruiken om productfoto’s “op te leuken”. Nou, dat zat erin, hoor! Ik vind het echt zo grappig!

EPIC-Echte Post is Cool Editie 5.0! Mijn pakketje! 7 epic EPIC-Echte Post is Cool Editie 5.0! Mijn pakketje!

 

Jullie zijn nu vast nieuwsgierig wat er allemaal in zat…

EPIC-Echte Post is Cool Editie 5.0! Mijn pakketje! 9 epic EPIC-Echte Post is Cool Editie 5.0! Mijn pakketje!

Een mooie blush!

blush

Prachtig pakje!

epic (3)

Yeeeh… Een nagelak van essence!

nagellak essence

 

Leuke kaartjes 🙂

epic (6)

epic (5)

Mascara, een lip pencil en chocolade korrels, jammie!

Leuk ingepakt, mooi dat glanzende papier! (en ik weet hoe onhandig die zijn om daarmee iets in te pakken ;))

 

epicpakje 1

Benieuwd naar YSL!

epic (2)

Heel blij met mijn mooie pakketje! Dank Northflix en Monsieur Mango voor het organiseren en natuurlijk Mieke!

Willen jullie nog een review terugzien van een product?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Lianne
4 jaren geleden

Leuk zo’n pakketje, ik ga de volgende keer opletten dat ik op tijd ben, want ik vergeet het telkens. Zo dom! Want het lijkt mij zo leuk. 🙂

Irene
4 jaren geleden

Wat een leuk initiatief. Het is een prachtig pakketje!

Marsha
4 jaren geleden

Ik vind dit echt super leuk zeg! Wat een leuke producten heb je gekregen! ^^

chucky1012
4 jaren geleden

Zo een leuk pakket 😉

Sonja
4 jaren geleden

Ooooooh Babs… jij ook goed verwend! Waar gebruik je die korrels voor?

Deb
4 jaren geleden

Wat een leuk pakketje heb je gehad! Ik vind het echt zo’n leuk initiatief .. Ik ben dol op verrassingen! Ik hoop volgend jaar toch echt eens mee te doen. Ik vind het oudroze lakje erg mooi, misschien wil je die eens swatchen?

Annette
4 jaren geleden

Leuke items heb je ook ontvangen!

Natascha
4 jaren geleden

Leuk om te zien dat jij ook zo heerlijk verwend bent! Net zoals Annette trouwens 🙂

Rebecca
4 jaren geleden

Waauw wat is alles ontzettend leuk ingepakt! Daar is zeker wat moeite voor gedaan.
Heel leuk dat je hier aan mee hebt gedaan. Ik twijfel telkens weer of ik mezelf moet inschrijven hahah
Hele leuke spulletjes heb je gekregen

Anna Gerrie
4 jaren geleden

Heel leuk pakketje! Mooi gedaan 🙂